canlarım klomen yumurta geliştirici bi haptır. etkisi sadece yumurta büyütmektir. bu ilaç dr kontrolünda kullanılmalı ve kesinlikle sık sık vajinal ultrasonla takibi yaplımalıdırrrrr çünkü yumurtalıklarda kist yapabilme etkisi vardırrrrr ve bu risk yüksektirrrr.....
bu tedavi çeşitinde genelde yumurta 18-21mm arasındayken çatlatma iğnesi vurulur (pregnyl veya ovitrelle) daha sonra dr un uygun gördüğü saatlerde ve günlerde cinsel ilişki önerilirrrr........
kızlar ne olur emin olmadığınız konularda bilmiyorum ya da emin değilimi yazdığınız yazının sonuna ekleyin emiiiii arkadaşlar yanlış bilgilenmesi
bu arada hepinize hayırlı günlerrrrr samsun çok sıcak ama allahım nasıl da sabır veriyor hiç susamıyoruzzz .... kızlar hala regl olamdım ama test yapıp yapmamak konusunda çelişkideyim eşim yapam diyo ama ben çatlıcam meraktan gizliden bi yapsam olurmu ki ya yarın en ii si bi test alıp salı sabahı yapmak en azından evde denemiş olurummmm ne dersinizzz????????:ecrin_bebek::CüvCüv:
:1shok: bu laflar bana sanırım ok pardonbir daha kimseye cevap yazmam :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
canım sen hala test yapmadınmı bir kaç gündür baktım yoktun çok merak ettim acaba ne oldu diye hemen bir test yap belkide beklenen misafir yoldadır canımhihoyyyt
Ben bu gün hasta oldum 3 gün geçikmeynen çok kötü oldum ya bu ay ilk kez ilaç kullandım die çok umutluydum ama olmadı ağlamadan duramıorum psikolojim çok bozuldu bu ay olmasını çok istemiştim memleke hamile olarak gitmek istiodum ama olmadı nasip deilmiş...
inşş arkadaşlar siz benim düştüğüm duruma düşmezsiniz ve ilaçın etkisini görürüsünüz..
selam kızlar kasıklarım ve karnımın içinde tuaf agrılar var adet sancısı desem daha çok var yumurtalarım çatlıyor olabilir ama hamilelik olmayınca üzülüyor insan ama sabırsızlıkla adetimi bekliycem
merhaba kızlar ben bi kaç hafta önce düşük yapmıştım şimdi ilk adetim bu gün hafif pembelik geldi adettir heralde değilmi gerçi hiç ağrım falan yok yani adet belirtim hiç yok ama bu gün gece çok açık sarıya dönük kahverengimsi leke geldi şimdide çok açık pembe olurum heralde tarihimi eklerseniz sevinirim
Ben bu gün hasta oldum 3 gün geçikmeynen çok kötü oldum ya bu ay ilk kez ilaç kullandım die çok umutluydum ama olmadı ağlamadan duramıorum psikolojim çok bozuldu bu ay olmasını çok istemiştim memleke hamile olarak gitmek istiodum ama olmadı nasip deilmiş...
inşş arkadaşlar siz benim düştüğüm duruma düşmezsiniz ve ilaçın etkisini görürüsünüz..
amin inşallah aslında olsa çok isterdim ama genede bu ay için ümitli değilim bu günü ilk gün olarak kabul edersem 5. gün klomene başlıcam folbiolda kullanıyorum hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsun başka bişey istemiyorum oda olursa artık pek düşünmücem hamile kalırsamda hemen heveslenmicem sonra sonu hüsran oluyo
canım allahın takdiri üzelme demekki daha vakit gelmemiş allah en kısa zamanda bebiş veriri hepimize...a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?