Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar çatlamadı hala yumurta sancıdan ölüyorum cumartesiye daha çok var kafamçokkarıştı

heh alın size bomba haber valla korkarmısınız bilmem ama ben arada sırada şu 3 harflilerle rastlaşıp acayip tırsıntılar geçiriyorum ama evlendikten sonra hiç olmadı sayılır ammmmaaaaa eşim bugün benden gizli hocaya gitmiiş yıldızname bakmış sözde hoca sonra demişki eşime sana sağdan büyü yapmışlar eşindede sübyan var demiş hep günü gecikir ama hamile kalamaz demiş bu ne şimdi yaaaaa kadın doğumcu mu bu nerden biliyo ki??????

işte p.tesi eşime esma-ül hüsna yazacakmış banada bilmiyom ama muska yazacakmış eşim bi de stres yapmıyom diyo dr a gitceğine hocaya gitmiş akşam bi kavga kavga sormayın tamam iman etsin ama ne bilim bu ne şimdi ya dr denen bişe var sperm azlığına ne etsin hoca dimi ama yaaa

offfffff oooooooffffffff ayrıca demişki muhterem hocamız arkasından birileri yürüyomuş gibi oluyomuymuş ya da arkadan seslenen ya da arkasında biri varmış gibi oluyomuymuş diye bu doğru yaaaaa aslında admın her dediği doğru ben 7 yıldır pko hastalığını bilen biriyim hep gününde regl oldum hayatımda 2 kez regl olmadım o da bebek istedikten sonra oldu aşermeye bile başaldım ama sonuç negatif ooffff offffff
akıllı eşim bi de bunları anlatığp dışarı çıktı ben evde kıyamet koparınca sen git ben dizi izlicem dedim gitti suçunu biliyoya aman neyse ben hiçbişeyden kormam önce allahtan korkarım sonra depremden işte budur

görüşleriniz nelerdir böle bişe duydunuzmu?????

merhaba canım.benim annemde inanmazdı büyüye falan ama evde birkaç tane muska bulunca inanmaya başladı.muskalar bulunmadan önce büyü bana uğramış ben biraz tuhaflaşmışım.komşunun ısrarıyla hocaya götürmüş.hoca 3 harflileri toplayacağını cuma günü tekrar uğramasını söylemiş birde bana muska yazmış.çok fazla miktarda para istemiş annemde bu tür olaylara inanmadığı için dolandıracak adam arıyor galiba diyerek gitmemiş.muskaları bu olaydan birkaç senesonra bulmuştuk evde.bende o büyünün hala etkisi varmış.benim sürekli başım ağrırdı ondanmış.doğruluğu tartışılır.ama bir gerçek var annemlerin evine gittiğim zaman boğulacak gibi oluyorum sıkıntı basıyor.

ben burdayım gamzelii
niye benden önce size versin diyosun kii
yoksam sen annemisin ??

Yok cnm hamile değilim ama inşş bu ay olur Allahın izniyle neden size versin diyorum ben bencil bir insan değilim kendimden çok insanları düşünüyorum inan bana çünkü ben daha 11 aylık evliyim ve benden çok senelerdir bebek hasretiyle olanlar var Allahım ilk önce onları sevindirsin dedim onların daha çok ihtiyacı var diye düşündüm kötümü yapmışım?
:uhm:

yok bende inanırım da ama bu bebek işiyle alakası yokki tıp ne için o zaman o dediklerini yani 3harflileri ben zaten bizzat görüyordum.çok şükür evlendikten sonra bitti ama ne bilim ya hangi hocaya gitsen büyü diyolar eşime eski eşi pek meraklıymış ben evlenirken evde neler nler buldum allaha sığınırım hertürlü şerden şeytandan ama yani kuran okudum okuyorum yani ne bilim muskayada inanırım gücüne koruyuculuğuna ama bebek olmasına engel olabilecek güçte kim ne için yaparki kime ne zararımız oldu aman allah esirgesin hepimizi kötü art niyetli insanlardan ne bilim aklıma yatmadı ama bi zararı da olmaz alcak muskalrı işte taşıyıcaz bakalım sen nasılsın suzancım neler yapıyosun bakim benim okul bitmek üzerre tek derse kaldım 15 gün sonra tek ders sınavıyla bitcek allahın izniyle hayırlısıyla bakalım bunu atlatırsam hemen iş aramaya başlıcam bu arada iş bankası sınav açıyomuş ilgilenen varsaaaa

