Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ya bide kızlar ben bu ay ilk defa kullandım.gelen ay 1 aylık ara versem bişi olur mu ki?çünkü eşim şehirdışında olabilir bende boşuna ilaç kullanmayayım diorum.

zeyhatcım evet sana yazdım cunku ben bugun ızınlıydım anneme geldım ve sana ugradım ısyerıne dr a gıttıgını soyledıler msn den yazdıgımda musaıtmısın ugrayabılırmıyım dıye soracaktım baktım cıkmıssın neyse ark ların yarın ugradıgımı soylerler canım degerlerının yukseldıgınede cok sevındım sakın uzulup kafana takma hayırlısı ıle kucagına alacaksın

canım benim kendime çok dikkat ediyorum ama yinede beni buluyor hersey :))))saçlarımı hemennn kuruturum iyicee :))

benden solemesı ıstedıgın kadar yıne agrır cunku o bır mıgren ben 3 yıldan berı mıgrenlıyım zonklamaya baslamadan apranax ıc gecmezsede mutlaka nurolojıye gıt ben 3 yıl once ıyıkı gıtmısım erken tedavı zaten bır dıl altı verıyo gecıyo gecmezse ıgne oda hemen gecırıyo ısıga karsı hassasıyet ara ara mıyde bulantısı basının tek taraflı zonklması sessız karanlık yer aramak ınsallah gecer basının agrısı ben den ok ceken olmasın

kızlar başka bir topicte okudum sizlerlede paylaşmak istedim...
Nar ve 100 % Narsuyu, östrogen üretimine, follikel büyüyüp, (yumurtanin çatlamasina) kisaca dogurganliga son derece yararliymis!!

Son düzenleme:

:sm_confused:Ama bende bulantı yokki .ağrım tek taraflıda değil :sm_confused:herneyseemirmirmirmir

kızlar ıyıgeceler herkeze.yarın adetımın 3.gunu ve dr gıdıcem klomen verıcek galıba ılk defa kullanıcam hem korkuyorum hem umıtlıyım cunkı cok kısı hamıle kalmıs klomenle.catlatma ıgnesı falan nasıl oluyo bılmıyorum artık yarın ogrenıcem hepsını.hayırlısı allahım ınsallah bu ay hamıs olurum yaopuyorumnanaktan

cok gerıde kalmıs kızlar lıste

tek bir yumurta oluşmuş ve çatlamış doktor yanlış hesapladığı için ne zaman çatladığını bilmiyorum inş. denk gelmiştir tek bi yumurta ile tuturmuş olma olasılığım nedir. eğer tutuysa dün doktor baktığında fark eder miydi yoksa anca 14 gün geçince mi anlaşılıyor

günaydın serselo

günaydınnnn nasılsın canım ben 1 haftadır yoktum var mı sen de bir değişiklik benim bu ay çalışma günüm malesef olamadı eşimin annannesi trafik kazasında öldü memlekete gittik ardından amca kızımın düğünü pek uğraymadım buralra özledim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…