Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

delikafaduldenserselom dehşet bişii demiii.İlk yakından gördüğüm zaman rahim fliminden cayıyordum korkudan :)ama aşılamada hainnn doktor kandırdı benisırnaşık şey

ben henüz kendisiyle tanışmadım tanışmayıda düşünmüyorum:1no2:

net ten baktımda spekulum dr ların kullandıgı aletmiş hatta bı konu okudum bı dr kızın kızlık zarını bozmuş o aletle cok kotu bışıy lmaz:kötükedihüso

balım sana bişey demiyorum...kız bu resmi nasıl buldun 2 dakikadadelikafadulden:sm_cool:

:1rolleyes:Minikim bu spekulum resimini sitede başka topikte arkadaşlarla çok kullanırdık hemen googldan arattırdım ekleyim dedimkaydirigubbakcemile3:kedi:korkunç bişi içim gittii:))Gelinckim sen kurtuldun bu aletten hamişsinn

bu alet genelde smear testinde,vajinada ki yaraları yakmak için ve kürtaj da kullanılan bir alet diye biliyorum kızlar............

sonbaharı :))birde kemal sunal var onuda izliyomkaydirigubbakcemile3

Örgüm iğne oyası havlu kenarı :))bitince k.k ya eklicem görürsün

hep iğne oyasını öğrenmek istedim ama çevremde bilen olmadığı için öğrenemedim mutlaka ekle göreyim çeyizimdekileri saklıyorum gözüm gibi bakıyorum onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…