kızlar günaydın..hızınıza yetişemiyorum artık .... çok hızlı akıyor sayfalar. geçmişi okuyayım derken 10 sayfa daha ilerlenmiş oluyor....
dün benim doğum günümdü. 29 a girdim :) hafta sonu pazar günü de evde minik bir parti verdik arkadaşlarla ...eşimin büyük destek ve çabasıyla....güzeldi. dün de beni hatırlayıp arayan kutlayan arkadaşlarım oldu....sevindim .....
arayan tüm herkes "seneye doğum gününüde bebişinle girersin inşallah " diye dualar ettiler. bende bunları eşime anlattım . bu sene erkendi ama seneye yetiştirriz dedi. bakalım ben pek ümitli değilim ama...böyle büyük bir sorun yaşadıktan sonra açıkcası korkuyorum. ama bazen de belki bebek eşimi evine daha çok bağlar ; aile olduğunun daha çok farkına varır ve asıl ailesinin artık karısı ve bebeği olduğunu anlar ona göre davranır soyuna sopuna olan düşkünlüğünü azaltır bitirir belki diye de düşünüyorum ama buun için bebeğimi alet etmek de istemiyorum. gerçi bebek bir evlilik için çok önmli bir şey ama bir kavgada tartışmada heleki ayrılmada arada kalan da o oluyor.
bilmiyorum artık sadece ilaçlarımı kulanıyorum ve şimdilik bebek meselesini erteledim . doktorumun sözlerini dinliyorum.
kan tahlili baktırmıştım geçen hafta dün sonnuçlarımı aldım doktora gösterdim. trigliserid ve kolestrolüm çok aaz sınırın üstünde değerlerde çıktı . bunları yiyeceklere dikkat edip biraz da yürüyüş ile düşürebilirmişim. şeker çıkmadı onda çok korkuyordum ama çıkmadı. guatr hormonları da normal çıktı.
böyle işte kızlar. . dün hapım da bitti ginera. arada 7 gün boşluk vericem tekrar başlıcam bu arada da regl olmam gerekiyor. muhtemel tarih 22 ekim. sonra bitince o kutu da doktoruma gidicem yumurta oluşumu olmuşmu içerdeki çatlamayan yumurta çatlamış atılmış mı __??
bendeki son durumlar böyle....
hamiş olan tüm arkadaşlara sağlıkla ilerlemelerini dilerim ; bebiş bekleyen tüm arkadaşlarıma da bu yolda şans ve başarılar dileyerek güzel haberlerini beklediğimizi iletirim....
sevgiler kızlar. güzel bir gün dilerim...
herkese günaydın....a.s.
gözün aydın sultancım inş. bu sefer tutarda bebişin gelir canım kaydirigubbakcemile
gözün aydın sultancım hadi hayırlısı inş
günaydın canım
canım çok sevindim 4 yumoş çok güzel inşallah bebiş gelir bu ay
kızlar günaydın..hızınıza yetişemiyorum artık .... çok hızlı akıyor sayfalar. geçmişi okuyayım derken 10 sayfa daha ilerlenmiş oluyor....
dün benim doğum günümdü. 29 a girdim :) hafta sonu pazar günü de evde minik bir parti verdik arkadaşlarla ...eşimin büyük destek ve çabasıyla....güzeldi. dün de beni hatırlayıp arayan kutlayan arkadaşlarım oldu....sevindim .....
arayan tüm herkes "seneye doğum gününüde bebişinle girersin inşallah " diye dualar ettiler. bende bunları eşime anlattım . bu sene erkendi ama seneye yetiştirriz dedi. bakalım ben pek ümitli değilim ama...böyle büyük bir sorun yaşadıktan sonra açıkcası korkuyorum. ama bazen de belki bebek eşimi evine daha çok bağlar ; aile olduğunun daha çok farkına varır ve asıl ailesinin artık karısı ve bebeği olduğunu anlar ona göre davranır soyuna sopuna olan düşkünlüğünü azaltır bitirir belki diye de düşünüyorum ama buun için bebeğimi alet etmek de istemiyorum. gerçi bebek bir evlilik için çok önmli bir şey ama bir kavgada tartışmada heleki ayrılmada arada kalan da o oluyor.
bilmiyorum artık sadece ilaçlarımı kulanıyorum ve şimdilik bebek meselesini erteledim . doktorumun sözlerini dinliyorum.
kan tahlili baktırmıştım geçen hafta dün sonnuçlarımı aldım doktora gösterdim. trigliserid ve kolestrolüm çok aaz sınırın üstünde değerlerde çıktı . bunları yiyeceklere dikkat edip biraz da yürüyüş ile düşürebilirmişim. şeker çıkmadı onda çok korkuyordum ama çıkmadı. guatr hormonları da normal çıktı.
böyle işte kızlar. . dün hapım da bitti ginera. arada 7 gün boşluk vericem tekrar başlıcam bu arada da regl olmam gerekiyor. muhtemel tarih 22 ekim. sonra bitince o kutu da doktoruma gidicem yumurta oluşumu olmuşmu içerdeki çatlamayan yumurta çatlamış atılmış mı __??
bendeki son durumlar böyle....
hamiş olan tüm arkadaşlara sağlıkla ilerlemelerini dilerim ; bebiş bekleyen tüm arkadaşlarıma da bu yolda şans ve başarılar dileyerek güzel haberlerini beklediğimizi iletirim....
sevgiler kızlar. güzel bir gün dilerim...
inşallah sevra sen naptın çıktımı bugün kü sonuçlar
ayşecim nasılsın....
iyiyim canım son 6 gün sabırsızlanıyorum
iyiki sizler varsınızda vakit daha güzel geçiyor
iyiyim canım son 6 gün sabırsızlanıyorum
iyiki sizler varsınızda vakit daha güzel geçiyor
canım hadi bakalım inşallah...senide hamişler listesine eklicez inşallah....bende dün ovulasyon testi yaptım tek çizgi yumurtlama yok yani..ben anlamadım bu işi..ya daha önce yumurtladım ya daha sonra yumurtlucam yada bu ay yumoş yokNeyse biz koçişle çalışmalara devam ediyoruz.....:kedi:
sultan 4 yumurta çok güzel maaşallah.klomeni 5 ay kullandım hatta günde 3 tane içtim son 2 ay ama yumurta sayım 2 yi geçmedi....bu ayı iyi değerlendir canım...:)
henüz çıkmadı sultancım bende sabırsızlıkla bekliyorum
inş. bu ay tutmuştur bebişin canım varmı bi belirtin:uhm:
kızlar size bişey soracam benim kırmızıların geliş tarihi 18 ekim ama her ay 3 gün öne atar benim tarih ben hafta sonu istanbula düğüne gidicem ama gitmeden neolur ne olmaz diye test yapmak istiyorum idrar testi en erken adete kaç gün kala gösterirki
kızlarr maalesef benim kırmızılar teşrif ettiler bu sabah..bu ay da ovülasyon testlerini deneyip, olmazsa gelecek ay yine tedaviye başlarım ben..yaşım daha fazla beklememe izin vermiyorr..17 kasım yeni tarihim..eklerseniz sevinirim..
sevgilerimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?