Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

merhaba deryaberil senle tanışma fırsatımız olmadı, ilk önce yeni yaşını kutlarım canım inş. bebişin gelerek sana doğum günü hediyesi verir :ecrin_bebek: baya olumsuz şeyler yaşamışsın Allahım en kısa sürede sağlığına kavuşmanı nasip etsin canım herşeyden önce insanın sağlığı önemlidir bir daha kötü şeyler yaşatmasın sana :Saruboceq: erkekler dediğin gibi bebiş olmadan bir aile olduklarının farkına varamıyolar inş. Allahım hepimize nasip ederde güzel mutlu birer aile oluruz hepimiz :1hug:

deryaberilcim canım yeni yaşını kutluyorum herşey gönlünce olsun inş yeni yaşında tüm güzellikler senin olsuna.s.

sultan 4 yumurta çok güzel maaşallah.klomeni 5 ay kullandım hatta günde 3 tane içtim son 2 ay ama yumurta sayım 2 yi geçmedi....bu ayı iyi değerlendir canım...:)

iyiyim canım son 6 gün sabırsızlanıyorum
iyiki sizler varsınızda vakit daha güzel geçiyor

canım hadi bakalım inşallah...senide hamişler listesine eklicez inşallah....bende dün ovulasyon testi yaptım tek çizgi yumurtlama yok yani..ben anlamadım bu işi..ya daha önce yumurtladım ya daha sonra yumurtlucam yada bu ay yumoş yokNeyse biz koçişle çalışmalara devam ediyoruz.....:kedi:

canım inşallah bu arada reglinin kaçıncı günü?

inş. bu ay tutmuştur bebişin canım varmı bi belirtin:uhm:

hayatım bu sabah geldi benim kırmızılar..yine yok bişii :1no2: bel ağrım ve kasıklarda batma oldu ve gecikti canım bu ay reglim..ne yalan söyleyeyim ümitlendim hani gebelik belirtiler regli belirtilerine benziyor diyee..kısmet değilmiş bu ay da canımm..

hayatım eczacının bana söylediğini aktarayım sana, piyasadaki ucuz gebelik testlerinde hassasiyet farklılık gösterebilirmiş..hani beklenen adet tarihinde bile sonucu net çıkaran var ama 5 günlük gecikmeden önce çıkarmayan da var dedi..emin olmak için bekle derim canım, tabii bekleyebilirsen:) hayatımız beklemek gerçi dimi:))

kızlarr maalesef benim kırmızılar teşrif ettiler bu sabah..bu ay da ovülasyon testlerini deneyip, olmazsa gelecek ay yine tedaviye başlarım ben..yaşım daha fazla beklememe izin vermiyorr..17 kasım yeni tarihim..eklerseniz sevinirim..
sevgilerimle...

üzülme canım inş. bizlerde en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize sabır ve mücadele gerekiyo biraz o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…