kızlar 6 aydan beri çift çizgiyi göremeyen ben bu ay ne yaptım....iğneden 10 gün sonra yani ayın 19.unda idrar testi yaptım....hani iğnenin etkisi devam ediyordur ve çift çizgiyi görürüm diye ve gördüm en sonunda ama çok belirsiz...Eşimede gösterdim o da gördü....Ve sen kafayı yemeye başladın dedi bana daha günüm gelmeden test yaptığım için.....napıyım bu klomen bana kafayıda yedirtti...-tatlicadiarzu-gamyoncuiremsu
arkadaşlar ısrarla soğan kürü yapmanızı tavsiye ediyorum.kist olsun olmasın yapın mutlaka.
:lepi:minikcan süpersin yaaa keşke bende iğneyi kullandığım dönemlerde bol bol test yapsaydım:roflol:en azından biraz tatmin oluruz dimisırnaşık şey bu ilaçlar bizim hormonları karıştırdı bak ne değişik şeyler yapıyoruz neyse canım benim inşşşş. o çift çizgi bebişinin habercisi olsun bu ay inş. gerçekten çift çizgiyi görürsün ve müjdelersinopuyorumnanaktan
Minikcan hiç belli olmaz belkde hamilesindir olamaz mı yani?
selam ninikimmmkaydirigubbakcemile5sorma paraları bitirdimm :))herşeyi aldımmkaydirigubbakcemile3SELAM MİLLET NBR?
OOOOO BALSURATTA BURDALARMIŞ KIZ BALSURAT DİZMİŞSİN TABAK ÇANAK ORAYA naniknanik TÜKKAN MI AÇICAN NAPICAN? delikafadulden
GÜLCAN CANIM MERHABA NBR?
Slm kızlar aranızda aŞılama yaptıran varmı
balsurat can acıtıcı bi işlemmi aşılama ve sperm ne kadar zamanda hazırlanıyor
rAHİM FLİMİ çektirmeden aşılama yapan doktor değil bence:umursamaz:kesinlikle çektir öyle yaptır bence..allah korusun kanallar tıkalıysa aşılama havaya uçarrklomende bu ay üçüncü ayım bu ayda olmazsa aşılama denicez sanırım ama hangi hastanede nerde yaptırcama karar veremiyorum.ben iğne bile yaptıramıyorum bu işlemi nasıl yaptırıcam bilmiyorum.birde bir doktorum aşılamadan önce hsg çekelim derken diğeri aşılama yapalım olmazsa hsg çekeriz diyor.kafam karıştı
teşekkür ederim balsurat en azından bunu netleştirdim.bütün bu işlemleri anestezi altında yapan hastaneler varmı acaba.hsg nasıl kolaymı çekimi.daha doğrusu acı veriyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?