Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

becerikli arkadaşım beni tekıdanlığın muhteşem olmuş yaratıcılık 10alkisalkisalkis takılar 10alkisalkisalkisbunların sahibi balıma10alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Balım ne güzel bugün bizim topiktesin...Keşke hep burda olsan eskisi gibi...Bazen senin profiline giriyorum ohooo balım hiç bilmediğim topiklerde....Hep burda kal..Şeniz

Balım serselo ve ben bu kulube ve bu topiğe senin yazdıklarını ve enerjini okuyarak girdik....Buralardan kaybolma lütfen...opuyorumnanaktan

sana katılıyorum canım:içelim:balsurat buraya yumruk havaya hihoyyythihoyyythihoyyyt

Kızlar bİraz geç yazdım kusura bakmayın :kedi: mutfakta işler var bir yandan da yazıyorumm ..:asigim:Hep sizinleyim ben gelicemm buraya sözzzhihoyyythihoyyythepimiz birer aileyiz

Kızlar bİraz geç yazdım kusura bakmayın :kedi: mutfakta işler var bir yandan da yazıyorumm ..:asigim:Hep sizinleyim ben gelicemm buraya sözzzhihoyyythihoyyythepimiz birer aileyiz

sensiz olmuyor hayalat topik oluyor buralar:1ninca:

saol cnm bende klomenle hamıle kaldım ilk ay klomen catlatma ıynesı vuruldum ama olmadı 2.ayda klomen kullandım yumurta 13mm dı dr bu ay olmaz dedı ama rabbım nasıp ettı gec döllenme olmuş bide cnm dr da bol bol su içmemı söyledı ilaç veremem dedı ama gercekten cok kotu korkuyorum rengı bazen siyaha dönuk ilk defa böyle oldu sancım cok var.bendede biraz kılo yaptı 2 kkılo bıde sacım cok dökuluyo görmede bozukluk oluyo özellikle aksamları klomendenmış dr dedi:1hug:

doktorunla konuş pko varsa bu ilacı gnelde doktorlar veriyorlar beni regl düzene girdi ve ben 2 aydır klomen kullnmıyorum

Bende klomen kullanmıyorum sadece glucophage 850 kullanıyorum ama pcolu olduğum için zeyhatçım doktora danışmadan içme...

Selam arkadaşlar Rahim filmini bugün çektirdim tüpler açık çok şükür.Hiç acımadı 2 veya 3 dakika sürdü anlamadım bile çektiricek olan arkadaşlar hiç korkmayın...

geçmiş olsun canım temiz çıkmasına sevindim inş. enkısa zamanda bebişlerine kavuşursun

aramıza hoşgeldin canım inş. en kısa zamanda bebişine kavuşursun burası uğuludura.s.

canım herşey yolundadır merak etme kendini elinden geldiğince sıcak tut üşütmemeye dikkat et..

yok canım çektirmedim daha doktorumu bekliyorum o ne zman derse çünkü ben doktoruma çok güveniyorum aslına bakarsan birazda korkuyorum

Eğer ben çektirdiysem sen dünden çektirisin :)

Benim felaket spekulum var gittiğim dr ada spekulum takmamaı şartılay gidiyorum. Vajinal usgde bile kamere girerken kendimi çok kasıyorum o bile zor giriyor bazen. Bunlarda bile çok zorlanıyorum.

Benim anneminde 4 yıl çocuğu olmamış. Ama o evlendiği gece allahım bana 4 yıl çocuk verme diye dua etmiş tabi sonra bu duayı ettiğine çok pişman olmuş ama :) 4 yıl sonra ben gelmişim. Sonradan 3 çocuk daha. ışler iyi açılmış benim annemdede sonradan. Hoş 27 yşında menopoza girdi ama anne oldu o bile yeter avunmak için.

Kızlar :)benim doktorum harikaydı yaa benim yumoş takiplerimi hep kasık usg ile baktı..sadece 1 defa vajinal bakmıştııı :))doktorun usg cihazı görüntüsü iyi diye öyle bakıyorum sana dıyordu :roflol:

Yok anacığım hep alttan baktı, bende ne ar kaldı ne namus :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…