Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

hoşgeldın cnm nasılsın ne gıbı bı tedavi uyguluyosun yazarmısınŞeniz

hoşgeldin burası terapi merkezi gibi bende senin gibi çok izledim misafir olarak daha sonra üye oldum ve keşke daha önce olsaydım burası çok uğurlu bir topik ben burayı ve arkadaşlarımı çok seviyorum umarım sende seversin kaydirigubbakcemile5

canım bir sorun olmamasına çok sevindim umarım keseyi ve kalbinin sesini duyarsın sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

canım hoşgeldin.....hadi hayırlısı ayın 8inde görürsün bebişi....valla bende idrar yollarında bir sorun olmuştu üşütme gibi dr.um papatya cayı vermişti ve geçmişti....

hoşgeldin sende ugurumuz ne zamandır bebek istiyosunuz tedaviniz hangi aşamada ??

kakuleta nasılsın yoksun uzun zamandır ya da ben denk gelmedim nasıl gidiyor

hoşgeldin...kaydirigubbakcemile5

sorun olmaması çok güzel gelinc inş. iltahapda hemencecik geçerde rahat bir hamilelik geçirirsin canım

selam minikcan naber kaldı şafak 2 hadi bakalım

iyiyim canım....valla şafak 2 de ben bu ay hiçbirşey anlamadım memlekette koşturmaktan...yani belirti gibi...ama belim cok ağrıyor sanki adet olucakmışım gibi...Hersey Allahımdan..hayırlısı bakalım...son2

amin kızlar bıde mınıkcım hamılelıkte bıtkı caylarının bazıları duşuk yaptıgı için önermıyo dr lar ama bunu gıttıgınde soruyum bı bılgım yok çünkı

kızlar bu arada klomenden önce 53 kilo olan ben hızla kilo almaya devam ediyorum az önce tartıldım 66.4kg....eşim artık dobili demeye başladıdelikafadulden

amin kızlar bıde mınıkcım hamılelıkte bıtkı caylarının bazıları duşuk yaptıgı için önermıyo dr lar ama bunu gıttıgınde soruyum bı bılgım yok çünkı

canım bak googleda hamilelik ve bitki çayları yaz...hangi bitkilerin kullanılıp hangilerinin kullanılmayacağı yazıyor..

hiç belli olmaz be canım bazen hiç belirti olmayabiliyor belinin ağrısı belki de bebiştendir:dance::dance::dance:

gelinc canım hayırlı olsun
yeni yeni bu topice geliyorum
tedaviylemi oldu bebişin bende dünden beri klomene başladımda
bide benim sana tek tavsiyem suuu
bol bol idarara çıkarsın oda atar bendede var doktor gebelik düşünüyorum diye ilaç vermedi sulu gıdalar ve bol su dedi
bu arada klomen kilomu aldırıyor yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…