Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

inşallah canım hamilesindir allah yüzünü güldürür umarım :CüvCüv:

hayırlı olsun canım ikinci çizgi çıktıysa kesin hamilesindir:CüvCüv:

İnşallah arkadaşım. Hayırlısı olsun. Kan testiyle birlikte inşallah güzel haberler verirsin. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün...Aminn

merhaba arkadaşlar
aranızda çikolata kisti ameliyatı olup sonra hamile kalan var mı???
off offf laparoskopi ameliyatı oldum 7 cm kist aldırdım.
şimdi sağlığım iyi 2 yıllık evliyim.Hep korundum kistten habersiz korunmasamda kist yüzünden zaten çocuğum olmazmış.
neyse şuan ameliyattan 2 ay geçti bu ay gonaphane kullandım ve 2 gün önce prengly iğne yaptırdım ALLAHım sana yalvarıyorum inşallah hamile kalırım.

canlarım benim herkes aynı dertten müzdarip.Şu mübsrek günlerde dua mı ediyorum inşallah Allah açılan elleri allah geri çevirmez.

Cnm çok tşkler edrim feyzacım beni teselli ettiğin için kardeşim inşş sen bu ay hamiş olursun ilaçlar sayesinde herkese dua ediyorum...:1hug::Saruboceq:

ne demek gamzecim tabikide sana yardımcı olucam ne için varız :enbuyukkk: inşallah hayatım allah isteyen herkeze versin....

tünaydın canım evet bende kuş müjde getiriri diye biliyorum inşallah hamilesindir bize mutlu bir haber veririsin hadi hayırlısı olsun.. valla benim adetime daha 18 gün var biz çalışıyoruz bakalım allah nasip eder bu ay inşallah gelir herkezin istedigi çok bebişler :CüvCüv: saglıklı bir şekilde

agrega canım benim yengemin önce ikizleri oldu düğününden hemen sonra,aradan on yıl geçti dr lara gitti olmadı. iyice ümidi kesmiştik,sonra dr un birisi klomeni vermiş yengeme hiç usg ile takibe çağırmadan yengem kullandı sonra ağrılar başladı yengmde başka bir dra gitti o da çikolata kisti var deyip ankara büyük doğuma sevk etti yengem küçük bir ameliyatla kurtuldu kistlerden.adetleri düzgündü.ameliyat eden dr eğer 3 ay içinde hamile kalmazsan tedaviye git demiş yengeme oda hamile kalamayınca benim dr a gittik dr yengeme sadece koldan çatlatma iğnesi verdi 3 aylık ,2 inci aya yengem hamile kaldı. ikizler kızdı,bu tedavinin ardından bi oğlu oldu yeğenim şimdi iki yaşında..demek istediğim moralini bozma hepimizin derdi aynı ..rabbim hepimize hayırlısıyla anneliği tez zamanda nasip etsin..AMİİİİİNN..

yerimsenibenyaaa canım kusura bakma sen dogru söylüyorsun ama napayım birden öyle sen yazınca sinirlendim yanlış düşündüm özür dilerim a.s.dedigin gibi alınganlıgım üstünde stresliyim yani... kendine iyi bak bitanem kaydirigubbakcemile5

kızlar malesef idrar testim negatif olsa çıkardı hem zaten akıntımda pembelieşti yani yok bebiş falan bu ay da dicem ama ayıda geçti herhalde benim pko aldı başını gidiyo ben bu ay da dr a gitmiyom ramazan bi bitsin ama glukofen(pko lular için bi ilaç insülin direncini kırmak için)hayıt tohumu ve bal çörekotu tarçın denicem bakalım hiç yoktan adetim gecikmesin.üzülmedim desem yalan olur ama size sölediğim gibi hiç heyecanlı değildim olsa hissederdim ama malesef yok sanırım düzenim ii ce bozuldu kafaya taka taka ama aslında klomeni bıraktıktan sonra oohhh takmıyom dedim ve öle yaptım bu ay da öle olca ama gizliden ısımıda ölçcem bakalım yumurtluyommu ilaçsız

zaten bu ay da olmazsa bayramdan sonra göbekten iğnelere başlıcam ama öncesinde hsg çektircem kesinnnnnn

ya nette problem var önceki sayfada bi güzel hamiş haberi vardı tebrik ederim ama geri dönüüp ismini bulamadım ya aaçmıyo hayırlı olsu nallahım tamamına erdirsin sağlıkla huzurla inşallah bacım bize de dua et nolurrrrrrrrrrrrrrrrr

canım çok sevindim :dance:Mevlam inş sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder.sen daha önce ne kullanmıştın canım?

ben daha önce hiçbirşey kullanmadım yumurtan bu ay çatlamaz bir hareket görünmüyor dedi doktorum
gonaphene kullanıp çatlama iğnesi olucaktım ama Allah'ın işine bak regl oladım evde yapılan test pozitif gösteriyor yarın kan testi yaptırıcam o zaman kesin belli olucak sizlerede haber veririm hemen

canım senin ne gibi belirtilerin oldu anlatırmısın?
göğüs agrısı? karın agrısı?

merhaba kızlar, günaydın,,,,

nasılsınız bakalım, moraller nasıl?

semacım, ben cumartesi adet oldum ve 27 günde geldi, yani bu ay da bitti gitti benim için,,,
olmadı,

bugün doktor kontrolüm var, rahim filmi isteyecek galiba,
Allahım, şu mübarek aylarda dualarımızı kabul etsin, bizlere sevinç gözyaşları yaşatsın,

merhaba canım,a.s. günaydın kızlar.hihoyyyt herkese mutlu:sm_cool: ,umutlu,Şenizbaşarılı :hooray:günler canlarım..lorasimax canım hayırlısı olsun,rabbim tez zamanda tatlı bebişine kavuştursun canım...rabbim yardımcın olsun.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.

inşallah canım benim, inşallah,
Allah isteyen herkesin kucağını doldursun, bebek özlemini gidersin,

09.09.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

HAYIRLI RAMAZANLAR

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

EYLÜL AYI LİSTESİ

YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EYLÜL??????????????????
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EYLÜL??????????????????
nbatur55::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL??????????????????
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL??????????????????
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL
nesemese:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EYLÜL
mehtapgülü::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EYLÜL
MAVİŞ83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12EYLÜL
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::::::::::::12EYLÜL
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
SADOLİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17EYLÜL
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18EYLÜL
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19EYLÜL
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
perlin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
tuanna23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
raebzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
başak35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21EYLÜL
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26EYLÜL
ASİSTANTRUS :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 EYLÜL
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29EYLÜL
KIRMIZIBEYAZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30EYLÜL
BETTY0::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................???????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
?[/B]

İŞTE EKİM LİSTESİ İKİ BAYRAM ARASI MÜJDELER ÇOĞALSIN İNŞALLAH

DORUKK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM
sema3455:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EKİM
loresimax:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
GAMZELİİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????

BACILARIM NOLDU SİZE Bİ HABER EDİN KAÇIP GİTTİNİZ NEDİR DURUMUNUZ?

PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS??????????????????
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…