Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

onu doktor belirliyo canım.gerek görürse yaptırıyor.belkide ilk olduğu için çatlatma iğnesi vermeyebilir.kendi kendine çatlayabiliyormu bakabilir.

balsurat hadi eçmiş olsun o totmografi makinesi ne korkun değilmi sesler ışıklar ben onun içinde belki 10 dakka kaldım o sürede belki 100 kere şehadet getirmişimdir :) sonun iyi osun inşşalah bence gençsin endişe endilecek bişey yoktu ya sinüzit ya migrendir büyük ihtimal.

Maaşallah topiğimizde 2 hamişiz var...gülcan ve zeyhat ne güzel....başkaları gibi hamile olduklarını öğrendiklerinde topiği terketmediler...hala bilgi vermeye çalışıyorlar ve burdalar...öpüyoruz ikinizide...Şeniz

oh oh ne güzel Allah bize de nasip etsin.arkdaşlarda sağlıklı bebişleriini sağlıklı bir şekilde kucaklarına alsınlar inşallah.bende bu ay kist oluşmuş çatlamayınca.buna da sevindim ama en azından yumurtlamışım :) herşeyin hayırlısı.

Serselo

bende eöen ay şehri dışındaydım eşimde yoktu adetimin 17. günü geldi ve yumurta o zaman çatladı dr hatta geç ovulasyon dedi sen gene bırakma çalışmalara devam :)

çalışmaları bırakmadım da:kedi: ovulasyonıu kaçırdık diye üzüldük:çok üzgünüm: hayırlısı be canım ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…