Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

çatlatma iğnesinden ne kadar sonra anlaşılır hamile kalındığı çünkü ben geçen ay tam adet görmedim sadece leke geldi doktorum lekeleri adet kabul edip ilaca başlattı dün iğnemi vuruldum bekliyorum artık...

aslinda çatlatma iğnesinden sonra 12.günden itibaren kan testinde çikar hamilelik...benim çatlatma iğnesinden sonra 17.gün ilk defa bu kadar çok bekledim...

aslinda çatlatma iğnesinden sonra 12.günden itibaren kan testinde çikar hamilelik...benim çatlatma iğnesinden sonra 17.gün ilk defa bu kadar çok bekledim...

canım inşallah hamilesindir bizede umut olursun bende bugun doktoruma gıdıcem klomene başlıycam inşallah allah bizlerinde yüzünü güldürür

valla canim bende 12 eylül diyorum ama benimde 2 gün gecikebilir çünkü bende 2 aydan beri 34 günde bir oluyorum ama ben yarin test yapicam yarin mübarek gün inş.hamiş haberleri aliriz

hadi bakalım inşallah alırız
bilmem ben test yapmicam çünkü ne zaman test alıp yapmaya kalksam
testin hemen arkasından adet oluyorum
sinirimi bozuyor buda
sanki test almamı bekliyormuş gibi kırmızılar Çok üzgünüm çoook
kaç haftadır Kenzülarş duasını okuyorum Cuma vakitlerinde
inşallah dualarımız bu ay kabul olur :1hug:

inş. canım ya allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin pazartesi günü ultrasona gittiğimde sağ tarafım 2 tane 23 mm olmuştu dün 25 ti hemen iğnemi vuruldum bakalım hayırlısı sizce değerlerim iyimi

inş. canım ya allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin pazartesi günü ultrasona gittiğimde sağ tarafım 2 tane 23 mm olmuştu dün 25 ti hemen iğnemi vuruldum bakalım hayırlısı sizce değerlerim iyimi

YUMOŞLAR ÇOK BÜĞÜMÜŞ CANIM SENİN DOKTORUN NEDEN BEKLERİ ACABA GENELDE 18-20 ARASI OLUNCA YAPILIYOR İĞNE....:uhm:

burdayız canım. arkadaşlar isminizin yanındaki fotoğraf ve resimleri nasıl koyuyosunuz.nereleren buluyorsunuz..merak ettim bende yapmak istiyorum da..

jenefer 1983 canım yumurtanın 18-20 mm olması gerekiyo çatlatma için dr un seni neden bu kadar bekletmiş anlamadım maşallah güzelde büyümüşler..rabbim gönlüne göre hayırlısıyla versin inşallah..

ben burdayım canım.resim konusunda eslemcim sağolsun bana yardım etti bende size etmeye çalışayım.1.kullanıcı paneline gir.2-sol başlıklardan (katagoriler)den Ayarlar & özelliklerden. 3 - avatarını
değiştir seviyesini seç (ilk sırada oluyor)4-çıkan sayfada (bilgisayarınızdan dosya yükleyin) yazısının sağ alt köşesinde 'Gözat' butonuna bas .5- bilgisayarında kayıtlı resimlerden seç. 6- değişiklikleri kaydet butonuna bas.Umarım yardımcı olmuşumdur.

kızlar merhaba isminizin yanına resim koymak için üstte konrol paneli var oraya girin ordan profile resminizi koyabilirsiniz raebzeh teşekkürler canım allah hepimizin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…