Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Hepinize hayırlı sabahlar, hayırlı bir hafta dilerim kızlar.
ZEYHATÇIĞIIIMM süpersin kııız. Allahım bu güzel günleri en sağlıklı şekilde geçirmeni, sağ salim yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallahh..
GELİNC gülüm geçmiş olsun. Aaman haa, dikkat et kendine.
SEVİLHAN hem babacığına, hem de evin için sana geçmiş olsun şekerim. Allah acil şifalar versin babacığına.
BALIM sen nasılsın tatlım? Tadilat ne durumda? Kız hiç laf atmaz oldun beee. fisfisfis Yoksa sen beni beğenmiyon muuu laelaelaelaelae

Günaydın a.s
Nasılsınız kızlarr ? Ara ara yine giirp yazılarınızı okumaya çalışıyorum .Bu arada hamile olanları tebrık ederım . Henüz bekleyenlerre hem sabır hem de bol şans dilerim . Biz iyyizz çok şükürr 3aylık olduk allhım hepinize nasip etsin. Bakın Cumartesı günü doktora gittim, doktorumu değiştirdiğim için biraz geçmişimdne bahsetmek istedim inanın dinlemedi bilee! Bunların hiçbir önemi yok dedii önemli olan şuan dedii olmuşş ve biz önümüze bakıcaz dedı . Bu kadar uğraşlar inanın bir anda bitiyorrr ve günü gelincee bu geçen günlerde üzülmek boşunaymışş diyeceksinizz bunu moral vermek için yazıyorum sanmayın gerçek bu ! Allahın izniyle zmanı geldıgınden bır vesıleyle olacak bu bebeklerr ya iğne vesilesi ya ilaç ya bi başka tedavı derken günler böyle böyle geçiyor bir bakmışşsınız hamilesinizz. Ama şunu bir kez dah asöylüyorum inanaın hergun dusunup takmaakk bor fayda saglamıyorrr hayatınızı yasayınn bu elbet olacak .Heee olunca da sorunlar bitiyor sakın sanmayınnnn bu seferde acaba ıyı mı acaba nasıl ? Anlayacagınızzz olana kadar bır porblem olduktan sonra ayrı problem. Siizi çok iyi anlıyorumm biraz daha sabırlı olun lütfen hemen yelkenlerı indirip duygusal olmayınn .Sizleri hiç unutmadımmm kendinize iyi bakın . Bu arada kısaca hatırlatayım , pkos vardı 1yıl uğraştım .bir kez klomen tedavısı , incir ve soğan kürü yaptım birkaç kez ve ardından hamıle kaldım . Birşeyler işe yaradı ama hangısı bende tam bilmiyorum . Sevgiyle kalınn kendinizee dikkat edin kocalarıııı ihmal etmek kendinii yayymakk ah ah vah vah yok toparlanın ağlamak çözmüyorrr . Çok fazla sıkılmayın (Takmamak imkansız biliyorum )Sadece çok takmayınn.. Alın kocanızı çıkın gezmeleree adamları da daraltmayın olmuyo olmuyo diyeee ..adam napsın ? üzmeyin zaten başlarındaaa birsüür derttt geçimii bilmemnesii. Olacak yanıı allhın izniyleee er ya da geç. Sakın kızmayınn neler yasadıgımızı ben de bu topicten gelen bırı olarak çok ıyı bılıyorum itirazzz yok lmaz: Sizi seviyorum.. Öpücükler..a.s.

simgecim herşey yolunda gider inşallah bebişini kucağına alırsın.
bende pco luyum ve hamileyim.
ardaşlar simge doğru söylüyor kafaya takmayın akışına bırakın.

Balsurat ve Gülcan sizi ayrıcaaa nanaklardan öpüyorummm Balsuratımm az kaldıııı. Allh hiçbir duayı geri çevirmezz

umutlum aşkolsunn seni neden beğenmeyim:asigim:tadilat birazı bitti hafta içi yine işcile^r gelicek bende temızlık yapıyom işte baş ağrısı ile beraber 1 haftadır basım agrıyor
( sen nasılsun canımm Şeniz

Klomen baŞ aĞrısıda yapıyodu dımı kızlar benım kolay kolay baŞım aĞrımazda of ŞıŞecem yıne bu ay

Canııım beniim. Bak fazla yorma kendini. Zaten fındık kadar hatunsunnn. Kendim tombişim ya, seni hemen fındık kadar yapıverdiimm kaydirigubbakcemile3 Aman haa iyi ol, mutlu ol hep. Adet tarihine baktım ama göremedim. Ben nasıl olayım ki balım, daha iyi oluyorum gün geçtikçe. Çarşamba yine kan değerlerime bakacaklar 0 olmuş mu diye. Ve inanır mısın ben hala bilmiyorum, dış gebelik mi yaşadım, düşük mü yaşadım. CADIARZU Hem onu açıklığa kavuşturacam inş. Yani anlayacağın bende tık yokk. Hatta 1,5 ay ilişki de yasakk :tomato: ama buçuk gitti kaldı bir aayyy akannehir

balım bir haftadır başım ağrıyo diyorsun neden doktora gitmiyorsunklava:klava:bak kızıyorum sana kendini ihmal ediyorsun

Günaydın akiidem. Nasılsın

süperim valla şafak 13 bekliyorum bu ay günümden önce test yapmayı düşünmüyordum ama yapmak zorundayım çünkü kuzenimin :teytey::teytey:düğünü var istanbula gidicem neolu ne olmaz bebiş gelirse düğünü müğünü sallarımkaydirigubbakcemile3sen nasılsın canım dahada iyi oldun dimi..

Kızlar doktor bana rahım fılmının kÖtÜ yÖnlerınıde sÖyledı tÜplerde ıltıhap oluŞup bu da yapıŞıklıĞa sebep olabılıyomuŞ sorunsuz 6 ay hım ılaÇ kullanmadan destek almadan gebe kalamazsan o zaman Çektırırız dedı ve narkozsuz dayanamazsın dedı sızde oldu mu bÖyle yapıŞıklık falan

esemosum ne yaptın adet ne zamann dinommmkaydirigubbakcemile3

canoooom benimki 18 ekim ama neticeyi erken öğrenecemkaydirigubbakcemile3senin tarih 10 ekim çok iii biliyorum benim evlilik yıldönümümdekaydirigubbakcemile3inş. müjde verirsin dinoooomopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…