Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

yok canım bende hiçbişey yok.sadece birkaçkere çok hafif göz kararması oldu,ferim filan kaçtı.başkada bişeyim yok.

iştahımında maşallahı var.önüme ne gelirse silip süpürüyorum.kaydirigubbakcemile3
biraz kısıtlamaya çalışıyorum ama elimde değil.canım çok istiyor.

75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::KLOMEN+ÇATLAT MA ıĞNESı
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN+ÇA TLATMA ıĞNESı
77.simge8081::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ(2 AY ARA VERMıŞTı)
78.bebeg83::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::NıSAN 2010
79.zeynur:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
80.edda_edda::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ( ıKıZı OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::KLOMEN(2.AY INDA)
82.kardelenseval::::::::::::::::::::::::KLOMEN
83.BEBEĞıMıZ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN(1 AY ÖNCE KLOMEN KULLANDI.ıLAÇSIZ HAMıŞ)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN( 1 AY ÖNCE KLOMEN KULLANDI.ıLAÇSIZ HAMıŞ)
85.psilokum:::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ( OVULASYON TESTı KULLANDI)
86.gulcangulcan:::::::::::::::::::::::::KLOMEN+GLU KOFEN+BAL*TARÇIN*ÇÖREK OTU KARIŞIMI
87.gelinc:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN+ ÇATLATMA ıĞNESı
89.zeyhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSI Z(ıLACA ARADA VERDı,ADAÇAYI ıÇTı)
90.kamyas:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN

işte benim hamişlerim.ama gelmeyenlere darıldım hiç gelmiyorlar buraya daha.
benim hamişler 30 kişi olunca listeyi bırakcam bende.

SEVRA aklım sende kaldı ya.acaba hamilemisin.bu çatlatma iğneside kafa karıştırıyor ha.
inşallah doğrudur sonuç yaa.

inş. bu ay gelir bebişin sultan:ecrin_bebek:

iştahımında maşallahı var.önüme ne gelirse silip süpürüyorum.kaydirigubbakcemile3
biraz kısıtlamaya çalışıyorum ama elimde değil.canım çok istiyor.
ay cnm ya ne guzel bende ilk 4 hafta oleydım doymuyodum ama 2 haftadır suyu bıle zor içiyorum cnm istiyo ama yıyemıyorum hemen cıkartıyorum napıcamı bılmıyorum okula gıderken dua edıyorum derste bişey olmasın diye:Saruboceq:akannehir

ewet canım hamiş olduğunu duyuran buraya bidaha uğramıyo birkaçkişi dışında inş. benide sen hamiş listesine yazarsın:CüvCüv:

varsayımlara göreeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3mide hamişlikte çok bulanırsa erkek mide bulanmazsa kız derleryerimsenibenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bebişlerinizin cinsiyeti ne acaba çok merak ettimfisfisfis:uhm:

merhaba gelinc senin durumunun daha kötüsünü kız kardeşim yaşadı canım inş.sen o kadar kötü olmazsın canım Allahım kucagına almayı nasip etsin:Saruboceq:

hele ben meraktan çatlıyorum.
ben kız olsun istiyorum zaten.inşallah kızdır.erkek ondan sonra olsun.abi olursa kızları hep eziyorlar.

gelinc,canım bulantı için doktorundan ilaç isteseydin.bide tuzlu çubuk kreker filan bastırıyormuş bulantıyı.dene istersen.

ALLAH gönlüne göre versin canıma.snezaman belli olacakki:uhm:

SEVRA aklım sende kaldı ya.acaba hamilemisin.bu çatlatma iğneside kafa karıştırıyor ha.
inşallah doğrudur sonuç yaa.

geçen ay yine dayanamayıp 24.gün baktırmıştım bhcg 7 gibi bişi çıkmıştı 72 saat sonra yeniledik 5 gibi bişi olmuştu.elbette düşüş gösterdiği için gebelik yok dedi dr.bu ayda 10 küsür işte.beklicem artık perşembe sabaha kadar.iki katına çıkarsa var anlamına gelcek sanırım.gerçi iki katına bile çıksa bu değer az olmuyomu :uhm:

sevracım ya inanki okadar takıldımki.
çarşamba sabahıda yaptırsan oılur.ozamanda ikiye katlamış olur.2 günde bir ölçülüyo zaten.
iğneden değilde bebektentendir değerin canım inşallah.bekleyip görmekten başka çare yok.

Dur bakalım sevra allah bÜyÜktÜr ınŞallah deĞerın ıkıye katlar belkı daha yenı yerleŞıyodur sen gÜnÜn gelmeden baktırmıŞsın kı dÜŞÜk deĞıldır bence

inş. değerin yükselir canım bebiş geliyorduryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…