cANIM BEN her yumurta takibinde yumurtalarımın kaçı kaliteli diye soruyordum.Hatta son klomen ayında 5 kaliteli yumoş vardı arkadan gelen küçüklerde vardı saymamıstık:))usgden anlasılıyor
balım bende öyle biliyorum...dr.a benim yumurtalar mı kalitesiz acaba diye sorduğumda;hayır yumurtaların kalitesinde bir sorun yok demişti...herhalde usgde anlıyor dr.lar...
serselom allaha şükür iyiyim sen nasılsınn:1rolleyes:
aslında tedavim yarım kaldı diye çok mutsuzum regl bayramın birinci gününe denk geldi ikinci gün doktora gitmem gerekiyordu ama muayehane kapalı ben özele gidiyorum o yüzden gidemedim bu ayda izmirde olacağım annem ameliyat olacak bütün rahim ve yumurtalıklar alınacak 2 ay daha bebiş erteleniyor :çok üzgünüm:
Öyle düşünme serselom kaderimizde herşey yazılıı..Bunlar hep birer kaderr ne yapalım bellimi olur belkidee tedavisizz gelicekk bebeğin .İlla klomenle olucak diye bir kural yok :)Rahat ollllll dua etttt .Allaha sığınn bakk rabbim nasıl sabrını veriyor
Evet canım usgde anlaşılıyorr :))bukadar ince düşünmeyinnn boşverinnnnnzemuszemuszemuszemuszemuszemusben artık ciddi cidd ieşime çocuk istemiyorum diyorum öğğğğğ geliyor düşündüğümde:1ninca:
Benim kaynanama kısır demişler hep 2 yıl çocugu olmadı diye.Kadın sonra 9 tane doğurmuş onlara inat sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeydoğru söylüyorsun benim annemin 9 ay çocuğu olmamış eskiden klomen mi var mışki demi amananiknanik
Balım seninde hepimizinde isteyen herkesin çoçuğu olacak inşallah...Böyle düşünme eşinede böyle konuşma bence...Erkekler bazen bizden daha duygusal olabiliyorlar ama belli etmiyorlar....
aslında tedavim yarım kaldı diye çok mutsuzum regl bayramın birinci gününe denk geldi ikinci gün doktora gitmem gerekiyordu ama muayehane kapalı ben özele gidiyorum o yüzden gidemedim bu ayda izmirde olacağım annem ameliyat olacak bütün rahim ve yumurtalıklar alınacak 2 ay daha bebiş erteleniyor :çok üzgünüm:
Benim kaynanama kısır demişler hep 2 yıl çocugu olmadı diye.Kadın sonra 9 tane doğurmuş onlara inat sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:hulya:gamyoncuiremsu:hulya:
canım bence tedavin yarım kalmadı hayırlısı böyleymiş.....Bende bu ay olmazsa klomeni kullanmıcam mesala....Dr.uma dahi gitmicem..Bir kaç ay ara vericem....Dişimi yaptırmayı düşünüyorum ekim ayında mesala eşimede söyledim o da tamam dedi...Adamcağızda çok stres oldu çünkü...
Balım sen çok yaşa...örgü mü örüyosun sen...Şeniz
balım süpersin yaaaaa demek 9 tane ha süper yaaaa eşin kaç numara
:)))dün takıdanlıgı yaptım:)bugunde kurdela nakısı yaptıgım havlunun kenarını ıgne oyası yapıcam tabı k.kdan cıkabılırsem sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
benim çocuğu hemen istememde bazı özel sebepler var eşim kalp hastası ve onun bu mutluluğu biran önce yaşamasını istiyorum yaş olmuş 30 eşim 39 oldu kemale erdi yaşlar birazda geç evlendik biz kısmet meselesi
:)))dün takıdanlıgı yaptım:)bugunde kurdela nakısı yaptıgım havlunun kenarını ıgne oyası yapıcam tabı k.kdan cıkabılırsem sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
En küçük sırnaşık şey ama 35 yasındasırnaşık şey
Balım ne güzel bugün bizim topiktesin...Keşke hep burda olsan eskisi gibi...Bazen senin profiline giriyorum ohooo balım hiç bilmediğim topiklerde....Hep burda kal..Şeniz
sana katılıyorum canım:içelim:balsurat buraya yumruk havaya hihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?