Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bide incir kürünün yanında glifor kullansam zararı olurmu demişsiniz,ben geçen ay bal+tarçın+çörek otu karışımı yedim biliyosunuz.glukofenide kullandım düzenli hiç bir zararı olmadı.daha iyiya işte şekerli olduğu için glukofen sayesinde şekerde depolamamış oluyoruz.

soğan kadınların doğurganlık hormonlarını düzenleyip,rahim içinin temizlenmesini,kistlerin erimesini sağlıyor.kadınlar için bulunmaz bir nimet bu ,şimdi daha iyi anladım.keşke 14 ay önce bilseydim de yapsaydım.tadını filan unutun gerçekten en fazla 2 gün zorluk çekiliyor sonra öyle bir alışıyorki.mayhoş bir meyve suyu gibi düşünün.

sultancım regli oldunmu.
hasreti ve minikcan inşallah sizler güzel haberler verirsiniz.

gelinc bir sorun olmamasına sevindim.kendine dikkat et.sorunsuz bir hamilelik geçirirsin umarım.

canım tabiki bırakmazsın biliyorum seni....ben çalıştığını kaçırmışım herhalde....ki hamile olmanlada ilgisi olabilir ayrıca bundada bir sorun yok...

tşk ederim gulcangulcan bilgi için

hayır hayatım olmadım daha gelen giden yok değerim biraz yüksek olsaydı acaba derdim ama 0,05

inşallah gelmez kırmızıların,geç döllenme olmuşturta.tabi allahtan başka kimse bilemez şuan.seni fazla umutlandırmakta istemem sadece umud edebilirim.
gelirsede sakın üzülme,herşeyin bir zamanı varmış,ben buna inandım.

inşallah canım geç döllenmedir ama ne bileyim umudum yok bu ay ama inanki kafamada takmıyorum allahım onu göndereceği zamanı biliyor eşimde yarın sperm tahliline gidiyor tekrar perşembe günü keçiboynuzuna ve incir kürüne başlayacam

ben biraz kaçar,vaktim olduğunda yine gelicem.
okadar alışmışımki buraya gelmeden duramıyorum.
gevezeliğimdene bellidir zaten.hepinizi öptüm.

kaydirigubbakcemile3

kızlar 6 aydan beri çift çizgiyi göremeyen ben bu ay ne yaptım....iğneden 10 gün sonra yani ayın 19.unda idrar testi yaptım....hani iğnenin etkisi devam ediyordur ve çift çizgiyi görürüm diye ve gördüm en sonunda ama çok belirsiz...Eşimede gösterdim o da gördü....Ve sen kafayı yemeye başladın dedi bana daha günüm gelmeden test yaptığım için.....napıyım bu klomen bana kafayıda yedirtti...-tatlicadiarzu-gamyoncuiremsu

Kocabebe arkadaşım merhaba mesajını şimdi gördüm kusura bakma.evet ben sıramı savdım ve Allahım izin verirse kısmet herşey hepimize inşallah o listede olmak beni ne kadar mutlu eder kim bilir?:sm_cool: Şimdi canım rahim filmi adet bittikten sonra çekiliyor sanırım bittikten 1 hatfa içinde çekilmesi gerekiyormuş ben tam 10 cu gün çektirdim hiç korkma inan ya dayanırsın bişey yok ama benim doktorda çok süperdi bişey anlamadım rahatlattı beni ben çok rahattım öncedende stres yapmadım burada okuduklarımdanda gittim ve çektirdim rahatladım belki bebeğime bir adım daha yaklaştım?:ecrin_bebek: Sormak istediğin bişeyler olursa özelden mesaj at.

Gülcan ordamısın acaba bende yapsam mı bugün adetimin 10 günü olurmuki olsada nekadar devam etmek lazım bu aralar yumurtlama günleri ya?,,,bişey olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…