Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

senağlamaŞUAN TV ODasındayım ve odadaki ışık gözümü rahatsız ediyorr.kuzenime dr aynı şeyleri söylemişti baş ağrısı için dr gittiginde karanlık sessiz yere git diye...denemedim hiç bunu ((evet ensem kafam heryerımm :))zonkluyo ama tansıyon yıne harıka ölçtüm :Syanaklarım göz altlarımda agrıyor bugun bir yandan dıyorum sunızzıtmı:sinifsinif:

anlattıklarım migrene çok benziyor. Böyle göz çukurları zonkluyor insanın. Tansiyon normal oluyor migrende. Ben bir günde üniversite hastanesi dahil 3 hastaneye gittim. O ara gözümden ameliyatlar oluyorum eyvah dedim enfeksiyon beynime yayıldı diye ne korkmuştum altından migren çıktı.

A
Aynen :))beynimde ne var diyorum Allahın izniyle hiçbişi olmaz4-5 gün daha bekleyım bakalım :)))

geçmiş olsun
ne kadar acı bi gun gerçekten 131 igorunce mucize bu demissindir

Şeniz
balsurat kız gerçekten sabırlısın bari karanlık ve sessiz ortamda dur bak faydasını göreceksin.

zeyhatım ben ne ağrılar geçirmişim bu onun yanında hafif bile ama dayanamıyom artık majezik bile kesmiyor hergünilaç alıyorum..karanlık sessiz yerde:)hııı canım sıkılır ama uf herneyse ben cıkayım .Allaha emanett olll yat uzan sende dınlenn .dengelii beslennnyerimsenibenŞeniz

valla balsurat demir gibi hatunsun allah başka sıkıntı vermesin bende eşime bakayım hiç yalnız nbırakmaya gelmiyor hemen uyuyor. ıyigeceler

aynen öyle valla 68 i görsem yeter diyorum 131 mucize oldu şükürler olsun.

ben yeni katıldım senin hikayen ne yani klomenlemi kendiliğindenmi hamile kaldın

11 ekimde adet olmam lazım ama yarında çatlatma iğnesinin 14. günü normade 14. günü başlar adet diyorlar ama daha pek bi belirti yok sadece arada bir göğüs uçlarımda bi ağrı hissediyorum.umarım adetim gelmez umarım hamileyimdir.dua edin.çok istiyorum sürekli düşünüyorum o yüzden eşimi de çok üzüyorum.

inş olur
sana ne yapıldı
klomen ve çatlatma mı

inşaallah canım, Rabbim hepimizi de özlemini çektiğimiz meleklerimize kavuştursun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…