ya bugun gıdecektım ama 1kacgun beklıyım dedım...gercı 13gun oldu ama olsun carsamba gıdecem belkı adet olurum gerek kalmaz ılaca..ozele gıdemıyorum ozel hastaneyede....katılım payımıdır nedır artmıs kocıs devlete gıt dedı off.bu adam mılletı ne anlayıssız..dr cok sevmıstım sımdı ılgısız devlet dr lere kaldıım
kız bi test yapsana nasıl dayanıbiliyorsun ben çatlarım belkide bebiş geliyor..
ah ahh artık ole bıktımkı 1.5 yıldır test yapıp sonuc alamamaktan artık merak etmıyorum ve zaten sanmıyorum hamıle oldugumu ole bıse hıssetsem durmazdım ama yok herzamnkı gıbı gecıktı okadar.bende belkı olurum dıye ılac kullanmak zoruda kalmıyım dıye onemsemıyorum ızte oleelaelaelaelaelae
inş. kırmızılar gelmez bebişin gelir
canım uzun zaman oldu hiç girmedin seni çok merak ettim... bazen böyle testlerde tam sınır çıkıyor onun için bir takım şeyler yapabiliyorlar yani illaki sorun var diye yapmazlar bu testleri sen merak etme canım dualarımız seninle sağlıklı bir şekilde bebişine kavuşacaksın ALLAH ın izniyle inş.
senin kırmızılar arada gecikme yapıyormu ve en uzun kaç gün gecikti bukadar gecikmediyse bence bi test yap canım... kırmızıların gecikmeside ayrı bi derttir heraldeakannehir
amin canım inşallah bi sorun yoktur.RABBİM tez zamanda, sizleride kavuştursun bebişlerine inşallaaaaahhh...
GÜLCANCIM inşallah temiz çıkar sonucum.ense kalınlığı normalmiş tatlım,1.19..
slm cnm hosgeldın nasılsın bayadır gorusemedık gıremedım ben okul basladı ev iş falan yogunum bu ara dersler falan fazla gıremıyorum bıde bebiş zorluyo benı sorma yanıŞenizakannehirkızlar herkese selam...bugün giremedim...yatılı misafirim var...yemek çay falan derken giremedim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?