bu ay sol yumurtam ağrıyor tedaviye başladığımdan bu yana hep sağda gelişme olmuştu hatta doktoruma dedim solda yok acaba tıkalı olabilşr mi diy olmaz demişti yarın yumurta takibine gidecem eğer güzel geliştiyse akşamada iğne yapılacak
ay cnm ya ne guzel bende ilk 4 hafta oleydım doymuyodum ama 2 haftadır suyu bıle zor içiyorum cnm istiyo ama yıyemıyorum hemen cıkartıyorum napıcamı bılmıyorum okula gıderken dua edıyorum derste bişey olmasın diye:Saruboceq:akannehiriştahımında maşallahı var.önüme ne gelirse silip süpürüyorum.kaydirigubbakcemile3
biraz kısıtlamaya çalışıyorum ama elimde değil.canım çok istiyor.
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::KLOMEN+ÇATLAT MA İĞNESİ
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN+ÇA TLATMA İĞNESİ
77.simge8081::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ(2 AY ARA VERMİŞTİ)
78.bebeg83::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::NİSAN 2010
79.zeynur:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
80.edda_edda::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::KLOMEN(2.AY INDA)
82.kardelenseval::::::::::::::::::::::::KLOMEN
83.BEBEĞİMİZ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN(1 AY ÖNCE KLOMEN KULLANDI.İLAÇSIZ HAMİŞ)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN( 1 AY ÖNCE KLOMEN KULLANDI.İLAÇSIZ HAMİŞ)
85.psilokum:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ( OVULASYON TESTİ KULLANDI)
86.gulcangulcan:::::::::::::::::::::::::KLOMEN+GLU KOFEN+BAL*TARÇIN*ÇÖREK OTU KARIŞIMI
87.gelinc:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN+ ÇATLATMA İĞNESİ
89.zeyhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z(İLACA ARADA VERDİ,ADAÇAYI İÇTİ)
90.kamyas:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
işte benim hamişlerim.ama gelmeyenlere darıldım hiç gelmiyorlar buraya daha.
benim hamişler 30 kişi olunca listeyi bırakcam bende.
ay cnm ya ne guzel bende ilk 4 hafta oleydım doymuyodum ama 2 haftadır suyu bıle zor içiyorum cnm istiyo ama yıyemıyorum hemen cıkartıyorum napıcamı bılmıyorum okula gıderken dua edıyorum derste bişey olmasın diye:Saruboceq:akannehir
slm kızlar nasılsınız bı kac gundur gıremedım okul ev iş güç derken zaman gecıyo bıde cok mıde bulantılarım oluyo kalkamıyorum tansiyonum duşuyo bişey yıyemıyoorum gulcancım sendede oluyomu cokacimcoookakannehir
hele ben meraktan çatlıyorum.
ben kız olsun istiyorum zaten.inşallah kızdır.erkek ondan sonra olsun.abi olursa kızları hep eziyorlar.
gelinc,canım bulantı için doktorundan ilaç isteseydin.bide tuzlu çubuk kreker filan bastırıyormuş bulantıyı.dene istersen.
SEVRA aklım sende kaldı ya.acaba hamilemisin.bu çatlatma iğneside kafa karıştırıyor ha.
inşallah doğrudur sonuç yaa.
geçen ay yine dayanamayıp 24.gün baktırmıştım bhcg 7 gibi bişi çıkmıştı 72 saat sonra yeniledik 5 gibi bişi olmuştu.elbette düşüş gösterdiği için gebelik yok dedi dr.bu ayda 10 küsür işte.beklicem artık perşembe sabaha kadar.iki katına çıkarsa var anlamına gelcek sanırım.gerçi iki katına bile çıksa bu değer az olmuyomu :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?