Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

slm kızlar SEVRA cım allah tamamına erdırsın cnm inşallah hamılesındır öle gorunuyo hadi hayırlısısositosositoŞenizalkisalkisalkisdelikafaduldensüprizzzzzhihoyyyt:CüvCüv:hamişşşşşşşşşşşş

Kızlar kımse varmı ya sızlere bıŞey soracam ben bu ay hem klomen hem ıĞne kullandım ve yumurta takıbıde yaptırdım. SaĞ tarafımda 2 tane yumurta oluŞtu bırı 19 dıĞerı 23 dedı doktor ıĞnemı oldum ve Çatladılar ama adetıme daha 10 gÜn var Şımdıden mıde bulantısı kasık aĞrısı var anlamadım bu Şekılde hamıle kalan veya kalamayan varmı lÜtfen yardım.....

canım bende bu ay klomen ve çatlama iğnesi oldum
hamilemiyim bilmiyorum ama benimde bugün 1 haftam olmasına rağmen bi kaç gündür aynı şeyleri bende çekiyorum
inşallah hamişizdir

canım onlar iğnenin yan etkileri o kasık ağrılar hepimizde oldu ben oturup kalkarken bile çok ağrım olmuştu

Inş canım ya ben 3 aydan beri kullanıyorum hiçbir ay böyle olmamıştı.peki sen yumurta takibi yaptırdın mı canım

canım bende kullandım klomen ve iğne dediğin gibi bendede oldu ama iğnenin yan etkisi geçiyo sonra a.s

yanlız ben iğnemi olalı 1 hafta oldu ve daha öncede vurulmuştum böyle olmamıştı

her ay farklılık gösterebiliyomuş canım benim geçen ay yaptırdığımda baş dönmesi falan yoktu ama şimdi var tansiyonum düşüyor ilaçların etkisi olabiliyo canım

her ay farklılık gösterebiliyomuş canım benim geçen ay yaptırdığımda baş dönmesi falan yoktu ama şimdi var tansiyonum düşüyor ilaçların etkisi olabiliyo canım

canım peki senin yumurtaların ne kadar olmuştu ve çatladılarmıydı

canım peki senin yumurtaların ne kadar olmuştu ve çatladılarmıydı

2 tane olmuştu canım 16 ve 18 di çatlatma iğnesi yapıldı çatladı ama tutmadı geçen ay bu ay yeniden başladık klomene inş. bu ay birşeyler olur

2 tane olmuştu canım 16 ve 18 di çatlatma iğnesi yapıldı çatladı ama tutmadı geçen ay bu ay yeniden başladık klomene inş. Bu ay birşeyler olur

inş canım benimde 19 ve 23 dü biz her ihtimale karşı iğne yaptık ve çatladı hatta 2 side sağ taradımda doktor çok umutluğum dedi hatta eğer tutarsa %90 ikiz olur dedi..ya bu sırada mide bulantısından ölüyorum ve az önce istifra ettimm yaa

gulcancim ben halen adet olamadim test yaptim negatif beklemedeyim. adet olacakmisim gibi agrilarim. seni haberdar ederim canim opuyorumnanaktan

gulcancim ben halen adet olamadim test yaptim negatif beklemedeyim adet olacakmisim gibi agrilarim var seni haberdar ederim canim opuyorumnanaktan

inşallah canım tutmuştur bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…