alminascım nasılsın....
ayy ıns senınde oyle olurrr bızdemı ankaraya senın dr a gelsekkkk
canım hosgeldın ne bılım valla galıba kotuyum bır dr a gıttım sende pko var dedı kendı dr uma gıttım bu ay gıder onlar klomen asırı uyardı dedı karıstım bende vallalaelaelaelaelae
alminas .minikim sagolasınız kızlar başım aynı yine :)))stresten benimki tadilatıı çok büyüttüm kafamda:))geçmek bilmiyorr delircemakannehirbugün 2 elmacık kemiğimde ağrıyorr .diyorum belkide sünizittendir uff inceldiği yerden kopsun hergun bir yerim agrıyor bıktım artıkakannehir
sağol canım mesajıma cevap yazdığın için bu devirde hiç kimseye güven olmuyor bana psikolojik senin yüzünden olmuyor diyordu. psikolojimi alt üst etti.
ben faydasını görürsem yazarım inş olurda hepimiz bebişlere kavuşuruz
canım biliyorum okudum yazdıklarını....esasında en önemli şey doktor seçimi....
dıkkat et basını ıslak tutma hemen kurut sacını falan
zaten tus sınavında en yüksek puan kadın ve doğum....çünkü en çok parayı onlar götürüyoda ondan....biraz zor bir hasta olunca hemen cevapları hazır psikolojiktir veya bu ay neden olmadı ki siz çok kafaya takıyorsunuz ondan vb.oluyor..tabiki kafaya takıcam konu cocuk...
canım benim kendime çok dikkat ediyorum ama yinede beni buluyor hersey :))))saçlarımı hemennn kuruturum iyicee :))
arkadaşımın yangesi o da hamile kalamıyormuş...şaşkınbakkalda bir dr.a gitmiş ve hemen hamile kalmış..ona mı gitsem acaba..ünlü bir dr.muş
ben gıdememkı ısten ızın alamıyorum tam 37 tane satıcım var mal dagıtan onların hesaplarını tutuyorum sevkıyatlarını ayarlıyorum valla tuvalete bıle gıdemıyorum ınan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?