kızlar kanald de ibrahim saraçoğlu kolay hamile kamak için bitkisel çözüm önerilerini anlatıyor...
sonuca bak be 0,05 varmı böyle bişey arkadaşlar yine fos demiştim ben size umudum yok diye
sonuca bak be 0,05 varmı böyle bişey arkadaşlar yine fos demiştim ben size umudum yok diye
ya canım üzüldüm....hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor aklıma.....önümüzdeki ay güzel haberini alırsın inşallah...ibrahim saraçoğlu soğan kürünü anlattı özellikle pco olan kadınlarda ve daha kolay hamile kalabilmek için uğraşanlar için....eğer bende bu ay hamile kalamazsam soğan kürünü denicem zaten artık klomen kullanmayı da bıraktım....son kutuyuda bu ay içtim ve artık içmiyorum...
Slm canım,
Yani bu ay eğer hamile kaldıysam (inşallahhhh isteyen herkes kalmıştır )diyorum son adetim 4 eylüldü,
sen son adete göremi yazıyorsun yoksa hamile kalınca değiştiriyormusun beklenen adet tarihini?
selam canlarım herkese günaydın doktroum bugün geldi progesteron sonucumu gösterdim gayet iyi ilaçsız yumurtlamışsın bu bizim için güzel bişey dedi adetimin günü bugün dedim beta yaptıralım dedi ve kanımı verdim beklemedeyim şu an anlıycanız kızlar
sultancım hiç canını sıkma inan birgün mutlaka bebişin gelecek.
rahatım gülcancım stres olmamam gerek eğer olursa bebeişimin gelmesi daha da zorlaşır diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?