Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

mrb kızlar canım çok sıkkın artık işe hiç gelmek istemiyorum allahım bi bebiş versede kurtulsam şu işten şimdi siz diceksinizki çık işten çıkarsam etraftaki herkes bebişmi var diye başımın etini yicek dahada bunalıma giricem zaten eşimde iş değiştirecek şuan maddiyat biraz kötü gibi oyüzden eşim işini değiştirmeden çıkamam bide etrafı dinlemektense çalışırım daha iii. benim adet tarihim 12 eylül acaba test yapsammı çıkarmı sizce ayrıca ateş basmaları çok oluyo bu aralar bide epey bi duygusallık çöktü üstüme acaba adet olacam diyemi

canım sen adet olmayı çok takıyorsun belliki ondan ateş basıyo,hem hamiş kalma hem de iş sıkıntısı seni bunaltıyor belliki. sıkma canını biz kadınlar kulübündeki tüm arkadaşlar için hep birlikte dua edyoruz.inşallaaaah sende tez zamanda hamiş kalırsında tüm bu sıkıntılardan kurtulursun canım..amiiinnn.çok sıkıntı yapıyorsa tahlili yap.ama bence adetin birkçgün geçince yapsan daha iyi olur.ki inşalllaaaah günün geçerde hayırlısıyla hamileyim diye bağıra bağıra yazarsın ...bekliyoruz mavişcim.

haaa bu arada sema 3455 beni neden listeye eklemiyorsun bacım..hıııımm..20 eylül canım eklersen sevinirim..

selam kızlar nasılsınız?

semacım canım adet mi oldun? valla dört gözle siteye girince senin hamiş haberini almayı bekliyordum
neyse bacım yaa sağlık olsun
bende bu ay bal+çörekotu+tarçın karışımını denicem
inşallah bu ay Rabbim bizleride sağlıklı ve hayırlı br evlatla müjdeler

Kizlar dişariya çiktim bankaya gitmek için ve test aldim ya bu akşam yada yarin sabah yapicam testi acaba çok mu erken davraniyorum ya bunaliyorum artik kocamada bişiy diyemiyorum

Benim bu gonapheneyle 3. Ayimdi eğer adet olursam bende bu ay bal çörekotu tarçini denicem ve bidahaki ayda rahim filmi çekinmek istiyorum ama çok korkuyorum ist. Tavsiye edebileceğiniz bi yer varmi kizlar

merhaba arkadaşlar,
Benim 7 yaşında bir kızım var. Yaklaşık 3 yıldır ikinci için uğraşıyoruz. Doktora da gitmemiştik. Malum bir tane var ikinci niye olmasın ama öyle değilmiş maalesef bilseydim bu kadar çok uğraşacağımı ikinciyi hemen doğururdum. Artık kafamızdaki sorulara neden olmuyorlara cevap bulamayınca doktora gittik. Doktor üç ay gonaphane verdi. Ve ben dün adet oldum. Yarın başlayacağım. Üç ay bu şekilde deneyeceğiz. Bir ayda ilaçların etkisi varmış. Eğer bu sürede olmassa ki inşallah olur eşimden sperm testi isteyecek. Umarım bu süre zarfında hamile kalırım. Bu mübarek gün lerde allah isteyen herkese nasip etsin bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı. Birde bişey sormak istiyorum. İki eczanede aradım gonaphane artık çıkmıyor dediler. Böyle bişey varmı bilen varsa lütfen cevap yazsın. Allah herkesin gönlüne göre versin.

merhaba arkadaşlar bende yeniyim 1.5 yıllık evliyim 1 yıldı bebek istiyoruz bu ay ilk defa ilaç tedavisine başladım gonaphene verdi doktorum inşallah işe yarar

09.09.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

HAYIRLI RAMAZANLAR

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

EYLÜL AYI LİSTESİ

YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EYLÜL??????????????????
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EYLÜL??????????????????
nbatur55::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL??????????????????
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL??????????????????
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL
nesemese:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EYLÜL
mehtapgülü::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EYLÜL
MAVİŞ83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12EYLÜL
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::::::::::::12EYLÜL
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
SADOLİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
dilaranaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17EYLÜL
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18EYLÜL
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19EYLÜL
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
perlin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
tuanna23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
raebzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
başak35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21EYLÜL
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26EYLÜL
ASİSTANTRUS :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 EYLÜL
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29EYLÜL
KIRMIZIBEYAZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30EYLÜL
BETTY0::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................???????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
?[/B]

İŞTE EKİM LİSTESİ İKİ BAYRAM ARASI MÜJDELER ÇOĞALSIN İNŞALLAH

DORUKK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
SABİREKARA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4EKİM
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM
sema3455:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EKİM
loresimax:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
GAMZELİİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????

BACILARIM NOLDU SİZE Bİ HABER EDİN KAÇIP GİTTİNİZ NEDİR DURUMUNUZ?

PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS??????????????????
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ

sabirekara ve dilaranaz canlarım hoşgeldiniz ramazandan dolayı böle herkes işleriyle illgileniyo normalde daha kalabalığızzzzz kendinizi yabacnı hissetmeyin kime ne sorarsanız ve cevabını biliyosa mutlaka cevap verirler canlarım kendinize ii bakınnn

teşekkür ederim ilgine canım bende şu belirti var sadece göğüs uçlarım acıyor hafif sıkınca normalde her ay denerdim hiç acımazdıı ve bugün sabah az sancım vardı şimdi eğilirken iki yumurtalık arası varya orada bi ağrı oluyor ve bastırınca da oluyor acaba kist mi oldu

slm ark.bende klomen kullanıyorum 3 ayım henüz bi sonuç alamadım..benide listenize ekleyebilirsiniz

Kızlarrrrrrrr bu gün dktora gittim yumurtalarım çalışıyormuş ilaça devam ettirmicem dedi yumurtaların duruyor dedi haftaya salı gel dedi inşş olur bakalım ne olucak
hasta oldum yumurtaların kaybolması gerekmiomuydu?
bu konuda bilgisi olan varsa ltfen bana yardım etsin....

semacım ben 8 ağustosta başladım tedaviye cnm beni listeye eklemişin tşker ederim

teşekkürler arkadaşlar sanırım bundan sonra burada sık sık yazışacağız ve birbirimizi daha iyi tanıyacağız. Dertlerimizi , sevinçlerimizi inşallah güzel haberlerimizi paylaşacağız. Görüşmek dileğiylr.

aramıza yeni katılan arkadaşlar öncelikle hoşgeldiniz. Semenın dediği gibi çok sık giremesemde girdiğimde tüm yazıları okuyorum.
Benim bu gün hafif bir kahverengi geldi ama reglim 17 eylül. kuzeniminde hamile olduğunda böyle olmuş. Birde benim geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. düşük olmuştu.. allahım çok korkuyorum. acaba reglime 1 hafta kala kan testi yaptırsam çıkarmı??
Biliyorum acele ediyorum ama tedirginim.
ne dersiniz..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…