Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

minikim tomografi temiz sünüzit yok :1ninca:ama baş ağrısı devam .Nörolojiye gidicem birde göz doktoruna allahım nedir benim bu drlardan çektigim saysam agzınız acık kalır bu yıl ne dr gıttımı

canım geçmiş olsun....klomeni bıraktıkya bizden intikam alıyor...delikafadulden..bendede sanki bu ay klomen kullanmışım gibi bir ağırlık,gözlerimde başımda ağrı...hala etkisi sürüyor herhalde

canım geçmiş olsun....klomeni bıraktıkya bizden intikam alıyor...delikafadulden..bendede sanki bu ay klomen kullanmışım gibi bir ağırlık,gözlerimde başımda ağrı...hala etkisi sürüyor herhalde
minikim şimdi bişi yazardım o klomen hakkında ama klomen firması :)))duyar falan en iyisi bana kalsınnnkötükedihüso
canım çok geçmiş olsun aman ihmal etme git doktora ewet sen bu sene çok hasta oldun nazar nazardikkat et kendinea.s.

sağolasın dinazorum:sm_confused::sm_confused:herşey kırılıyor evde üstüne bozuluyor :)))dün abajurumu kırdım sonra camı ayagıma battı :))sonra ütü yaparken kalcamı yaktım:1ninca:kaydirigubbakcemile3

sulatncım inşallah büyümüştür yumoşlar
bal surat geçmiş olsun sinüzit olmamasına sevindim çünkü berbat bi hastalık

kızlaaarrrrrr bhcg sonucum 29,19 olmuş 24 saatte yaa varmıdır acaba kendi dr uma diilde başka bi dr tanıdığı aradım sordum hadi hayırlı olsun folik başla dedi ben zaten kullanıyorum folik bir senedir.ya acaba varmıdır.inanamıyorumki

sevra hiç durma bence doktorunla görüş söz vermiştim baktırmıycam diye dedin boşver şimdi sözü ona göre hemen ilaca başlarsın bence var canım hadi gözün aydın

sevracım hayırlı olsun tatlım hamişsin
değerin artmış allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin ama sen hemen bi doktora danış bence

canım tebrik ederim..Allah sağlıklada eline almayı nasip etsin....:hooray:

balım geçmiş olsun canım,

sevra tebrik ederim Allah kucagına almayı nasip etsin inş...

tşk edrm canım darısı her isteyenin başına olsun ama yinede emin diilim sanki yaaa

canım iğnenin etkisimi diye düşünüyosundur ama 10 günü geçmiş...ve değerin 8-9 gibi düşük bir değer değil..29 bence iyi bir değer....sen yine dr.unla konuş o da zaten değeri takip edelim dicektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…