canım bazı şeyleri bilmesi çok normal. bazı insanların 3harflilerden yardım alarak geçmişi bilmeleri normal ama bak farkındaysan gelecekle ilgili bişey söyleyememiş. inanmayın canım muska falan sakın haaa

canımsın ya üzme kendini bu kadar. Allah'ım sen görensin işitensin neolur dualarımızı kabul et en kısa zamanda bütün bebiş isteyen herkesin kucağını bebişlerle doldur Mevlam sen büyüksün herşeye kaadirsin arkadaşlarım artık üzülmesin yüzlerini güldür Yüce Mevlam.canım okurken inan ağladım sabret Mevlam elbet yüzünüzü güldürecektir.çünkü o hiçbir duayı karşılıksız bırakmaz.dualarım sizlerle canım arkadaşlarım.

Semacım inanki korktum kıs yarın yazsaydın ya gündüz gözüyle okurdumda akşama kadar unutmaya çalışırdım.ben bugece nasıl uyuycam yaaa?böyle şeylere inanırım bi tanıdığımızın teyzeside onlara karışmış.karşılıklı konuşuyo gülüyo hatta bekarken banada muska yapmışlar evde barkta duramazdım annem hocaya gitti de kurtuldum.gece odanın kapısı açılırdı annemle görürdük ama kimseyi göremezdik.sanki biri yanıma uzanırdı Kur'an alırdımda yanıma öyle uyurdum.bebişe sıra gelince hocalar onuda bilir.öyle şerlerden Yüce Mevlama sığındım.muskanı tak dene bakarsın faydasını görürsün canım.

11.09.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

HAYIRLI RAMAZANLAR

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

EYLÜL AYI LİSTESİ

YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EYLÜL??????????????????
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EYLÜL??????????????????
nbatur55::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL??????????????????
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL?????????????????
nesemese:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EYLÜL????????????????
MAVİŞ83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12EYLÜL
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::::::::::::12EYLÜL
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
SADOLİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
nina55 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16EYLÜL
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17EYLÜL
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18EYLÜL
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19EYLÜL
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
perlin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
tuanna23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
raebzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
başak35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21EYLÜL
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26EYLÜL
ASİSTANTRUS :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 EYLÜL
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29EYLÜL
KIRMIZIBEYAZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30EYLÜL
benssenb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30EYLÜL
BETTY0::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................???????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
yas23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
OelfidaO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
d.e.s.i.r.e.:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
?[/B]

İŞTE EKİM LİSTESİ İKİ BAYRAM ARASI MÜJDELER ÇOĞALSIN İNŞALLAH

DORUKK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
HANDEFE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
sabirekara:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4EKİM
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
sema3455:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EKİM
loresimax:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
GAMZELİİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ

iyiyim canım.öyle karnı boş dolaşıyoruz işte:roflol: ama fazla takmıyorm artık herşey Allahtan.bu zamanda etrafındaki herkesten şüpheleneceksin bacım zaman çok kötü arkandan kuyunu kazanlar çok olur.bizim komşunun kızınada büyü yaptırmış yengesi kız iki büklüm oldu ağrılardan ama dr lar hiçbirşey bulamadılar.enson yengesini büyülü birşeyler bırakırken görüyorlar ondan sonra hocaya gidip büyüyü bozdurdular ve kız iyileşti.böylesine kötülük için uğraşanları Allaha havale etmek lazım.Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu işlerle uğraşanları.dersleri geçmene sevindim canım.İnşallah kalan o tek derside verirsin.kendine iyi bak canım.görüşürüz.

kızlar bende yine gaz var sancılandım off. adetine 10gün kala kasıklarında ve rahminde sancı hissedip adeti gecen ve hamiş olduğunu öğrenen var mıı??

Kızlar ben iptal, regl oldum. Birkaç günüdür hafif lekelenmeler vardı ümitliyidm ama artık başladı. Şükür ki bu geldi gelmeyip sıkıntı yapması daha kötü oluyr. Herkesi öpüyorum.

sema sen hangi bolumu bitiriyorsun acık ogretim dimi ?? ben basını kaçırmısım senin ders calısma muhabetinin sonrada soramadım hani herkes biliyor bir ben takip etmemisim gibi olmamak için ama artık soruyorum:)) tebrik ederim insalah mezun olursun guzel bir his. ben iki tane acıkogretim bitirdim halkla ilsk ve buro yonetimi her sınav sonuçları acıklanıdgında havalara ucardım. hayırlı olsun tekrar

semacım çok sevindim ya hadi Allahtan hayırlısı.bi iş ardındanda bi bebiş oooh harika olur valla Allah gönlüne göre versin canım.esrako canım alt alta nasıl alıntı yapıyorsun yardım edermisin?

