Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bugün ılk defa dr benı gıbı bebegı olmayan bırıne rastladım progesteron hormonuna baktırıyordu hep hamıleler oluyor cok ımrenıyorum bakarken.

saol cnm inşallah hayırlısıyla olur

kızlar merhaba.bu ay klomen kullandım yarın son hapımıda ıcıcem.bu arada hergun taze yaprak adacayı ıcıyorum 5 6 gun daha ıcıp bırakıcam.eger bu ay olmazsa asılama yaptırmak ıstıyorum.acaba devlet karsılyomu asılamayı yaptıran yada bılen varmı.en az 3 kere onu deneyıp dırek tup bebege gecmek ıstıyoruz artık.bıde klomenle ıkız yada ucuz olma sansı varmı acaba cok ıstıyorum bıseferde olur dıyorum.benım tek tupum cıkalı cıktı rahım fılmımde.onuda kafama takıyorumçyasım gecmeden bıran once tup yaptırırsak daha ıyı olucak.

ıyıdır canııımmmmmmmmmm ozledım senı...bılmyom cok akıntım var ıdrara bakmadım atesımıde bılmıyom ates olcer yok:çok üzgünüm:bole belkı yarın dr gıderım ılgın ıcın sagol tatlıskom

canım inş. buay gelir bebişin hiç aşılamaya tüp bebeğe gerek kalmaz... ben bir kere aşılama yaptırdım anlaşmalı özel hastanede yapıldı ssk da nasıl bilmiyorum canım inş. gelir bebişin..

alminas canım inş. hamişsindir... bende ilk hamileliğimde yeni bi işe girmiştim daha gireli bir hafta olmuştuki hamiş olduğumu öğrenmiştim ama bebişimi erken kaybettimmafoldumbenbazen kafamızı başka yerlere verdiğimizde umulmadık şeyler yaşayabiliyoruz sende işe girdin birazda olsun kafan rahatladı bu rahatlığın üstüne birde bebişin gelirse süper olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…