yaaa beni neden listeye yazmıyosunuz? 3 ekim son adetim klomen kullanıyorum
yaaa beni neden listeye yazmıyosunuz? 3 ekim son adetim klomen kullanıyorum
listeye benide ekleyın demişsin geçmiş msjda :))))tarihini vermezsen nasıl eklicektiki arkadaş .şimdi görür senin msj gulcan eklersositososito
Vaayyy Bihteer Hoşgeldin kıız. Zaman ne kadar da çabuk geçiyor değil mi? Allah sağ salim oğlunun yüzünü görmeyi, analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah. Aslında yeni hamiş çoook ama, ben ve benim gibi birkaç dinazor kaldık işte buralarda. Hayırlısı Allah'tan artık.
senın ısyerınde hamıle gıcık bırı vardı ne oldu o dogurdumu
buarada alminascığım tam sen yazarken msn den çok panik ve korku içindeydim o ara lavabodan gelmiştim hemen bilgisayarı kapatıp apar topar hastaneye gittim. Annem falanda yazmıştı onada cevap veremedim. Kusura bakma canım.
minikim geldim buradayım eşimin annannesi trafik kazasında öldü 83 yaşında onun için memlekete gittik yoktum sağol özelden mesajın için öptüm canım arkadaşımmmmmmmm
canım 1 haftadır yoktum bebeğin hyırlı olsun bak azmin elinden birşey kurtulmadı ben sana üçüz bile doğurursun demiştim öptüm tatlım
zeyhatcım sevindim sorun olmamasına Allah büyük....Daha öncede yazdım doktor çok önemli...Doktor var doktor var...
zeyhatım allahın izniyle herşey yolunda içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?