- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
arkadaşlar ben geldim bana akıl verin nolurr.
benim yumoşlar hep 20-21. gün çatlıyordu
iğneye falan gerek kalmıyordu ama
hep adetin 5. günü başlıyordum ganophene denen ilaca
bu ay 3. günü başlattı doktor
8. gün 9 mm sağda vardı başkada yoktu
neyse bugün 14. gün dr gittim
doktor çok şaşırdı bana dediki sen o ilaçdan başka aldınmı
hayır almadım sadece 3. günü başladım 5 tane kullandım
meğer sağda 23.52mm ve solda 24.21mm yumoş varmış
şaşırdım kaldım bende ama içimi korku aldı ya çatlamazsa :uhm:
cumartesi yeniden çağırdı bakacakmış çatlayıp çatlamadığına
kızlar sizlerin yumoşlar kaç mm olunca çatladı? ya çatlamazsa
of ya olsa dert olmasa dert
heh alın size bomba haber valla korkarmısınız bilmem ama ben arada sırada şu 3 harflilerle rastlaşıp acayip tırsıntılar geçiriyorum ama evlendikten sonra hiç olmadı sayılır ammmmaaaaa eşim bugün benden gizli hocaya gitmiiş yıldızname bakmış sözde hoca sonra demişki eşime sana sağdan büyü yapmışlar eşindede sübyan var demiş hep günü gecikir ama hamile kalamaz demiş bu ne şimdi yaaaaa kadın doğumcu mu bu nerden biliyo ki??????
işte p.tesi eşime esma-ül hüsna yazacakmış banada bilmiyom ama muska yazacakmış eşim bi de stres yapmıyom diyo dr a gitceğine hocaya gitmiş akşam bi kavga kavga sormayın tamam iman etsin ama ne bilim bu ne şimdi ya dr denen bişe var sperm azlığına ne etsin hoca dimi ama yaaa
offfffff oooooooffffffff ayrıca demişki muhterem hocamız arkasından birileri yürüyomuş gibi oluyomuymuş ya da arkadan seslenen ya da arkasında biri varmış gibi oluyomuymuş diye bu doğru yaaaaa aslında admın her dediği doğru ben 7 yıldır pko hastalığını bilen biriyim hep gününde regl oldum hayatımda 2 kez regl olmadım o da bebek istedikten sonra oldu aşermeye bile başaldım ama sonuç negatif ooffff offffff
akıllı eşim bi de bunları anlatığp dışarı çıktı ben evde kıyamet koparınca sen git ben dizi izlicem dedim gitti suçunu biliyoya aman neyse ben hiçbişeyden kormam önce allahtan korkarım sonra depremden işte budur
görüşleriniz nelerdir böle bişe duydunuzmu?????
ben burdayım gamzelii
niye benden önce size versin diyosun kii
yoksam sen annemisin ??
merhaba canım.benim annemde inanmazdı büyüye falan ama evde birkaç tane muska bulunca inanmaya başladı.muskalar bulunmadan önce büyü bana uğramış ben biraz tuhaflaşmışım.komşunun ısrarıyla hocaya götürmüş.hoca 3 harflileri toplayacağını cuma günü tekrar uğramasını söylemiş birde bana muska yazmış.çok fazla miktarda para istemiş annemde bu tür olaylara inanmadığı için dolandıracak adam arıyor galiba diyerek gitmemiş.muskaları bu olaydan birkaç senesonra bulmuştuk evde.bende o büyünün hala etkisi varmış.benim sürekli başım ağrırdı ondanmış.doğruluğu tartışılır.ama bir gerçek var annemlerin evine gittiğim zaman boğulacak gibi oluyorum sıkıntı basıyor.
heh alın size bomba haber valla korkarmısınız bilmem ama ben arada sırada şu 3 harflilerle rastlaşıp acayip tırsıntılar geçiriyorum ama evlendikten sonra hiç olmadı sayılır ammmmaaaaa eşim bugün benden gizli hocaya gitmiiş yıldızname bakmış sözde hoca sonra demişki eşime sana sağdan büyü yapmışlar eşindede sübyan var demiş hep günü gecikir ama hamile kalamaz demiş bu ne şimdi yaaaaa kadın doğumcu mu bu nerden biliyo ki??????
