Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

slm arkadasım bak ne dıycem kocanla kotu olma sen ona anan haksız desende o senı takmaz bak ben 1yıllık evlıyım baktım soleyınce olmuyo sustum esım olanları gordu ve sımdı onlarla gorusmuyoruz ıda bırdaha gıtmıyceksın dıyo korun ıstedıgı bır goz allah vermıs 2 goz meselesı oldu bana sus bak gorceksın esın ona nasıl cevap vercek takma kafana sakın

NAsıl yani antiope. Sen de mi dış gebelik geçirdin? Nezaman gülüm. Ben de aynı dertten muzdaribim deesenağlama

antiopem benim anestezi 15 dk sürmüştü.Esım odaya gırıp cıkman 15 dk sürdü dedi..Ama bu sıtede bazılarını okudum yarım saat sonra ayılanda varmıs.Sonra beni sedyeyle odaya aldılar 1 saat müşade altında aldımm tansıyonum normal olunca eve gönderdiler

iğnenin 10.günü idrarda çıkmazz sevil beta hcg de cıkarr

Canım benim. Aslında burada önemli olan kaynana değil bence. İnsanları kafamıza fazla takıyor olmamız. Gereksiz oldukları halde bazı insanlara boş yere değer vermemiz. Sevilhanın da dediği gibi aman nolur onları takmamaya çalışın. Söz gümüşse, sükut altındır demiş atalarımız. Benim de kaynanam bana çok haksızlıklar yaptı. Boş yere hep iftira attı. Yeri geldi yavrumu bile benden soğutmaya çalıştı. Ama başaramadı. Çünkü Rabbim her zaman doğru olanın yanında bunu unutmayın. Kötüler kazanıyor gibi görünse de, aslında kaybedenler hep onlardır. Ve yaptıkları kötülükleri er ya da geç bu dünyada ödüyorlar emin olun. Hiç kafana takma, kendini de eşini de böyle konular yüzünden üzme derim gülüm sana. Sevgiler.

Bence çok erken Sevilciğim. Balımın dediği gibi ancak kanda çıkar. Ama sabredebilirsen, sabretmeni öneririm canım. Allahım hayırlısını versin.

Aslında sık idrara çıkmak
akıntının artmasıı iyibir belirtii
artık 2007den beri üyelik uzman olduk :))ama hiç belliolmuyor bu işler sevilimm bazen yanıltıyorr bu belirtiler .Sabret az kalmış :)))dayanamam dersen kanda baktırr

cnm cok gecmiş olsun rahım fılmı cektırmedım ama kurtajda banada anestezi yaptılar fazla degıl 5/10 falan suruyo bunyeye baglı bana 2 kez yaptılar ikisindede uyandıgım için operasyon yapamadılar kendını fazla kasma ben cok kasmıştım zaten hemen uyuyosun sonrada bışey hıssetmıyosun onlar bıtınce senı uyandırıyorlar hakkında hayırlısı olsun bilgim dahılınde yazdım yanlışım olabılır.:sm_confused::uhm:

sağol canım ya işte insan düşünmeden yapamıyo istiyoruz hemen her istediğimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…