merhaba arkadaşlar yeni girdim aranıza bende birkaç aydır çocuk istiyorum geçen hafta doktora gittim sağ yumurtam oluşmuş ama doktor 13mm küçük dedi klomen verdi adet olunca 3.gün iç günde iki kere bitince 5 gün sonra gel dedi bakalım hayırlısı artık.sizin aranıza girmek büyük mutluluk
sevracım tebrikler:))))
sevracım ne güzel sende hamişsin inş...bak bu haber beni mutlu etti hamişler artıyor yaradan ne güzel kullarının sıkıntısını nasılda gideriyor tekrar tebrikler..:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5
:teytey:
tebrikler canım, bencede hamişsin.
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
darısı başımıza, amin.
günaydın kızlar ultrason muayenem çok şükür güzeldi 4 tanecik yumoşum oluşmuş doktor iğne yaptırmadı kistleşir diye hepsi de 2 ile 2,5cm arasında ve dediğim gibi solda oluşmuş solda olduğu için mutluyum tedaviye başladığımdan bu yana sağda oluşuyordu doktor 2 ay daha oluşup hamile kalmazsan rahim filmi dedi inşallah gerek kalmazda bebişim gelir bu ay
sevracım nasılsın doktorunla görüştünmü
testi tekrarlıyacakmısın
ben dün doktor sitesinde bir profa sordum iğneden 11 gün sonra test yapabilirsiniz demiş
seninkide doğrudur
yani bebiş göbüşte
günaydın kızlar nasılsınız
son 6 gün bakalım ne olacak
günaydın kızlar ultrason muayenem çok şükür güzeldi 4 tanecik yumoşum oluşmuş doktor iğne yaptırmadı kistleşir diye hepsi de 2 ile 2,5cm arasında ve dediğim gibi solda oluşmuş solda olduğu için mutluyum tedaviye başladığımdan bu yana sağda oluşuyordu doktor 2 ay daha oluşup hamile kalmazsan rahim filmi dedi inşallah gerek kalmazda bebişim gelir bu ay
günaydın ayşecim dr umla görüştüm pazartesiye kadar hiçbir şey yapmadan beklicez lütfen artık kan tahlili falan yaptırma dedi ama ben dayanamadım tabi bu sabah yine yaptırdım bhcg. sonuç için aramadılar henüz.dün akşamda idrarda baktım ama çıkmadı.dr um gün sonra ultrasonla bakcam dedi.inş vardır ama başka bir dr tanıdığa sordum 100 ün altındaki değerler pek bi anlam ifade etmez dedi dün akşam bekle fazla umutlanma dedi.başka bi dr tanıdıkta tebrik ederim dedi anlamadım yani hepsi başka bişi sölüyo
canım o doktor biraz saçmalamış 5 in üstü gebelik hadi bizim durumumuzda biraz daha yüksek olmalı ilacın etkisimi demeyelim diye ama gör sen hamişsin
son tahlilindede yukarı bi grafik olacak bizde halay çekicez
bak halay başı benim arkandan belki bende gelirim ayağını sürt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?