Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

günaydın kızar cuma sabahı izmirdeyim belki arada uğrarım sizleri özlrim çünkü kendinize iyi bakın bol hamişli günler hepimize 2 3 hafta kadar yokum opuyorumnanaktan

günaydın kızlar güzel bir geçirmenizi dilerim,

aramıza hoşgeldin hasankeyf umarım en kısa sürede bebişine kavuşursun hepimizin mücadelesi bu yönde :CüvCüv:

günaydın kızlar ultrason muayenem çok şükür güzeldi 4 tanecik yumoşum oluşmuş doktor iğne yaptırmadı kistleşir diye hepsi de 2 ile 2,5cm arasında ve dediğim gibi solda oluşmuş solda olduğu için mutluyum tedaviye başladığımdan bu yana sağda oluşuyordu doktor 2 ay daha oluşup hamile kalmazsan rahim filmi dedi inşallah gerek kalmazda bebişim gelir bu ay

sevracım ne güzel sende hamişsin inş...bak bu haber beni mutlu etti hamişler artıyor yaradan ne güzel kullarının sıkıntısını nasılda gideriyor tekrar tebrikler..:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5

tşk ederim kardelencim inş hamişimdir hiç inanamıyorum değerler düşcek gibi geliyo

günaydın kızlaaaarr.duramadım dayanamadım bu sabah yine çalışanlardan önce labaratuarın kapısındaydım.yine verdim bhcg inş yükselmeye devam ediyordur.dün gece hepiniz için dua ettim rabbim kabul eder inş ve bebek isteyenlerimize hayırlısıyla nasipler.dün akşamda idrarda baktım ama çıkmadı yok bebiş die çok korkuyorum

sevracım nasılsın doktorunla görüştünmü
testi tekrarlıyacakmısın
ben dün doktor sitesinde bir profa sordum iğneden 11 gün sonra test yapabilirsiniz demiş
seninkide doğrudur
yani bebiş göbüşte

gözün aydın sultancım inş. bu sefer tutarda bebişin gelir canım kaydirigubbakcemile

günaydın ayşecim dr umla görüştüm pazartesiye kadar hiçbir şey yapmadan beklicez lütfen artık kan tahlili falan yaptırma dedi ama ben dayanamadım tabi bu sabah yine yaptırdım bhcg. sonuç için aramadılar henüz.dün akşamda idrarda baktım ama çıkmadı.dr um gün sonra ultrasonla bakcam dedi.inş vardır ama başka bir dr tanıdığa sordum 100 ün altındaki değerler pek bi anlam ifade etmez dedi dün akşam bekle fazla umutlanma dedi.başka bi dr tanıdıkta tebrik ederim dedi anlamadım yani hepsi başka bişi sölüyo

gözün aydın sultancım hadi hayırlısı inş

canım o doktor biraz saçmalamış 5 in üstü gebelik hadi bizim durumumuzda biraz daha yüksek olmalı ilacın etkisimi demeyelim diye ama gör sen hamişsin
son tahlilindede yukarı bi grafik olacak bizde halay çekicez
bak halay başı benim arkandan belki bende gelirim ayağını sürt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım çok sevindim 4 yumoş çok güzel inşallah bebiş gelir bu ay

ay inşallah öledir ama bana dediki o dedi teknik yanlışlık olabiliyor yada BENZER BİŞİ SÖLEDİ İŞTE 100 ÜN ÜSTÜNE ÇIKMASI LAZIM DEĞERİN dedi bunun içinde beklenen adetinin bir gün geçmesi lazım dedi.inş canım yine bu akşam dua edicem bol bol hepimiz için

kızlar günaydın..hızınıza yetişemiyorum artık .... çok hızlı akıyor sayfalar. geçmişi okuyayım derken 10 sayfa daha ilerlenmiş oluyor....
dün benim doğum günümdü. 29 a girdim :) hafta sonu pazar günü de evde minik bir parti verdik arkadaşlarla ...eşimin büyük destek ve çabasıyla....güzeldi. dün de beni hatırlayıp arayan kutlayan arkadaşlarım oldu....sevindim .....
arayan tüm herkes "seneye doğum gününüde bebişinle girersin inşallah " diye dualar ettiler. bende bunları eşime anlattım . bu sene erkendi ama seneye yetiştirriz dedi. bakalım ben pek ümitli değilim ama...böyle büyük bir sorun yaşadıktan sonra açıkcası korkuyorum. ama bazen de belki bebek eşimi evine daha çok bağlar ; aile olduğunun daha çok farkına varır ve asıl ailesinin artık karısı ve bebeği olduğunu anlar ona göre davranır soyuna sopuna olan düşkünlüğünü azaltır bitirir belki diye de düşünüyorum ama buun için bebeğimi alet etmek de istemiyorum. gerçi bebek bir evlilik için çok önmli bir şey ama bir kavgada tartışmada heleki ayrılmada arada kalan da o oluyor.

bilmiyorum artık sadece ilaçlarımı kulanıyorum ve şimdilik bebek meselesini erteledim . doktorumun sözlerini dinliyorum.
kan tahlili baktırmıştım geçen hafta dün sonnuçlarımı aldım doktora gösterdim. trigliserid ve kolestrolüm çok aaz sınırın üstünde değerlerde çıktı . bunları yiyeceklere dikkat edip biraz da yürüyüş ile düşürebilirmişim. şeker çıkmadı onda çok korkuyordum ama çıkmadı. guatr hormonları da normal çıktı.
böyle işte kızlar. . dün hapım da bitti ginera. arada 7 gün boşluk vericem tekrar başlıcam bu arada da regl olmam gerekiyor. muhtemel tarih 22 ekim. sonra bitince o kutu da doktoruma gidicem yumurta oluşumu olmuşmu içerdeki çatlamayan yumurta çatlamış atılmış mı __??

bendeki son durumlar böyle....

hamiş olan tüm arkadaşlara sağlıkla ilerlemelerini dilerim ; bebiş bekleyen tüm arkadaşlarıma da bu yolda şans ve başarılar dileyerek güzel haberlerini beklediğimizi iletirim....

sevgiler kızlar. güzel bir gün dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…