başağrın nasıl oldu balım:1hug:
merhaba canım naber
Aynı canım hiç geçmiyor dr agrı kesıcı iç dedi.dedim içiyorum kesmiyor:1ninca:yarın sabah temografı çekılcek yüzüme :1ninca:bakalım sünüztmi-stresmi
iyiyim hamd olsun sen nasılsın
geçmiş olsun rabbim tez zaman acil şifalar versin. ankaranın neresinde oturuyorsun. bende ankaradayım
umutlu nasılsın canım doktor ilaç verdi mi sana
İyiyim canımınici, sen nasılsın? Doktor bana hiç ilaç vermedi gülüm. Bölee kurbanlık koyun gibi adet olacak mıyım, ne zaman olacam diye bekleyip duruyorum. :uhm:
kız allahiyiliğini versin çok güldüm valladelikafadulden doktora sorsana ben n olacağım diye
umutlucum selamlar canım.
Ancak işe dönebildim biraz toparlayınca işleri hemen topiğe girdim.
Öncelikle canımcım bir kızım olacak inşallah. Ama çok üze üze geliyor. Önce ikizlerdi biliyorsun birini kaybettik. Onun şoku geçti derken 1 ay sonra şiddetli kanama şikayetiyle hastanede yattım birkaç gün. O da bitti. Tam herşey yolunda ,testler güzel ,karnım bile çıktı, işe de döndüm derken hoop afp midir nedir o değer yüksek çıktı. Şimdi yarın tekrar bakılacak falan filan. Sürekli adrenalin sürekli tetikte olma durumu. Ama umutluyum ben yine de. inşallah sağlıklı olacak bebiş.Acıcık çirkince bir kız :1rolleyes: Bilmiyorum sonradan güzelleşir mi :smiley-cool:
Şaka bir yana darısı hepinizin başına inşallah. Sağlıkla ve huzurla gelsin bebişleriniz.
Ama tatlııım, ben doktorumu terkettiim :umursamaz: dış gebelik olabilir dedi, beni eve gönderdi. Ben daha sonra bir sürü operasyon geçirdim, hiç aramadı sormadıı. sengözlerimebaksanab Ben de şimdi kapris yapıyorum anlayacağın :1ninca:
doktorlara bazen güven olmuyor benim görümceme zamanında çocuğun sakat alınması lazım demişler oda doktora inanmamış benim şuanda tedavi gördüğüm doktora gitmiş oda çocukta hiçbirşey yok demiş ve de alınması söz konusu bil olamaz sdece biraz erken doğar dmiş ve kızımız inanılmaz tatlı bir kızı var 9 yaşına girdi sen doktora kapris yap hatta mümkünse bir daha ona gitme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?