minikim tomografi temiz sünüzit yok :1ninca:ama baş ağrısı devam .Nörolojiye gidicem birde göz doktoruna allahım nedir benim bu drlardan çektigim saysam agzınız acık kalır bu yıl ne dr gıttımı
hepinize günaydınlarrrropuyorumnanaktan
minikim şimdi bişi yazardım o klomen hakkında ama klomen firması :)))duyar falan en iyisi bana kalsınnnkötükedihüsocanım geçmiş olsun....klomeni bıraktıkya bizden intikam alıyor...delikafadulden..bendede sanki bu ay klomen kullanmışım gibi bir ağırlık,gözlerimde başımda ağrı...hala etkisi sürüyor herhalde
canım çok geçmiş olsun aman ihmal etme git doktora ewet sen bu sene çok hasta oldun nazar nazardikkat et kendinea.s.
sevracım sonucu ne zaman alıcan merak ve heyecanla bekliyorum
kızlaaarrrrrr bhcg sonucum 29,19 olmuş 24 saatte yaa varmıdır acaba kendi dr uma diilde başka bi dr tanıdığı aradım sordum hadi hayırlı olsun folik başla dedi ben zaten kullanıyorum folik bir senedir.ya acaba varmıdır.inanamıyorumki
AYSEYILDIRIm sultanım sağolaısnız kızlarr
sevraa hamişsinn.tebrik ederim
sevracım hayırlı olsun tatlım hamişsin
değerin artmış allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin ama sen hemen bi doktora danış bence
canım tebrik ederim..Allah sağlıklada eline almayı nasip etsin....:hooray:
tşk edrm canım darısı her isteyenin başına olsun ama yinede emin diilim sanki yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?