kızlarr maalesef benim kırmızılar teşrif ettiler bu sabah..bu ay da ovülasyon testlerini deneyip, olmazsa gelecek ay yine tedaviye başlarım ben..yaşım daha fazla beklememe izin vermiyorr..17 kasım yeni tarihim..eklerseniz sevinirim..
sevgilerimle...
kızlar sevradan haber yok herhalde acaba kaç çıktı betası
canım inşallah bu arada reglinin kaçıncı günü?
bende merak ediyorum aslında sevrayı inş. vardır bebişi hayal kırıklığına uğramaz
inş uhdeciğim inş vardır ama çok umutlanmadım ben açıkcası çıkmazsada bu ay fazla üzülmicem çünkü neden bilmem bu ay çok rahattım bu aydan umudumu daha ayın başında kestim neden bilmiyorum.hatta bu ay hiç dikkat etmedim kendime yediğim içtiğim şeylere dikkat etmedim trafikte dikkat etmedim hatta bu ay iki kez yemekte hafif alkol bile aldım yani içim soğuk bu ay elbette çok merak ediyorum çatlıyorum meraktan 3 gündür ama çıkmazsada şaşırmam üzülmem bu ay
haklısın civ civ bazen bende düşünüyorum istedikleri an hamile kalıyolar inanki şaşırıyorum acaba diyorum bizmi biryerde yanlış yapıyoruz bunun yöntemi farklımı diye düşünüp kendimi yiyorum
dimi ya off valla onun adına sevindim kız istiyorlar inşallah kız olur ama şaşırdımda helal olsun valla daha ilk aydan tutturmuşlar.biz kaç aydır uğraşıyoruz.çok kafama takmak istemiyorum ama böle şeyler olunca kendi adıma ve eşim adına üzülüyorum.daha çok eşim için üzülüyorum çünkü onun kucağına bi evlat veremiyorum.
bhcg sonucum bugün çıkmazmız kızlar solüsyon bitmiş yapın ancak gelirmiş ve ancak bakarlarmış başka bi laba sordum kanı ordan alır oraya veririm die onlarda yarın dediler çünkü istanbula gönderiyormuş onlarda her halukarda yarına kaldı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?