Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım arkadaşım iyiyiz sen nasılsınŞeniz
iyidir canım arkadaşım bugün dr.a gittik bebiş büyük ihtimal kız olabilir dedi:))
ezgıcım hoşgeldın nerelerdesın goruşemedık bayadır

hoşbuldum canım dün sana msnden yazdım ama cevap gelmedi küstüm işte:umursamaz:
şaka şaka meşgul yazıyodu zaten görmedin heralde eee nasıl gidiyo bakalım herşey yolundamı

canım sen ne kadar zamandır klomen tedavisi görüyodun tüp bebekten önce aşılamayı denesen daha iyi olur benimde olmasaydı aşılamaya geçicektik

Maaşallahezgicimçok sevindim....ya günler ne kadar çabuk geçiyor...burda klomen hakkında tedavi hakkında konuşurken şimdi cinsiyetini öğreniyoruz....canım Allah tamamını erdirsin inşallah...:Saruboceq:

canım sen ne kadar zamandır klomen tedavisi görüyodun tüp bebekten önce aşılamayı denesen daha iyi olur benimde olmasaydı aşılamaya geçicektik

canım ben 5 ay kullandım klomeni...dr.um bana en son gittiğimde aşılama olmadan direkt tüp bebek deneyebilirsiniz demişti....şimdi iyi bir merkezde aşılama 1000tlye geliyor...birde 2 defa yaptısan 2000tl...öyle olduktan sonra biraz daha veririm tüp yaptırırım...ne biliyim bu ay hamile kalırımda hiç gerek kalmaz inşallah...

ay kızlar bende son 3 gundur falan bır ates basması basladı sankı yanıyorum cok afedersınız bır gaz gaz karnım kocaman sıstı valla cok rahatsızım yaa

cnm dun okuldaydım ordan annemlere gectım esım acmış bılgısayarı benım msn otomatık acılıyo kusme olurmu şeker iyi cnm nolsun keseyı gordum perşembe ama kalp atısı baslamamıştı bugun 6 hafta gıtıyo dr 6cı haftada baslar dedi senın ne zaman baslamıştı cnm kacıncı hafta:CüvCüv:

Maaşallahezgicimçok sevindim....ya günler ne kadar çabuk geçiyor...burda klomen hakkında tedavi hakkında konuşurken şimdi cinsiyetini öğreniyoruz....canım Allah tamamını erdirsin inşallah...:Saruboceq:

bende aynısını düşündüm, bu topice ilk girdiğim günlerdi, ilk hamiş haberi ezgnindi:)
şimdi cinsiyetini öğrendik fındık kurdunun:)

minikcan bu ay bende ilaç içmiyorum,bal tarcın corekotu denedim umarım ilaçsız adet olurum.adetlerimizde arka arkaya. belki bu ay gelir bebişlermiz

bende yılbasına kadar normal yoldan deneyecegım olmazsa asılama yaptırmak ıstıyorum

amin canım inş:Saruboceq: gerçektende dediğin gibi ne çabuk geçiyo bebiş 3 aylık olmuş ne zaman geçti bilmiyorum tek istediğim zaten şu 3 ayı hayırlısıyla atlatmaktı allahtan bütün testlerimiz gelişimimiz falan hepsi güzel çıktı bundan sonra artık 5 hafta sonra gidicem dr.a
ezgıcım allah tamamına erdırsın cok sevındım kız gelıyormuss

canım çok teşekkür ederimŞeniz

alminascım sen ateş ölçüyormuydun?
adetine ne kadar var, bu ay olmasın diyorsun ya işe yeni başladığından,
bu ay tutabilir gbi geliyor rahatlıktan:)

canım inşallah Allah isteyen herkese versin.....Bakalım bizim topiğimiz uğurludur....bende bu ay adaçayı içtim...

ay kızlar bende son 3 gundur falan bır ates basması basladı sankı yanıyorum cok afedersınız bır gaz gaz karnım kocaman sıstı valla cok rahatsızım yaa
cnm benımde adete 10 gun kala falan ateşim cıkıyodu bıde gaz sancısı cekıyodum cok fena uykudan uyanıyodum o derece yanı ay inşallah hamılesındır cnm adete kac gun var senındelikafadulden

alminascım sen ateş ölçüyormuydun?
adetine ne kadar var, bu ay olmasın diyorsun ya işe yeni başladığından,
bu ay tutabilir gbi geliyor rahatlıktan:)

canım benım atesım normalde hep yuksektır 37 den asagı dusmez o yuzden bena bu yontem uygun degıl progesteron baktırdım 19.08 cıktı dr um hamıle bıle olabılırsın sakın ılac falan ıcme dedı ama bırde klomensız buay 3 yumurtam vardı olgunlasıp catlayan bılmıyorum ne olur tamda ıse gırdıgım ılkay olsun ıstemıyorum beklıyoruz bakalım asıl adet tarıhım 13 ıle 15 ı arası ama ben 30 gun uzerınden hesaplayıp gec yazdırıyorum o yuzden 18 ı gıbı beklıyorum sen nasılsın sende durumlar ne alemde

kızlar bana sorarsanız degılım gıbı hıssedıyorum adet tarıhım 13 u ama ben 5 gun gecıkmelı yazdırıyorum o yuzden 18 ı dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…