evet oldum dun 3.gunumdu doktora gıtmem gerekıyodu hastaneye babama gıttım yarın babam beyın ameloyatı gecırıck ama dun doktora gıdemedım eve bır geldım hırsız celık kapımı kırmıs onunla ugrastık velasın yarın sabah babamın yanından sonra doktora gıdıcem 3.ayım olucak klomende daha sonrasında hsg cektırcem narkozlu
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyim :)))
inanmıyorum bunu ben yazıyorum rüyamı bu.
bu sabah kalktım 6,5 ta fortel test aldım onla baktım ilk on dakka çizgi bile değil gölge çıktı onuda çok parlak ışıkta bakınca görüyordum. Testte 10 dakkadan sonra sonucu önemsemeyin diyordu ama benim 15. dakka gölge ikinci silik çizgiye dönüştü.
hemen kalktım hastanenein acile giitm kan testi yapıld 35 çıktı :))
o an bir çığlık attım artık nefes alamıyordum nefesimi ben bile duyamıyordum kağıt elimde zıplayınca kayınvalidem koşarak yaklaştı sarıldık birbirmize hüngür hüngür ağladık hemşireler geldi hayırdır kötü birşeymi var diye etrafımıza yığıldılar bebek geliyor bebek geliyor dedik herkes sevindi bizle. Ben sonuca o kadar konsantre olmuşumki adam bana gözün aydın demiş arkamı dönüp sonucu okumuşum :))
burası gerçekten uğurlu kısmetli bereketli benim dualarıma kabul eden allahım sizinkileride tez zamanda kabul etsin.
buarada babamda çok istiyormuş torun anneme söyledim ababamı aradım annemi ara sana bişey diyecek dedim adamcağız sen söyle dedi baba ben söyleyemem annemi ara dedim anladım dedi şükürler olsun dedi hüngür hüngür ağladı hiç beklemiyordum o ağlayınca bende ağladım babam benim.
saol cnm iyiyim inşallah hakkında hayırlısı olur stres yapma oluruna bırak herseyı rabbım en kısa zamanda nasıp eder inşallah senen sorun neydı cnm :Saruboceq:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyim :)))
inanmıyorum bunu ben yazıyorum rüyamı bu.
bu sabah kalktım 6,5 ta fortel test aldım onla baktım ilk on dakka çizgi bile değil gölge çıktı onuda çok parlak ışıkta bakınca görüyordum. Testte 10 dakkadan sonra sonucu önemsemeyin diyordu ama benim 15. dakka gölge ikinci silik çizgiye dönüştü.
hemen kalktım hastanenein acile giitm kan testi yapıld 35 çıktı :))
o an bir çığlık attım artık nefes alamıyordum nefesimi ben bile duyamıyordum kağıt elimde zıplayınca kayınvalidem koşarak yaklaştı sarıldık birbirmize hüngür hüngür ağladık hemşireler geldi hayırdır kötü birşeymi var diye etrafımıza yığıldılar bebek geliyor bebek geliyor dedik herkes sevindi bizle. Ben sonuca o kadar konsantre olmuşumki adam bana gözün aydın demiş arkamı dönüp sonucu okumuşum :))
burası gerçekten uğurlu kısmetli bereketli benim dualarıma kabul eden allahım sizinkileride tez zamanda kabul etsin.
buarada babamda çok istiyormuş torun anneme söyledim ababamı aradım annemi ara sana bişey diyecek dedim adamcağız sen söyle dedi baba ben söyleyemem annemi ara dedim anladım dedi şükürler olsun dedi hüngür hüngür ağladı hiç beklemiyordum o ağlayınca bende ağladım babam benim.
günaydın canım inş. bebiş geliyodur canım rahat ol kendini dinleme olmasada üzülme yeni ay yeni umut olur.... ama sanki sen bu kez hamiş kalcan gibi hissettim inş. kalırsın canımmmzemuszemus
Doktorum nurtopum gerilim tipi baş agrısı dvam anladın sen onu :roflol::roflol:
kızlar klomen içmediğniz ay adaçayı için gerçekten faydalı tadıda güzel.
cnm gecmiş olsun bende 11aydır korunmuyodum olmadı amaklomenın 2.ayında rabbım nasip etti inşallah sana da nasip eder en kısa zamanda benım bıldıgım kontrol hapları bazı kışılerde tupte tıkanıklık yapıyomuş buda hamılelıge engel cnm tupun acıldımı peki hayırlısı cnm herşeyın:Saruboceq:canım benım sorunum su 1.5 yıldır korunmuyoruz olmadı dr gıttım hormonlar ıyı hsg de tupumun bırı tıkalı cıktı bırde rahım agzında yar varmıs.bunlar hamıle kalmamak ıcın sebep degıl dıyo dr rum ama bana oyle gelmıyo.bılmıyorum yanı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?