işte p.tesi eşime esma-ül hüsna yazacakmış banada bilmiyom ama muska yazacakmış eşim bi de stres yapmıyom diyo dr a gitceğine hocaya gitmiş akşam bi kavga kavga sormayın tamam iman etsin ama ne bilim bu ne şimdi ya dr denen bişe var sperm azlığına ne etsin hoca dimi ama yaaa
offfffff oooooooffffffff ayrıca demişki muhterem hocamız arkasından birileri yürüyomuş gibi oluyomuymuş ya da arkadan seslenen ya da arkasında biri varmış gibi oluyomuymuş diye bu doğru yaaaaa aslında admın her dediği doğru ben 7 yıldır pko hastalığını bilen biriyim hep gününde regl oldum hayatımda 2 kez regl olmadım o da bebek istedikten sonra oldu aşermeye bile başaldım ama sonuç negatif ooffff offffff
akıllı eşim bi de bunları anlatığp dışarı çıktı ben evde kıyamet koparınca sen git ben dizi izlicem dedim gitti suçunu biliyoya aman neyse ben hiçbişeyden kormam önce allahtan korkarım sonra depremden işte budur
canımsın ya üzme kendini bu kadar. Allah'ım sen görensin işitensin neolur dualarımızı kabul et en kısa zamanda bütün bebiş isteyen herkesin kucağını bebişlerle doldur Mevlam sen büyüksün herşeye kaadirsin arkadaşlarım artık üzülmesin yüzlerini güldür Yüce Mevlam.canım okurken inan ağladım sabret Mevlam elbet yüzünüzü güldürecektir.çünkü o hiçbir duayı karşılıksız bırakmaz.dualarım sizlerle canım arkadaşlarım.Allah ım nice zamandır bu mübarek RAMAZAN ayı nı bekledim.........duaların geri çevrilmediği vakit olduğu için
Allah ım bana ve tüm inanan müminlere kaldıramayacağından fazla yük vermezsin.buna inanıyorum
Allah ım,asla isyan da değilim.hatta şükürden o kadar aciziz ki bizi bağışla.....aldığımız her nefes için sana sonsuz şükürler olsun...
Allah ım,dert verip dermansız bırakmazsın bunada yürekten inanıyorum........
Allah ım başımı eğme,kimselere güldürme.eşime aileme beni mahçup kılma,,,,,,,,,,,bir tarafım hep eksik ama sadece TAMAM olan her türlü sıfattan münezzeh olan da yanlız sensin.bunu da biliyorum.......
Allah ım bu mübarek vakit ve ayda sana el açtım.....sabrettim dayandım....sustum..bir yerde evlat severken ya da bana türlü sebeplerle karşıma bu noksanlığım geldiğinde sessizce içimden ağladım....vardır yaradanımın bir bildiği dedim.
Allah ım.beni ve eşimi zürriyetsiz evlatsız bırakma.ama herşeyin sahibi sensin.sen ol dediğin vakit olur.....hayırlısı ise diliyorum .o sevdiğin evlat sahibi olmayı nasip ettiğin kulların gibi benide sevindirirmisin..........
Allah ım.sen kalpleri bilensin.....her vakit ezanda ağlayıp sana el açtım.......anneliği o lohusa yatağını kurmayı bana da nasip eder misin?
Allah ım.dayanma gücü ver........yüküm çok ağır..........kalbim taşıyamıyor artık......
