Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

:1shok: bu laflar bana sanırım ok pardon bir daha kimseye cevap yazmam :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

:1shok: bu laflar bana sanırım ok pardon bir daha kimseye cevap yazmam :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

yooo bi tek sana değildi ama neden alınganlık yaptın anlayamadım ki kötü bişe demedim sadece gerçekten dr a gitmek istemeyen veya bu konuda bizlere güvenip ilacı kullanmak isteyenlere yanlış cevaplar gitmesin istedim sana değildi sadece kişisel değildi yani ama alındıysan yine de özür dilerim prıblem değil sonuçta hepimiz alınganız malum bebek isteğimizden dolayı ama bence sen bi daha oku benim tavrımı oku bi de kendinin kini emiii canım :teselli:

canım sen hala test yapmadınmı bir kaç gündür baktım yoktun çok merak ettim acaba ne oldu diye hemen bir test yap belkide beklenen misafir yoldadır canımhihoyyyt

canım daha cuma sınavlarım ancak bitti yani vakit bulamadım eşime durumu analattığımda yapma varsa bişe zaten belli olur dedi ama ben sanırım yarın bi test alıp evde son bi kez daha denicem zaten artık varsa belli olur

ya kızlar ben her ay adet oldum ilk olduğumdan beri mart 18 de oldum nisanda olmadım(İLK DEFA) mayıs 18 de oldum .sonra mayısta ilk klomen tedavimi oldum sonra haziran 19 da regl oldum sonra tekrar klomen ve temmuz 20 de oldum ve ağustos da ilaçsız hala olmadım.ama nisanda çok hastalandım grip oldum çok stresliydim vize zamanımdı işte....
şimdi ise yine aynı durumlar ama hala olmadım bunun için kan testi yaptırmıyorum yoksa şimdiye 8kere yaptırmıştımmmmm :ecrin_bebek:

aslında idrar dada yengemin 2 ay doldu öle çıktı yawww güven olmuyoki abimin eşi yani yengem 22 mayısta evlendiler evlendiklerinde regliydi.haziranda regl olmadı belki durumum değişti diye üzerinde durmadı e idrar testleride negatif olunca sonra temmuzda yine olmadı ağustosun 4 5 gibi dr a gittik bişe mi var hastalık faln diye hamiş çıktı işte o ilk aydan hamiş kalmışşşş dr dan 1hafta sonra idrar testinde çıktı

şimdi ondan güvenim yokkkkk annemde bazen hiç belirti olmaz herkesde aynı olmaz ben sana hamileyken ne kustum ne aşerdimm nede sancım oldu ne de başım döndü ne uykum geldi 0 belirti sadece riyasında beni görürmüş ben geliyorum anne diyomuşum sadece o kadar işte böle amma uzun oldu ama durumumu ii anlayın istedimmm

dinlediğiniz için sağolun calarımmmm​

selam kızlar kasıklarım ve karnımın içinde tuaf agrılar var adet sancısı desem daha çok var yumurtalarım çatlıyor olabilir ama hamilelik olmayınca üzülüyor insan ama sabırsızlıkla adetimi bekliycem

Ben bu gün hasta oldum 3 gün geçikmeynen çok kötü oldum ya bu ay ilk kez ilaç kullandım die çok umutluydum ama olmadı ağlamadan duramıorum psikolojim çok bozuldu bu ay olmasını çok istemiştim memleke hamile olarak gitmek istiodum ama olmadı nasip deilmiş...
inşş arkadaşlar siz benim düştüğüm duruma düşmezsiniz ve ilaçın etkisini görürüsünüz..

gamzelicim lütfen üzülme canım, biliyorum derdini haklısın ama önemli olan hayırlısıyla hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli gelmesi tatlı bebişinin.öyle değil mi demek ki sabır sınavını geçmene az kalmış canım..:1hug::1hug:

takmamaya çalış kafana
böyle devam edersen tedavinin anlamı kalmaz faydasıda olmaz
her istediğimiz hemen olmuyor malesef
zaten öyle olsa anlamını yitirir, kıymet bilinmez
adet olabildiğin için sevinmelisin canım
tamam hamilelik yok diye bir burukluk illaki olur ancak kistte dönüşmediği için sevinmen gerek
şayet öyle olsaydı tedavi uzicaktı
toparlan şimdi, yeni bir aya başlamanın verdiği heyecanla güzel umutlar düşle yerimseniben

