Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ya hıc belırtım yokkı neden yapıyım
adet gunum gelınce bıkacgun agrım oldu gectı
bukadar baska hıcbıse yok.ne agrı ne bulantı ne basdonmesı ne halsızlık yok belırtı yok.sadece yogun akıntım var okadar p.tesı dr gıtcem orda yaparlar zaten test yoksa bıse adet sokturucu verırler
:sm_confused:

bak ben 7+6 oldum akıntıdan başka hiçbişeyim yok.ne baş dönmesi,ne bulantı.ilk zamanlar kasıklarım ağrıdı sadece.
pazartesi mutlaka yaptır ama.

yanı test yaptırmamı gerektırcek bıse yok
kesın yıne duzensızlık basladı......bılmıyorum artık..ben p.tesı dr gıdecem adet olamdım dıcem o tahlıl ıstıcek varsa oh ne guzel olur daaa ya yoksa adet sokturucu ıste bole sımdı test alıp tek cızgı gormek ıstemıyorum ıste boleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

beklenen regle 4 gün kala çıkıyomu gebelik testinde.benim dr yaptırıp durma kan tahlili bekle 1 gün geçmeden çıkmaz dedi.klava:

eğer döllenme zamanında gerçekleştiyse çıkar canım.
bak zeyhat 5 gün kala hem idrar testinde gördü,hemde kan testi yaptırdı.değeri 35 di daha yeniydi ama çıktı.

bak ben 7+6 oldum akıntıdan başka hiçbişeyim yok.ne baş dönmesi,ne bulantı.ilk zamanlar kasıklarım ağrıdı sadece.
pazartesi mutlaka yaptır ama.

ah gulcancım nasılda umıt verıyosun sevıyorum senı kıız....ne bılım hıc belırtım yok.herkes dıyo yok kasıgım sıs yok gogsum sıs yok halsızım felan bende hıc belırtı yok ama olabılrmı dıyosunyanı sadece adet olacagım gunlerde hafıf hafıf kasıgım agrıdı ve gectı sımdı hıcbıse yok bılmem kı olurmu desın....ben p.tesı yada salı gıdecem ıns hayrlısı
:sm_confused:

valla bana bişeyler var gibi geliyor.hayırlısı.
ama mutlaka git doktora.yoksada biran önce tedavine başlarsın.

ben uzun zamandır gırmıyordum allah hamılelere saglıklı gebelık nasıp etsın hamılelıkte sıkıntısı olanlara sıfa versın calısanlara bebk versın ve umıdını kaybedene de umıt versın umıtsız olamz...hamısler hayırlı olsunn

serselo naber,nasılsın.

iyi sayılırım bütün dertler beni buluyor dayım anjio oldu dün enfaktüs geçirdi denizde kum ben de dert ne olsun eşim bugün sabah soruyor aşkım seni,n yumurtlama günün ne zaman diye ben de geçti dedim üzüldü ne yani bu ayı kaçırdık mı dedi:kedi:gelcek ovulasyonda da ben burada değilim izmirdeyim yani 2 ay ümit yok benden hayırlısı bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…