Semacım inanki korktum kıs yarın yazsaydın ya gündüz gözüyle okurdumda akşama kadar unutmaya çalışırdım.ben bugece nasıl uyuycam yaaa?böyle şeylere inanırım bi tanıdığımızın teyzeside onlara karışmış.karşılıklı konuşuyo gülüyo hatta bekarken banada muska yapmışlar evde barkta duramazdım annem hocaya gitti de kurtuldum.gece odanın kapısı açılırdı annemle görürdük ama kimseyi göremezdik.sanki biri yanıma uzanırdı Kur'an alırdımda yanıma öyle uyurdum.bebişe sıra gelince hocalar onuda bilir.öyle şerlerden Yüce Mevlama sığındım.muskanı tak dene bakarsın faydasını görürsün canım.heh alın size bomba haber valla korkarmısınız bilmem ama ben arada sırada şu 3 harflilerle rastlaşıp acayip tırsıntılar geçiriyorum ama evlendikten sonra hiç olmadı sayılır ammmmaaaaa eşim bugün benden gizli hocaya gitmiiş yıldızname bakmış sözde hoca sonra demişki eşime sana sağdan büyü yapmışlar eşindede sübyan var demiş hep günü gecikir ama hamile kalamaz demiş bu ne şimdi yaaaaa kadın doğumcu mu bu nerden biliyo ki??????
yok bende inanırım da ama bu bebek işiyle alakası yokki tıp ne için o zaman o dediklerini yani 3harflileri ben zaten bizzat görüyordum.çok şükür evlendikten sonra bitti ama ne bilim ya hangi hocaya gitsen büyü diyolar eşime eski eşi pek meraklıymış ben evlenirken evde neler nler buldum allaha sığınırım hertürlü şerden şeytandan ama yani kuran okudum okuyorum yani ne bilim muskayada inanırım gücüne koruyuculuğuna ama bebek olmasına engel olabilecek güçte kim ne için yaparki kime ne zararımız oldu aman allah esirgesin hepimizi kötü art niyetli insanlardan ne bilim aklıma yatmadı ama bi zararı da olmaz alcak muskalrı işte taşıyıcaz bakalım sen nasılsın suzancım neler yapıyosun bakim benim okul bitmek üzerre tek derse kaldım 15 gün sonra tek ders sınavıyla bitcek allahın izniyle hayırlısıyla bakalım bunu atlatırsam hemen iş aramaya başlıcam bu arada iş bankası sınav açıyomuş ilgilenen varsaaaa
oldum cicim pazartesi akşam geldi benim kırmızılar ama inan hiç üzülmedim daha doğrusu üzülemedim çünkü sınavlarımın sonuçları açıklanmaya başladı veeeeeeeeeee sanırım tek ders sınavıyla 15 20 güne mezun oluyorum allahım nasipederse hayırlısıyla çok mutluyum en azından önümdeki sorunlardan biri kalkmış oldu sonra bi de iş bulurum inşallah ondan sonra da dr a devam çok mutluyum allahım inşallah bi aksilik çıkmazzzzzzzzz
semacım çok sevindim ya hadi Allahtan hayırlısı.bi iş ardındanda bi bebiş oooh harika olur valla Allah gönlüne göre versin canım.esrako canım alt alta nasıl alıntı yapıyorsun yardım edermisin?
kızlar doktordan geldim yarın yarın yani adetimin üçüncü günü klomene başlıyorum günde bir tane 5 gün alıcakmışım adetimin onüçüncü günüde yumurtalarıma bakmak için çağırdı bakalım hayırlısı inşallah bu ay hamiş kalırım kızlar sizin doktorlarınız her kontrelde para alıyomu
benim doktorum yumurtalarımı kontrol etmeğe gittiğim zamanda benden ekstra ücret alıcak merak ettim sizin doktorlarınızda öylemi yapıyo
kızlar bişey sorabilirmiyim size ben ayrıyetten dişlerim için tedavide görüyorum ve antibiyotik kullanıyorum doktoruma sordum klomeni kullanmayı birdahaki ayamı erteleyelim doktorum sorun olmaz gebeliktede kullanıyoruzbu antibiyotiği dedi ama ben yinede korkuyom acaba bu antibiyotik klomenin etkisini yok edermi belki biraz saçma gelecek size ama napıyım aklıma kırk bin türlü şeyler geliyo beni bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler....
Kızlar ben iptal, regl oldum. Birkaç günüdür hafif lekelenmeler vardı ümitliyidm ama artık başladı. Şükür ki bu geldi gelmeyip sıkıntı yapması daha kötü oluyr. Herkesi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?