Allah sabır versin sanada canım nediiiyim
her doktor farkı söyleyincede insan şaşırıyor hangisine inanacağını
neyse kaç aylar geçti bu ayda böyle geçsin yerimseniben
Allah büyüktür bakarsın film sonrası hamile kalırsın kaydirigubbakcemile5

Çok tşkler ederim ama rakadaşlar ama aklımadan silemiyorum çok kötüyümbu gün bi geçse sizde olmasanız ben ne yapardım saolun...

merhaba kızlar ben bi kaç hafta önce düşük yapmıştım şimdi ilk adetim bu gün hafif pembelik geldi adettir heralde değilmi gerçi hiç ağrım falan yok yani adet belirtim hiç yok ama bu gün gece çok açık sarıya dönük kahverengimsi leke geldi şimdide çok açık pembe olurum heralde tarihimi eklerseniz sevinirim

Cnm benim adetlerimde öyle oluyor ilk önce sarıya dönük akıntılı kahverengi sonrada kırmıız kan gelio işte inşş hasta olmazsın cnm belli olmaz az olupta hamile olan çok..
hayırlısı olsun

amin inşallah aslında olsa çok isterdim ama genede bu ay için ümitli değilim bu günü ilk gün olarak kabul edersem 5. gün klomene başlıcam folbiolda kullanıyorum hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsun başka bişey istemiyorum oda olursa artık pek düşünmücem hamile kalırsamda hemen heveslenmicem sonra sonu hüsran oluyo

canım allahın takdiri üzelme demekki daha vakit gelmemiş allah en kısa zamanda bebiş veriri hepimize...a.s

Bende ilk bu ay kullanmıştım gonophene ama olmadı hayırlısı deilmiş çok umtlanmış ve senin dediğin gibi hüsran oldu şimdi çok kötüyüm ama olsun ne yapıyım salı doktora gidecem inşş bu ay olur...

canım allahın takdiri üzelme demekki daha vakit gelmemiş allah en kısa zamanda bebiş veriri hepimize...a.s

Cnm çok tşkler edrim feyzacım beni teselli ettiğin için kardeşim inşş sen bu ay hamiş olursun ilaçlar sayesinde herkese dua ediyorum...:1hug::Saruboceq:

herkese merhabalar bende bu ay listede yazdırdığım gibi gonaphene kullanıcaktım ama regl olmadım.Adetim 6 gün gecikinde test yaptım (1 Eylülde başlaması gerekiyordu) veeee 2 çizgiyi gördüm. Şimdi tam emin olmak için kan testi yaptırıcam.İnşallah sonuç pozitif çıkar :Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inşalllaaaaah hamişsindir canım:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:..Rabbim hayılısıyla o güzel haberi duymanı ardından hayırlı bir hamilelik geçirip bebişini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..rabbim önce sizlere daha sonra tekrardan bana anneliği nasip etsin canlarım...AMİİİİİİNNNNN...:Saruboceq::Saruboceq:hihoyyyt:1hug:

herkeze günaydin..adetime 1 hafta kaldi...
Bu ay nedense içimde bi kipirti var
rüyamda annemi gördüm ........
Anne görmek müjdeli bir habere yorulurmuş...
Birde akşam evin camlarini açmiştim havalandirmak için.
Alt kata mutfağa inmiştim yukari bir çiktim eve kuş girmiş...
Nasil korktum yaa...
Sonra çikarttik ama ben çok korktum..
Kayinvalidemde kuş müjde geririr..vardir bunda da bi hikmet korkma dedi...
Kuş tufaf ve hizli şekilde evimdeki tüm odalari dolaşip çikip gittii....
Hayir olur inşallah kuşta müjde getirrir derler..
Siz nasilsiniz varmi yeni gelişmelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…