mehtapcım simdi mesajları okuyorusn diyelim uç bes saattir girmedin okudun yanıtlamak istiyorsun kisinin mesajınıın altında alıntı yap var ya onun hemen yanında sanırım ikounn ustunde no yazıyor alıntı yap ın hemen sagındakı ikona tıkla ozaten belli oluyor tıklandıgı ve sonra okumaya devam et o sekilde diger yazmak istediklerindede ona bas ve en son bittignide tum mesajlar son isaretledigin mesajda alıntı yap a basınca tum isaretlediklerinin alıntısı çıkıyor. super bir uygulama niye bu kadar geç farkettim benbunu :)H))))

zelis aslında 13. gunu geç gibi kontrol için daha evel yumurtalarına baktırmısmıdın ilacsız olsa bile kacıncı gunlerde catlıyordu biliyormusun ? normalde 9. gune kadar ilac kullanılır birgun ara 11-12. gunler cagrılır ama tabi her yigidin bir yogrut yiyisi var senin dr da oyle cagırdı demek ama senin elined ise randevu kontrol ugununu bir gun ger ial bence en azından. ayrıca gçenlerde bende ogrendim inanamamıstım . bazı hastane ve dr lar yumurta takibi adı altında ayrıca bir para alıyor. bir çogu halen eski isistem bir muayne sonraki kontrolden sayılıyor ama buyuk hastanelerde de acıbadem vs gibi mesela yumurtalam takibi yaklasık 600 ytl civarı ha diyceksiniz ozel birseymi yapıyorlar hayır iki yada uç kere usg ye girmek yani isin ticaret boyutu bu . o paraya asılama yaptırılır yani . bunu bastan sormak grek bu sekil ek ucret almayan dr a gitmeni tavsiye ederim en azından sonraki aylarda devam edeceksen yumurta takibine

klomen hormon ilacı antibiyotikle etkilesimi olsun sanmıyorum detaylı bir prespektusu var onu oku istersen alınmaması gereken antibiyotik grupları gibi bir bolum vardı diye hatırlıyroum ama penisilin grubu vs olabilir onlar . dr un sayet birsey olmaz ddi ise ve teyit etmek istiyorsan dr yesim yerçok un sitesi var ordan kendisine soru olarak sorabilirisin site uyelik falan gerektirmiyior hemen yaz soruyur bir yada iki gun içinde yanıt geliyor .

sema ben bahsettigin uç hariflilere kesinlikle ineanırım. yeni evli iken banada karabasan gelmisti sabahları uyuyamıyordum esim ise ugidince o donem calısmıyordum falan. sorna dua okuya okuya falanmı nedir bilmiyorum atlattım uzun zamandır olmadı. bazen yatarken esimle oluyor tam uykuya dalma anında anlatıp urkutmiyim simdi diger arkadasları ama inanımoyurm sonuçta. ve dr a tıbba inansamda oncelikle bu tarz seylerde yapması buyuk kulfet dğilse muska vs yada dua ne bilim denenebilir. ne kaybedersin.

Kızlar ben iptal, regl oldum. Birkaç günüdür hafif lekelenmeler vardı ümitliyidm ama artık başladı. Şükür ki bu geldi gelmeyip sıkıntı yapması daha kötü oluyr. Herkesi öpüyorum.

nese insallah onumuzdeki aya

günaydın kızlar bende sabırsızlıkla edetimi bekiyorum gelsinde koşa koşa gideyim dr belki aşılama diyecek yine buhranlı günler beni bekliyecek allaım bu mübarek ayda cumaların yüzü gözü hürmetine nerde varsa isteyen bebek versin rabbim aratmasın hadi kızlar sizleden umutluyum eylül hamişimiz kim olacak acaba ?

Semacim benim adet tarihimi yalniş söylemişim ben sana 12 eylül olarak değiştirebilirsen sevinirim.................

Hadi 12 eylülcüler eslem, beyaz melek hadi yapin testleri durumlar nasil varmi belirtiler? Kizlar ben testi bugün yapicam demiştimya sabah yapmadim şimdide çantamda duruyor acaba yapsammi diye düşünüp duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…