esemos iyi gidiyor çok şükür.bulantım hiç olmadı.ama iki gündür hafif göz karaması oldu geçti.ama karnım çok şişiyor nolcak bilmiyorum çok rahatsız oluyorum.sanırım folik asit yapıyormuş bunu.bir tane simit bile yesem karnım çatlayacak gibi oluyorum.görseniz 5-6 aylık hamile dersiniz.zaten kilomda var.baya rahatsız ediyor bu durum beni.
slm arkadaşlar eşim sprem testi yaptırdı spermleri hareketsiz cıkdı.eğer buayda olmazsa üroloğa gidin dedi.bundan sonra aşılamaya gecelim derim dedi.ama önce rahim filmi dedi.perşembe günü dok gittim.baktı bi yumurtam oluşmuş dedi ve güzel büyümüş dedi.ilaçı arttırmakişe yaradı dedi.25mm olmuş.dünde çatlatma iğnemi oldum.hayırlısı inşallah
katlanıyorum canım zaten.allah başka dert vermesin.
slm arkadaşlar eşim sprem testi yaptırdı spermleri hareketsiz cıkdı.eğer buayda olmazsa üroloğa gidin dedi.bundan sonra aşılamaya gecelim derim dedi.ama önce rahim filmi dedi.perşembe günü dok gittim.baktı bi yumurtam oluşmuş dedi ve güzel büyümüş dedi.ilaçı arttırmakişe yaradı dedi.25mm olmuş.dünde çatlatma iğnemi oldum.hayırlısı inşallah
kızlar tünaydınnnnnn
bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?