Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sağol canım sana da iyi tatilleropuyorumnanaktan

umutlum canım Allah razı olsun sagolasın duan için:Saruboceq:yok canım Stres degıldır ınsanlh yoksa baska dr sevkeder:a015:

serselom dur sana yollayım o nazar boncugundan yakala :)))):dance:

arkadaşlar eşinin hızlı hareketli sperm sayısı az olan ya da hızlı hareketli spermi hiç olmayan ve bu şekilde hamile kalan varmı ya da suan klomen kullanıp çalışmalara devam eden varmı??

merhaba kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum bu topik çok güzel hepziniz çok nazik düşüncelisiniz hala burdayım hiç çıkmayıda düşünmüyorum :))

bugün daha önce benim ameliyatımı yapan dr a gittim. Çok tecrübeli bir prof. 4+4 olmama rağmen rahmimim sağında bebin minicik gölge gibi yerini gösterdi burda dedi ve burda canlanacak dedi. Sonra kan istedi bugün 250 olduysa kanamayı önemsemeye gerek yok dedi allaha şükürler olsun 563 çıktı. bhcg nini böyle çok artması bebeğin çok sıkı tutunduğu sağlıklı bir gebelik olduğuna işaret olduğunu söyledi.

bugün o kadar rahatladımki şu hasta psikojisinden kurtuldum

Serselo

bende eöen ay şehri dışındaydım eşimde yoktu adetimin 17. günü geldi ve yumurta o zaman çatladı dr hatta geç ovulasyon dedi sen gene bırakma çalışmalara devam :)

hasreti inşallah hamilesindir bende bu ay ilaç kullanmadım hatat diyordun iğne ilaçla oladı şimdi kendiliğinden zor derken pat diye oldu. Allahın izniyle oldu. Hiç ümidini yitirme.

balsurat geçmiş olsun canım ya hala geçmemiş.

Sinüzit en net tomografide anlaşılıyor . Nörologta söyler sinzüti sana ama inşşalah hiçbirşey yoktur sadece yorgunluktandır.

canım çok sevindim...bebişin tutunmasına...değerinde çok güzel maaşallah

sevgili arkadaşlar ailemize bir kişi daha katıldı erkek kardeşimin oğlu oldu. Gelinin rahmi açılmadı 3 gün sancı odasında kaldı. Dün doğdu. Ama kordon boynuna dolanmış havasız kalmış. hemen anestazi çocuk dr u gelmiş midesini yıkamışlar pazartesinece küvezde. Allaha şükür bişey olmadı.

Gece garibim acıkmış elindeki serumu kemirmiş çıkartmış heryeri kan olmuş :) gülsen bir dert ağlasan bir dert:) ayağına iğne eline serum midesine hortum yazık anne kucağı gömden neler geldi başına kesin pişman oldu doğduğuna.

Sürekli ağlıyormuş hemşiereler asolist hiç sahneden inmiyor nerdeyse küvezden fırlayacak diyorlarmış :))

azgın bir oğlan geldi yandı bizimkiler :)))

Son düzenleme:
merhaba ben bu ay ilk kez klomen kullandım pazartesi çatlam iğnesi oldum hiç belirtim yok bu belirtiler ne zaman başlıyor ilkinde hamile kalan var mı

inşallah hamileyimdir, burdan yazmak da kısmet olur:)) bu ay ilk kez klomen kullandım ben, 27 eylülde çatlatma iğnesi oldum yani pazartesi beklenmeyen adet günüm..
test yapyorum iki gündür hep silik çıkıyor ama çatlatma iğnesinden olabilir diye pek ümitlenmek de istemiyorum. bugün 12.gün çatlatma iğnesinden sonraki ama hayırlısı artık bu gün cuma çok dua ediyorum Alah gönlümüze göre versin..

slm kızlar nasılsınız kac gundur gıremedim rahatsızım bıraz mıde bulantılarım basladı kalkamıyorum yerımden hıç bişey yıyemiyorum akannehir dr gıttım dun keseyı görduk allahın izniyle kalp atışları bu hafta başlar dedi dr 5+3 du dun bebiş allah bana bagışlasın herşey yolunda sımdılık allaha sukur ama kist duruyo ve intahapta devam edıyo cok sancım var napcam bilmiyorum ilaç ta vermiyo şuan dua edın kızlar su sancılardan kurtulıyım.neyse basınızı agrıttım sızler nasılsınız hamiş varmı öptum sizleriopuyorumnanaktan:Saruboceq:Şenizcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…