kızlar herkese gunaydın hayırlı bol hamişli haftalar ben cok kotuyum cok fena bı şekilde düştüm sabah banyoda ayagım kaydı şuan belim ve karnımda hafif agrı var bışey olurmu sizce cok korkuyorum rabbım bana bagışlasın bebegımı dua edın kızlar leke falan olursa dr gıdıcem 1saat falan oldu şimdilik bişey yok inşallah ta olmaz :Saruboceq:senağlamaakannehir
canımmm çok geçmiş olsun, inşallah bi sıkıntı olmaz, üzme kendini ama doktoruna da bi görün istersen, ama allah korusun kötü şeyler getirme canım aklına, daha dikkatli ol aman diyim...kızlar herkese gunaydın hayırlı bol hamişli haftalar ben cok kotuyum cok fena bı şekilde düştüm sabah banyoda ayagım kaydı şuan belim ve karnımda hafif agrı var bışey olurmu sizce cok korkuyorum rabbım bana bagışlasın bebegımı dua edın kızlar leke falan olursa dr gıdıcem 1saat falan oldu şimdilik bişey yok inşallah ta olmaz :Saruboceq:senağlamaakannehir
canım benım sorunum su 1.5 yıldır korunmuyoruz olmadı dr gıttım hormonlar ıyı hsg de tupumun bırı tıkalı cıktı bırde rahım agzında yar varmıs.bunlar hamıle kalmamak ıcın sebep degıl dıyo dr rum ama bana oyle gelmıyo.bılmıyorum yanı....
alminasım benim adetlerim günü gününe oluyor ama pkoluyum bende..Ama sen dah önceden muayne olmuştun tedavi oldun neden dr o zaman anlamadı senin pko oldugunu.usg de ilk bakışta pkolu olupğ olmadığın görünüyor çünkü hatta bana dr göstermişti:sm_confused:slm kızlar dun dr a gıttım kıstım olmus dr sende pko var dedı bende sızsden oldum anlayacagınız bugun kendı dr umu arayıp randevu alacagım bırde ona muayene olacagım onun harıcınde yumurtalarım klomensız 3 adet olmus buyumus ve catlamıslar sanırım bende kı sorun yumurta ve spermler bulusamıyor ıkısı bıraraya gelebılse dollenmem olur cunku yumurtlama ıle ılgılı sorunum yok buradan okudugum pkolular da adet duzensızlıgı var bende yok acaba yınede pko varmıdır ne dıyorsunzzz zeyhatcım senıde cok tebrk ederım analı babalı buyusun ıns
canım benim geçecek inşallah merak etme
slm kızlar dun dr a gıttım kıstım olmus dr sende pko var dedı bende sızsden oldum anlayacagınız bugun kendı dr umu arayıp randevu alacagım bırde ona muayene olacagım onun harıcınde yumurtalarım klomensız 3 adet olmus buyumus ve catlamıslar sanırım bende kı sorun yumurta ve spermler bulusamıyor ıkısı bıraraya gelebılse dollenmem olur cunku yumurtlama ıle ılgılı sorunum yok buradan okudugum pkolular da adet duzensızlıgı var bende yok acaba yınede pko varmıdır ne dıyorsunzzz zeyhatcım senıde cok tebrk ederım analı babalı buyusun ıns
bende bugün 4:30 da doktora gidicem.allah izin verirse bebişimi ve kalp etışlarını görücem.
şimdiden çok heyecanlıyım.inşallah herşey yolundadır.
GÖzlerİm gÖrmez oldu bu klomenle kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?