Sağol canım ilgin için. :teselli: Zaten ben de artık ona gitmeyecem. Hele bi adet olayım, yeni bir doktora başlayacam hayırlısıyla. Ama sanırım ben hala tam olarak kafamı toparlayabilmiş değilim. Pazartesi görüşmek üzere canım. İyi tatiller.
canım benim bende katılmak istiyorum ama nereye bi gösteren olsa keşke yardım ne olur:Saruboceq:
umutlum canım Allah razı olsun sagolasın duan için:Saruboceq:yok canımCanlarım neler yapıorsunuz.
Ballım kaymaklım baş ağrının hala geçmemiş olmasına çok üzüldüm. İnşallah film sonuçların güzel çıkar da, stresten deriz. Dikkat et kendine tatlııım.
Seldam hele şükür geldin buralara şekerim. Nasılsın, oğlumuz nasıl. Anlat accık kıız
ayyy canım yaaa benim başım pek ağrımaz ama birgün evde yüzüstü düştüm tam alnımın ortasına 2 gün başım ağrıd çok fenaydı seni anlıyorum bu arada alışverişteki nazar boncuğuna bayıldm puanfakiriyim ben alamıyorumsenağlama
zeyhaaaat nasılsın?
merhaba kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum bu topik çok güzel hepziniz çok nazik düşüncelisiniz hala burdayım hiç çıkmayıda düşünmüyorum :))
bugün daha önce benim ameliyatımı yapan dr a gittim. Çok tecrübeli bir prof. 4+4 olmama rağmen rahmimim sağında bebin minicik gölge gibi yerini gösterdi burda dedi ve burda canlanacak dedi. Sonra kan istedi bugün 250 olduysa kanamayı önemsemeye gerek yok dedi allaha şükürler olsun 563 çıktı. bhcg nini böyle çok artması bebeğin çok sıkı tutunduğu sağlıklı bir gebelik olduğuna işaret olduğunu söyledi.
bugün o kadar rahatladımki şu hasta psikojisinden kurtuldum
canım çok sevindim...bebişin tutunmasına...değerinde çok güzel maaşallah
merhaba ben bu ay ilk kez klomen kullandım pazartesi çatlam iğnesi oldum hiç belirtim yok bu belirtiler ne zaman başlıyor ilkinde hamile kalan var mı
inşalalh ilk aydan hamile kalırsın.
mine hanıma gidiyorum çok şükür orda gördüğüm tedaviyle hamiş kaldım birde bebiş tutunabilse inşallah şükran hanımda çok tatlı biliyorum ama lina güzel ilgileniyor çok memnunum sende hamişmisin yazışalım olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?