Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

VALLA DOĞRU SOYLUYOSUN BEN BİŞİ ANLAMADIM BU HAMILELIKTEN ILKTEN BI IKI GUN KANAMAM OLDU SONRA COK ŞÜKÜR BİŞİCİK OLMDI KIZLAR KAFANIZA TAKMAMAYA ÇALIŞIN BILIYORUM ÇOK ZOR AMA BEN BIRAKTIM KLOMENI KALDIM OZMAN LİSTE BAYA UZAMIŞ ÇOK MUTLU OLDUM GÖRÜNCE ALLAH UĞRAŞLARIMIZI BOŞA CIKARMASIN HEPIMIZIN YARDIMCISIOLSUN BOL HAMİŞLİ GÜNLER opuyorumnanaktan

senın ısyerınde hamıle gıcık bırı vardı ne oldu o dogurdumu

yok daha doğurmadı hergün karnı biraz daha büyüyor bende seyrediyorum. o değil de o bana doktorunu değiştir demişti gerçi gıcıklığına daha bir ay olmamıştı o zaman dediğine geldik ya gerçi sonradan da ben değiştirecem dediğimde farklı konuşmuştu

Ben bugün çok kötü bir gün geçirdim bu akşam kan tahlili verecektim tekrar. Sabah lavaboya gidince peçetede kahverengi leke gördüm endişelendim hemen eşimle hastaneye gittik. Başka dr vardı. Adam sonucuma baktı 35 benim için çok dikkate alınacak bir değer değer değil hamile olmayabilirsin dedi. Hamileysende düşük yapıyordun dedi.

Dr a hep 2 çıkıyordu şimdi 35 çıkması tuhaf değilmi dedim. Yok adam moralimi bozmak için elinden geleni yaptı. Dünya başıma yıkıldı labaratura yolladı beni. Oraya gittim kitleri bitmiş ancak sonucu perşembe akşamı verebilirmişler. Hemen başka hastaneye gittim ama ben nasıl ağlıyorum dizlerim güçsüzlendi zor yürüyorum hıçkıra ağlıyorum. Gitiitğim 2. dr 35 de bir derğer önmeli olan ratması moralini bozma dedi o istedi testi hemen verdim kanı. Geömeye 1 saat. Titreyerek giitim sonucu almaya bir baktım 131,9 olmuş. Sevinçten kolalrım uğuştu öylece kaldım çıkamadım emrdivenleri. Dr da korkma ben ümitliyim senden dedi. Genelde 48 saatte 2 kat artarken seninki 4 kat atmış dedi. Ve düşük önleyici ilaç verdi haftaya keseyi görmek için tekrar çağırdı.

Şunu anladım hamile kalamamak çok zor ama kaybettiğini düşünmek çok acı insanın içi yanıyor. Ve şunuda öğrendim hamilelikte dr çok öenmli. Adam daha 2. testi yapmamadan moralimi bozdu bırakttı

buarada alminascığım tam sen yazarken msn den çok panik ve korku içindeydim o ara lavabodan gelmiştim hemen bilgisayarı kapatıp apar topar hastaneye gittim. Annem falanda yazmıştı onada cevap veremedim. Kusura bakma canım.

canım 1 haftadır yoktum bebeğin hyırlı olsun bak azmin elinden birşey kurtulmadı ben sana üçüz bile doğurursun demiştim öptüm tatlım

minikim geldim buradayım eşimin annannesi trafik kazasında öldü 83 yaşında onun için memlekete gittik yoktum sağol özelden mesajın için öptüm canım arkadaşımmmmmmmm

zeyhatcım sevindim sorun olmamasına Allah büyük....Daha öncede yazdım doktor çok önemli...Doktor var doktor var...

minikim geldim buradayım eşimin annannesi trafik kazasında öldü 83 yaşında onun için memlekete gittik yoktum sağol özelden mesajın için öptüm canım arkadaşımmmmmmmm

Canım başınız sağolsun üzüldüm bak.....Allahım mekanını cennet eylesin....

zeyhatım allahın izniyle herşey yolunda içini ferah tut

sağol canım geçmişş sayfalarda okudum migren olmayasın. Benim var aç kalınca az uyuyunca yorulunca ve sas ışıkta başlıyor. Günlerce geçmiyor. Böyle kensem zonkluyor gözlerim eğilip kalkarken zonkluyor. Uzun süreli baş ağrıları migrende olabiliyor. Katanlık ve sessiz yerde dinlen bakalım bir iki saat azalacakmı.

o lekede yerleşmedir canım hemen telaşlanma hersey yolunda o salak doktora bakma sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…