Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

:lepi:minikcan süpersin yaaa keşke bende iğneyi kullandığım dönemlerde bol bol test yapsaydım:roflol:en azından biraz tatmin oluruz dimisırnaşık şey bu ilaçlar bizim hormonları karıştırdı bak ne değişik şeyler yapıyoruz neyse canım benim inşşşş. o çift çizgi bebişinin habercisi olsun bu ay inş. gerçekten çift çizgiyi görürsün ve müjdelersinopuyorumnanaktan

arkadaşlar ısrarla soğan kürü yapmanızı tavsiye ediyorum.kist olsun olmasın yapın mutlaka.

ben önceki aylarda denemiştim tadı çok kötü ama zorlada olsa içmiştim önümüzdeki ay tekrar deneyecem... önümüzdeki ay sonşansım zaten:çok üzgünüm: kasımda tedaviye tekrar başlıyorum büyük ihtimal tüp bebek olacak:çok üzgünüm:korkuyorum biraz:Saruboceq:

inşallah gerçek olur bu ay....ya ben daha önceki aylardada yapmıştım iğneden sonra ama cıkmamıştı..benimkisi kendini tatmin....adet tarihin geçtiği halde yine de tam sonucu vermeyen testler adetime 11 gün kalamı verecek iğnenin etkisi benimkide....ama yinede güzel bir duygu çift çizgiyi görmeklaelaelaelaelae

soğan kürünün ne zaman ve nasıl yapıldığını burda yazmıştık.ibrahim sarçoğlunun sitesinden daha detaylı bakabilirsin.şimdi başlama sakın.ç
adetin 3.günü ve .günü başla 15 gün devam et.

Kür deyince miğdem bulanıyor ığğğğ :Sen son yaptıgım brokili kürü (memede fibrokistler için)iğrençtiiii :sinifsinif:çıkarmışitım

SELAM MıLLET NBR?

OOOOO BALSURATTA BURDALARMIŞ KIZ BALSURAT DıZMıŞSıN TABAK ÇANAK ORAYA naniknanik TÜKKAN MI AÇICAN NAPICAN? delikafadulden

GÜLCAN CANIM MERHABA NBR?

SELAM MİLLET NBR?

OOOOO BALSURATTA BURDALARMIŞ KIZ BALSURAT DİZMİŞSİN TABAK ÇANAK ORAYA naniknanik TÜKKAN MI AÇICAN NAPICAN? delikafadulden

GÜLCAN CANIM MERHABA NBR?
selam ninikimmmkaydirigubbakcemile5sorma paraları bitirdimm :))herşeyi aldımmkaydirigubbakcemile3
Slm kızlar aranızda aŞılama yaptıran varmı

Ben 6 ay önce yaptırmıştımkaydirigubbakcemile3

balsurat can acıtıcı bi işlemmi aşılama ve sperm ne kadar zamanda hazırlanıyor

Bizim aşılama yapılmadan 3 saat önce labaratuvara sperm verildii.Hazırlanma işleminden sonraa size :)aşılanıyorrrr

Acıtıcı bir işlemmi sorusuna cevap vermek istemiyorum canım aşılama bölüünde arkadaşlara sor istersen korkutmak istemem seni benimki kötüydüde:1shok:

klomende bu ay üçüncü ayım bu ayda olmazsa aşılama denicez sanırım ama hangi hastanede nerde yaptırcama karar veremiyorum.ben iğne bile yaptıramıyorum bu işlemi nasıl yaptırıcam bilmiyorum.birde bir doktorum aşılamadan önce hsg çekelim derken diğeri aşılama yapalım olmazsa hsg çekeriz diyor.kafam karıştı

rAHİM FLİMİ çektirmeden aşılama yapan doktor değil bence:umursamaz:kesinlikle çektir öyle yaptır bence..allah korusun kanallar tıkalıysa aşılama havaya uçarr

teşekkür ederim balsurat en azından bunu netleştirdim.bütün bu işlemleri anestezi altında yapan hastaneler varmı acaba.hsg nasıl kolaymı çekimi.daha doğrusu acı veriyormu

teşekkür ederim balsurat en azından bunu netleştirdim.bütün bu işlemleri anestezi altında yapan hastaneler varmı acaba.hsg nasıl kolaymı çekimi.daha doğrusu acı veriyormu

Eevt aşılama ve hsg anestezı altında yapılailiyorr..Ben flimi anestezili çektirdimm

aşılamayıda dr ısrar etmiştimm anestezili olsun diye uyuz adam kandırd ı benı acımıcak dıyee:1ninca:
:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…