nasıl bi sabır var sende arkadaşım yapsana tahlil.ben 25.günden sonra delik deşik oluyorum acaba kanda yükselcekmi diye.ama belli olmazmış adet geçmeden ancak dedi dr rahimden örnek alınarak belli olur döllenmeden 3 gün sonra dedi onuda yapmak için deli olmak lazım dedi ben onu bile yaptırmayı düşündümde korkumdan vaz geçtim canım acır die
kızlar merhaba nasılsınız uzun zamandır ilk defa giriyorumi varmı hamiş haberleri...
ya hıc belırtım yokkı neden yapıyım
adet gunum gelınce bıkacgun agrım oldu gectı
bukadar baska hıcbıse yok.ne agrı ne bulantı ne basdonmesı ne halsızlık yok belırtı yok.sadece yogun akıntım var okadar p.tesı dr gıtcem orda yaparlar zaten test yoksa bıse adet sokturucu verırler
:sm_confused:
beklenen regle 4 gün kala çıkıyomu gebelik testinde.benim dr yaptırıp durma kan tahlili bekle 1 gün geçmeden çıkmaz dedi.klava:
bak ben 7+6 oldum akıntıdan başka hiçbişeyim yok.ne baş dönmesi,ne bulantı.ilk zamanlar kasıklarım ağrıdı sadece.
pazartesi mutlaka yaptır ama.
ah gulcancım nasılda umıt verıyosun sevıyorum senı kıız....ne bılım hıc belırtım yok.herkes dıyo yok kasıgım sıs yok gogsum sıs yok halsızım felan bende hıc belırtı yok ama olabılrmı dıyosunyanı sadece adet olacagım gunlerde hafıf hafıf kasıgım agrıdı ve gectı sımdı hıcbıse yok bılmem kı olurmu desın....ben p.tesı yada salı gıdecem ıns hayrlısı
:sm_confused:
serselo naber,nasılsın.
valla bana bişeyler var gibi geliyor.hayırlısı.
ama mutlaka git doktora.yoksada biran önce tedavine başlarsın.
serselo sıkma canını.vardır herşeyde bir hayır.geçmiş olsun.
yazımı okuyan herkese merhaba
akannehirakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?