herkeze günaydin..adetime 1 hafta kaldi...
Bu ay nedense içimde bi kipirti var
rüyamda annemi gördüm ........
Anne görmek müjdeli bir habere yorulurmuş...
Birde akşam evin camlarini açmiştim havalandirmak için.
Alt kata mutfağa inmiştim yukari bir çiktim eve kuş girmiş...
Nasil korktum yaa...
Sonra çikarttik ama ben çok korktum..
Kayinvalidemde kuş müjde geririr..vardir bunda da bi hikmet korkma dedi...
Kuş tufaf ve hizli şekilde evimdeki tüm odalari dolaşip çikip gittii....
Hayir olur inşallah kuşta müjde getirrir derler..
Siz nasilsiniz varmi yeni gelişmelerr
herkese merhabalar bende bu ay listede yazdırdığım gibi gonaphene kullanıcaktım ama regl olmadım.Adetim 6 gün gecikinde test yaptım (1 Eylülde başlaması gerekiyordu) veeee 2 çizgiyi gördüm.Şimdi tam emin olmak için kan testi yaptırıcam.İnşallah sonuç pozitif çıkar :Saruboceq:
herkese merhabalar bende bu ay listede yazdırdığım gibi gonaphene kullanıcaktım ama regl olmadım.Adetim 6 gün gecikinde test yaptım (1 Eylülde başlaması gerekiyordu) veeee 2 çizgiyi gördüm.Şimdi tam emin olmak için kan testi yaptırıcam.İnşallah sonuç pozitif çıkar :Saruboceq:
Cnm çok tşkler edrim feyzacım beni teselli ettiğin için kardeşim inşş sen bu ay hamiş olursun ilaçlar sayesinde herkese dua ediyorum...:1hug::Saruboceq:
herkeze günaydin..adetime 1 hafta kaldi...
Bu ay nedense içimde bi kipirti var
rüyamda annemi gördüm ........
Anne görmek müjdeli bir habere yorulurmuş...
Birde akşam evin camlarini açmiştim havalandirmak için.
Alt kata mutfağa inmiştim yukari bir çiktim eve kuş girmiş...
Nasil korktum yaa...
Sonra çikarttik ama ben çok korktum..
Kayinvalidemde kuş müjde geririr..vardir bunda da bi hikmet korkma dedi...
Kuş tufaf ve hizli şekilde evimdeki tüm odalari dolaşip çikip gittii....
Hayir olur inşallah kuşta müjde getirrir derler..
Siz nasilsiniz varmi yeni gelişmelerr
canlarım benim herkes aynı dertten müzdarip.Şu mübsrek günlerde dua mı ediyorum inşallah Allah açılan elleri allah geri çevirmez.
yooo bi tek sana değildi ama neden alınganlık yaptın anlayamadım ki kötü bişe demedim sadece gerçekten dr a gitmek istemeyen veya bu konuda bizlere güvenip ilacı kullanmak isteyenlere yanlış cevaplar gitmesin istedim sana değildi sadece kişisel değildi yani ama alındıysan yine de özür dilerim prıblem değil sonuçta hepimiz alınganız malum bebek isteğimizden dolayı ama bence sen bi daha oku benim tavrımı oku bi de kendinin kini emiii canım :teselli:
ben daha önce hiçbirşey kullanmadım yumurtan bu ay çatlamaz bir hareket görünmüyor dedi doktorum
gonaphene kullanıp çatlama iğnesi olucaktım ama Allah'ın işine bak regl oladım evde yapılan test pozitif gösteriyor yarın kan testi yaptırıcam o zaman kesin belli olucak sizlerede haber veririm hemen
merhaba canım,a.s. günaydın kızlar.hihoyyyt herkese mutlu:sm_cool: ,umutlu,Şenizbaşarılı :hooray:günler canlarım..lorasimax canım hayırlısı olsun,rabbim tez zamanda tatlı bebişine kavuştursun canım...rabbim yardımcın olsun.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?