herkese günaydın arkadaşlar.
minikcan hiç bırakırmıyım burayı,aklım hep burda ama demiştim bayramdan sonra eşimle birlikte çalışıcam diye işyerinde olduğum için fazla giremiyorum,kusura bakmayın.hamilke olmamla ilgisi yok yani.
sultancım regli oldunmu.
hasreti ve minikcan inşallah sizler güzel haberler verirsiniz.
gelinc bir sorun olmamasına sevindim.kendine dikkat et.sorunsuz bir hamilelik geçirirsin umarım.
Günaydınn kızlarr herkeze hayırlıı günlerrr
soğan kadınların doğurganlık hormonlarını düzenleyip,rahim içinin temizlenmesini,kistlerin erimesini sağlıyor.kadınlar için bulunmaz bir nimet bu ,şimdi daha iyi anladım.keşke 14 ay önce bilseydim de yapsaydım.tadını filan unutun gerçekten en fazla 2 gün zorluk çekiliyor sonra öyle bir alışıyorki.mayhoş bir meyve suyu gibi düşünün.
hayır hayatım olmadım daha gelen giden yok değerim biraz yüksek olsaydı acaba derdim ama 0,05
balım günaydın .....
bendede daha kırmızılar tefriş etmedi....beklemedeyimkaydirigubbakcemile2
arkadasım banada bu ay cekılecek fılm korkudan gıdemıyorum bunun bı donemı varmı adetten sonramı nezaman cekılıyo ona gore gıdeyım barı suan 10gun var adetıme sen atlattın acısız ama herkezın senın gıbı olmuyo gecmıs olsun bısede cıkmamıs bı engel kalmadı asılamaya sende yakında hamısler lıstesıne gırersın allahın ıznıyle ınsallahhhhh
günayyydın kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?