Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım hosgeldın ne bılım valla galıba kotuyum bır dr a gıttım sende pko var dedı kendı dr uma gıttım bu ay gıder onlar klomen asırı uyardı dedı karıstım bende vallalaelaelaelaelae

canım biliyorum okudum yazdıklarını....esasında en önemli şey doktor seçimi....

alminas .minikim sagolasınız kızlar başım aynı yine :)))stresten benimki tadilatıı çok büyüttüm kafamda:))geçmek bilmiyorr delircemakannehirbugün 2 elmacık kemiğimde ağrıyorr .diyorum belkide sünizittendir uff inceldiği yerden kopsun hergun bir yerim agrıyor bıktım artıkakannehir

dıkkat et basını ıslak tutma hemen kurut sacını falan

canım biliyorum okudum yazdıklarını....esasında en önemli şey doktor seçimi....

sen bılırsın nede olsa komsuyuz pendık hospıtalde vesıle hanım ona gıttım fena bır kadın degıl malum sadece aksam 7 den sonra gıdebılıyorum dr a ızın yok ısyerınden kım denk gelırse ona muyene oldum cok sacma bır durum oluyor kafam karısıyor bugun ızın verdıler de kendı dr uma gıttım ne yapaccagım bılmem:uhm:

zaten tus sınavında en yüksek puan kadın ve doğum....çünkü en çok parayı onlar götürüyoda ondan....biraz zor bir hasta olunca hemen cevapları hazır psikolojiktir veya bu ay neden olmadı ki siz çok kafaya takıyorsunuz ondan vb.oluyor..tabiki kafaya takıcam konu cocuk...

aynen benımkıde oyle dıyorrrr kafana takıyorsun o yuzden olmuyorr bende sınır oluyorum yumurta takıbım yapılıyor heray 3 -5 ten asagı yumosum olmuyor hepsı catlıyor duzenlı adet goruyorum enfeksıyonum ıltıhabım yok nıye olmuyor kı dıyorummm psıkolojık dıyorklava:

arkadaşımın yangesi o da hamile kalamıyormuş...şaşkınbakkalda bir dr.a gitmiş ve hemen hamile kalmış..ona mı gitsem acaba..ünlü bir dr.muş

arkadaşımın yangesi o da hamile kalamıyormuş...şaşkınbakkalda bir dr.a gitmiş ve hemen hamile kalmış..ona mı gitsem acaba..ünlü bir dr.muş

ben gıdememkı ısten ızın alamıyorum tam 37 tane satıcım var mal dagıtan onların hesaplarını tutuyorum sevkıyatlarını ayarlıyorum valla tuvalete bıle gıdemıyorum ınan

kızlar ben kacar bu hafta tam 4 kısı çinli mısafırımız var ve yemege gelıyorlar bıze o yuzden gıdıp yemeklerımı ısıtayım soframı kurayım gelır bırazdan kocısım ve cınlı tayfası karınları cok acmıs cok yorulmuslar bugunn yazıkk

ben gıdememkı ısten ızın alamıyorum tam 37 tane satıcım var mal dagıtan onların hesaplarını tutuyorum sevkıyatlarını ayarlıyorum valla tuvalete bıle gıdemıyorum ınan

canım doğrudur Allah kolaylık versin..benimde kafam iyice karıştı şimdi adaçayı içiyorum klomen yok dr yok....bakalım öbür ay napıcam bir tüp bebek merkezinden de randevu aldım gerçi ama...inşallah bu ay olurda kendiliğinden gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…