Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

progesteron 15.5 kızlar nasıl normal mi yumurtlama olmuş mu yanında da değerler var normal değerler mi benim değerlerim mi anlamadım ..foliküler faz 0.20-1,1 siklüs ortası 0,48-1,72 luteal faz 0,95-24,0 orta luteal faz 6,00-24,00..yorumlarsanız sevinirim kızlar

kızlar tünaydınnnnnn
bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:teytey::teytey:doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşında bebişine kavuşursun inş..benimde bugün evlilik :hooray:yıldönümüm eşime hediye olarak :ecrin_bebek:bebiş haberi vermeyi çok :çok üzgünüm::çok üzgünüm:isterdim 4 yıldır hep hayal kuruyorum evlilik yıldönümünde hamiş olduğumu haber :sm_cool:verirken ama nasip olmadı hayırlısı neyapalım vakti değilmiş:enbuyukkk:

evet bencede çok vefalılar bizi bırakmadılar saolsunlar onlar bizim cici anne adaylarımızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım çok sağol inşallah en kısa zamanda eşine müjde verirsin bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
bende bu ay inşallah rabbim bana doğum günü hediyesi olarak gönderir diyorum

canlarım sizlere bişey danışıcam
reglimin 3.gününden başlayarak günde 2 tane klomen aldım
salı günü doktorum yumurta kontrolü yaptı 3 tane sonra 10000 lik pregnyl oldum şimdi 5.günüm ve kasıklarımda sanki regl olacakmışım gibi bir ağrı var
normalmi sizlerdede oldumu

iğne yapabiliyor canım ama inş. bebişin tutunuyordur oda ağrı yapabiliyor çünkü:Saruboceq:

minikcan esemos çok teşekkürler canım arkadaşlarım ben burayı çok seviyorum burası uğurlu. Tabi burayı güzel yapan burdaki siz güzel arkadaşlarımsınız.

Gülcan ben bu ay klomen ve dekort kullandım ve sağ tarafta 18mm,sol tarafta 2 tane 14mm yumurta vardı ertesi güne 16 mm olur dedi. Çalışmalara başladık bakalım ne olcak adetim 24 eylül dü. zaman olarak 24 ekimi geçince mi test yapsam acaba? ben olsam öyle yaparım ama doktor ayın 30 una kadar bekle sonra gel dedi. Sen 24 mü yazarsın 30 mu sana bırakıyorum Tecrübelerinize dayanarak...

eyyyy kadınlar kulübü ruhu geldiysen3 kere tıklat bu ne yaaaaa kimseler yok nerdesiniz kızlar

ayse yıldırım doğum günün kutlu olsun umarımbebişin en kısa sürede gelir

ben varım kızlar
bugün preglyni olalı 5 gün oldu karnımda regl olacakmş gibi bi ağrı var normalmi bilmiyorum

alminasım hoşgeldin...sana bişey sorucam canım sende klomen kullanmadın ve 3 yumurtan oluşmuştu....adetinin kaçıncı günü oluştu canım yumurtaların...yani klomen kullandığın zamanlardaki tarihlerden farklı mı

Esemosum, Alminasım, Deryaberilim nerelerdesiniz yahuu. Ayol bi giden, bi daha gelmiyo bee.

kıss calısıyoruz herhalde aksamları musaıt oluyorum ancak 8 den sonra gırebılıyorum nete onda da sen yoksun ozledım valla senı
zeyhatcım senın adına cok sevındım degerlerın ne kadar guzel yukselıyor buarada bebegınız hayırlı olsun yaramaz bır oglunuz oldu desene
gulcancım sen nasılsın nasıl gıdıyor
mınıkcanım sen nasılsın buldun mu tup bebek merkezı bende arastırıyorum fakat aksam 7 de muayene olabılecegım bıryer arıyorum
balsuratım gecmıs olsun ıns guzel cıkar fılmın
bende degısıklık yok kıslar calısmaya devam aksamlarıda gırıp sızler neler yapmıssınız dıye bakıyorum hepınızı merak edıyorum ınanın aklım hep sızde benım bu ay ılacsız gelısmıs 3 gelısmamıs 2 yumurtam dr um yumurtlaman cok ıyı ama bakalım kalıtelımı dollenmeye uygunmu dedı adetımın 22 gunu progesteron testı ıstedı dun yaptırdım bugun sonucumu aldım 19.08 cıktı dr um cok ıyı yumurtaların olgunlasmıs ve catlamıs allaha sukur sorun yok dedı normal degerlerı ıse 4-25 arasında olması gerekıyormus buarada belkıde hamılesındır ıstersın bırkacgun sonra tekrar progesteron bakalım eger dusmemısse hamıle olabılırsın dedı ama ben kendımı oyle hıssetmıyorum bence degılım o yuzden hıc umıtlendım ıse gırdıgım ılkay hamıleyım demek ıstemıyorum sırkete bırde sızden rıcam progesteron degerlerı hakkında bılgısı olanlar bana yardımcı olabılırlermı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…