Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bu arada yumurtlama gunlerımde calıstıkmı calısmadıkmı hatırlamıyorum ama bızım ıskalayacagımızı sanmıyorum :)

evet arkadaşım ya sende haklısın böylesi daha mantıklı ben bu yönden düşünmemiştim inş.bu ay hamiş olursun canım benim:Saruboceq::Saruboceq:
tamam tamam küsmedim:)
keseyi gördüğüne çok sevindim canım kalp atışı için endişelenme sakın tamammı daha erken benimkide 7+5 te duyulmuştu seninde duyulur yakında bida ne zaman gidiceksin dr.a

canım ben hamile kaldığım zaman klomen kullanırken bal çörek otu karışımını düzensizde olsa denemiştim bide ada çayı içmiştim içine bal katıp inş.seninde bu ay gelir bebişin:Saruboceq:
bende yılbasına kadar normal yoldan deneyecegım olmazsa asılama yaptırmak ıstıyorum

canım hayırlısı olsun inş aşılamaya gerek kalmadan hamiş olursun:Saruboceq:

minikcan bende birkaç kere adacayı içtim ama düzenli kullanamadım.
sen herhalde düzenli içtin dimi?

alminascım valla bana da hamişsin gibi geliyor.
Allah gönlüne göre versin canım, inşallah gelir bebişin de tüpe,aşılamaya gerek kalmadan kavusursun

size bişi sorayımmı, bal tarcın corekotu yumurtayı klomenden daha önce geliştirip catlatmış olabilirmi?
catlama belirtilerim klomen kullandığım aydakinden daha önce oldu sanki

ya kızlar aklınızda olsun ben gecede calısan tupbebek merkezı arıyorum yanı 19-20 arası hıc yok hep 18de paydos edıyorlar

inş.hamişsindir:Saruboceq: benimde çok gaz vardı ve şişlik vardı hamileliktenmiş meğer inş seninde ondandır bide yumurtalarda gelişip çatlamış ne güzel inş.olur

bence klomensız yumurtalar daha saglıklı gelısıyor klomen bana yaramadı cunku sayıyı artırdı ama 3 tanesı catlamadı kıste dondu bakalım yarın aksam ıs cıkısı dr randevum var bakalım ne dıyecek

inş.hamişsindir:Saruboceq: benimde çok gaz vardı ve şişlik vardı hamileliktenmiş meğer inş seninde ondandır bide yumurtalarda gelişip çatlamış ne güzel inş.olur

sagol canım ama okudugum kadarı ıle hamılelerde progesteron 40 larda oluyor o yuzden cok umıtlıu degılım

ezgıcım dr ister 1 hafta sonra ister 1 ay içinde gel dedi 11 haftada 2 test varya bılmıyorum ben merak ettıgım için dayanamayıp bu hafta gıderım belkı esimde gıdelım dıyo o hıç gormedı daha işte oldugu için merak edıyo

ne güzel sıtede dolandım hamıleler artıyor ates ölçme topıkındekı arkadaslardan çiçekcik diye bır arkadas hamişmiş.

alminascım umarım merkeze ihtiyacın kalmaz
ben mecidiyeköyde calısıyorum
yakında ir tane merkez var gecerken sorarım istersen ama sana ters olur sanki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…