Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Ben klomenin yanında hiçbir ilacı içmemiştim:))

İşte insan değişiklik yapar klomen olmuyorsa abri gonaphone veriri değilmi. Kimine klomen yaramamış kimine gonaphone. Türevleri aynı dene bir ay değişik ilaç.

Bak balım gluphoge adını yanlış yazmıyorsan önümüzdeki ay ısrarla doktordan isteyeceğim eğer bende işe yararsa sende kullan bir ay :))

Kendimizi kobay gibi harcayalım :))

benim çatlatma iğnesinden sonra akıntım gelmiyor hiç kupkuru bence bu bile onlaın kalitesiz olduğunu gösteriyor. bu ay ilaçsız gayet normal internette yazan gibi akıntı geldi.

Zeyhatım sonuçta hangi ilacı kullanırsan kullan kaliteli yumurta olduktan sonra ilacın farklıı denenmesinin bir anlamı yok bence

Sen pkolumusunda gluphoge istiyon kız:1rolleyes:

benim çatlatma iğnesinden sonra akıntım gelmiyor hiç kupkuru bence bu bile onlaın kalitesiz olduğunu gösteriyor. bu ay ilaçsız gayet normal internette yazan gibi akıntı geldi.

Kalitesiz oldugunu nerden biliyorsunCADIARZU

Doktorunmu söyledi:mymeka:

Kalitesiz oldugunu nerden biliyorsunCADIARZU

Doktorunmu söyledi:mymeka:

Yok canım adaa diyorumki benim rezervimmi kötü acaba diyorum oda diyorki rezervin kötü olsa yumurtan büyüez diyor. Araştırdım rezervle yumurta büyümesinin hiç alakası yokmuş sanki rezerv yumurtasızlık. Adam yumurtan kaliteliki büyüyor diyor. Bana mantıklı gelemdi.

zeyhatım bana doktorum verdi doktor vermeden kullanma bende pko var onun yüzünden operasyonn bile geçirdim ben

Pko yokta balım felaket göbek var. annemde şeker çok yüksek acaba benimde gizliden gizliye gluphone ihtiyacım olmasın.

doktorunla konuş pko varsa bu ilacı gnelde doktorlar veriyorlar beni regl düzene girdi ve ben 2 aydır klomen kullnmıyorum

doktorunla konuş pko varsa bu ilacı gnelde doktorlar veriyorlar beni regl düzene girdi ve ben 2 aydır klomen kullnmıyorum

hiç pko söylemediler canım sadece over kistim vardı. ama bende kist patlamasında sonra düzensizlik başlaı. Önceden ta 28 günken 15 gün gecikti ardından 7 gün 5 gün hep gecimeler oldu.

hiç pko söylemediler canım sadece over kistim vardı. ama bende kist patlamasında sonra düzensizlik başlaı. Önceden ta 28 günken 15 gün gecikti ardından 7 gün 5 gün hep gecimeler oldu.

canım bende pko var yumurtalıklarımı sarmışlardı ve duvr kalınlaşması vardı 3 ay regl olmadım dah sonra 1 ay sürekli regl oldum daha sonra opersyon geçirdim daha sonra biraz düzengirdi bu doktorumu buldum şimdi 3 aydır 32 günde regl görüyorum 1 kez klomen kullandım 4 aygır şeker ilacı kullanıyorum regl düzene girdi

arkadaşlar benim bildiğim yumurtanın kaliteli olması çapıyla ilgili yani 20-22 mm olması kaliteli olduğu anlamına geliyor...yoksa ben yanlış mı biliyorum....ayrıca dr.lar bu yumurtaların kaliteli olup olmadığını nasıl anlayabilirler bunu anlamak için bir test mi var...eğer varsa ve benim dr. yapmadıysa dr.a acıp küfür edicem hemen...

cANIM BEN her yumurta takibinde yumurtalarımın kaçı kaliteli diye soruyordum.Hatta son klomen ayında 5 kaliteli yumoş vardı arkadan gelen küçüklerde vardı saymamıstık:))usgden anlasılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…