slm arkadasım bak ne dıycem kocanla kotu olma sen ona anan haksız desende o senı takmaz bak ben 1yıllık evlıyım baktım soleyınce olmuyo sustum esım olanları gordu ve sımdı onlarla gorusmuyoruz ıda bırdaha gıtmıyceksın dıyo korun ıstedıgı bır goz allah vermıs 2 goz meselesı oldu bana sus bak gorceksın esın ona nasıl cevap vercek takma kafana sakınkılar merhaba az evel başka bir topicde bir arkadaşım ; topic kurucusu 8,5 aylık hamile idi. Bebeğini kaybetmiş..sadece bunu yazabilmiş nedenini yazamamış anlatırım demiş. Ama kaynanası ile birlikte yaşıyordu daha doğrusu hamile diye evinden onlara gelmişti..kızcağıza nefes aldırmıyordu aa herşeyine karışıyordu kız yazık kaç adır kendisiniyatak odasına kilitlemişti görmek istemediği için kadını uyyorum diyordu . Oraya bile girmeye kalkmıştı. Sanıyorum kistres ve üzüntüden oldu ....
çok sinirlendim ....ben de kaynanazedeyim. Kaynana yüzünde kocamla kötü oluyorum . O anam anam diyor ben anan haksız diyorum kavga ediyoruz ..karı amacına ulaşmış oluyor. Evde olacağımı bile bile evi arayıp dirliğimizi bozmaya çalışıyor...
Allah böyle insanlardan uzak etsin...bizlerle uğraşanlara allah ım öyle bir dert versin ki bizi unutsunlar.....dert sahibi olup gün yüzü göremesinler ...
çok moralim bozuk kızlar moral diye bişey kalmadı bittimbugün yine...
kızlar ya doktorumla konuştum bugün biliyorsunuz dış gebelik geçirdim yeni zaten tek yumurtalığım çalışıyordu onunda tüpü zarar görmüş muhtemelen şimdi adet görcükten sonra rahim film i çekicez dedi
şimdi bana yardım edin anestezi nasıl ne kadar sürüyo bittikten sonrası neler oluyo ?
kızlar ya doktorumla konuştum bugün biliyorsunuz dış gebelik geçirdim yeni zaten tek yumurtalığım çalışıyordu onunda tüpü zarar görmüş muhtemelen şimdi adet görcükten sonra rahim film i çekicez dedi
şimdi bana yardım edin anestezi nasıl ne kadar sürüyo bittikten sonrası neler oluyo ?
Arkadaslar bugun ıgnenın 10.gunu ıgnenın 5.gunu dahıl sol tarafım sızlıyo sureklı agrıyo soldan yumurtlamıstım acaba tuttumu test yapsam cıkarmı bhcg mı yaptırayım yoksa ıdrar mı akıl verın ne olur
NAsıl yani antiope. Sen de mi dış gebelik geçirdin? Nezaman gülüm. Ben de aynı dertten muzdaribim deesenağlama
kılar merhaba az evel başka bir topicde bir arkadaşım ; topic kurucusu 8,5 aylık hamile idi. bebeğini kaybetmiş..sadece bunu yazabilmiş nedenini yazamamış anlatırım demiş. ama kaynanası ile birlikte yaşıyordu daha doğrusu hamile diye evinden onlara gelmişti..kızcağıza nefes aldırmıyordu aa herşeyine karışıyordu kız yazık kaç adır kendisiniyatak odasına kilitlemişti görmek istemediği için kadını uyyorum diyordu . oraya bile girmeye kalkmıştı. sanıyorum kistres ve üzüntüden oldu ....
çok sinirlendim ....ben de kaynanazedeyim. kaynana yüzünde kocamla kötü oluyorum . o anam anam diyor ben anan haksız diyorum kavga ediyoruz ..karı amacına ulaşmış oluyor. evde olacağımı bile bile evi arayıp dirliğimizi bozmaya çalışıyor...
allah böyle insanlardan uzak etsin...bizlerle uğraşanlara Allah ım öyle bir dert versin ki bizi unutsunlar.....dert sahibi olup gün yüzü göremesinler ...
çok moralim bozuk kızlar moral diye bişey kalmadı bittimbugün yine...
iki ay oldu canım sen benden sonra oldun 2 kez adet gördüm üstüne 3 den sonra film çekicekmişiz biliyorum senin durumunu okudum yazdıklarını çok moral bozucu bir olay
iğnenin 10.günü idrarda çıkmazz sevil beta hcg de cıkarr
Arkadaslar bugun ıgnenın 10.gunu ıgnenın 5.gunu dahıl sol tarafım sızlıyo sureklı agrıyo soldan yumurtlamıstım acaba tuttumu test yapsam cıkarmı bhcg mı yaptırayım yoksa ıdrar mı akıl verın ne olur
sana da 6 ay bebek yok dediler mi canım :uhm:
pekı sence bır fıkrın varmı neden sureklı sol tafafım agrıyo ıdrarada cıkmaya basladım gecen ay akıntım yoktu ama oda var umutlanmak ıstemıyom ama ne bılım umut fakırın ekmegı mısalı oldu
cnm cok gecmiş olsun rahım fılmı cektırmedım ama kurtajda banada anestezi yaptılar fazla degıl 5/10 falan suruyo bunyeye baglı bana 2 kez yaptılar ikisindede uyandıgım için operasyon yapamadılar kendını fazla kasma ben cok kasmıştım zaten hemen uyuyosun sonrada bışey hıssetmıyosun onlar bıtınce senı uyandırıyorlar hakkında hayırlısı olsun bilgim dahılınde yazdım yanlışım olabılır.:sm_confused::uhm:kızlar ya doktorumla konuştum bugün biliyorsunuz dış gebelik geçirdim yeni zaten tek yumurtalığım çalışıyordu onunda tüpü zarar görmüş muhtemelen şimdi adet görcükten sonra rahim film i çekicez dedi
Sana da 6 ay bebek yok dediler mi canım :uhm:
uzulmeyın neolur 6 ay yokmuş falan beynınızde yer edınmeyın cagla sıkelde dusuk yaptı nasıl hamıle kaldı ozaman hemen allahın ısı bu bence tam yol devam edın kendınız toparlayınkı yenısıne kavusun cok gecmıs olsun
cnm sana tavsıyem dogum kontrol kullanma zaten dusukten sonra 2.ay yeterlı içinin temizlenmesı için kendın korun daha cabuk hamıle kalırsınsağol canım ya işte insan düşünmeden yapamıyo istiyoruz hemen her istediğimiz olsun
sağol canım ya işte insan düşünmeden yapamıyo istiyoruz hemen her istediğimiz olsun
ıst semt neresı canım ben mecıdıyekyde oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?