Kızlarrrrrrrr bu gün dktora gittim yumurtalarım çalışıyormuş ilaça devam ettirmicem dedi yumurtaların duruyor dedi haftaya salı gel dedi inşş olur bakalım ne olucak
hasta oldum yumurtaların kaybolması gerekmiomuydu?
bu konuda bilgisi olan varsa ltfen bana yardım etsin....
gamzeli ben anlamadım dr un tam ne dedi yumurtalarım calısıyormus ilac içincemi duruyormus nası yanii?? hasta oldun ve hala yumurta orda duruyorsa adı artık yumurta değil over kisti. yani catlamayan yumurtanın olusturdgu basit onemsiz kist. ama boyutuna gore dr un dogum kontrol hapı verebilir ve bir ayı bosa geçirebilirsin . benim bu ay oyle oldu mesela ne yazıkkı
teşekkürler arkadaşlar sanırım bundan sonra burada sık sık yazışacağız ve birbirimizi daha iyi tanıyacağız. Dertlerimizi , sevinçlerimizi inşallah güzel haberlerimizi paylaşacağız. Görüşmek dileğiylr.
sabire ve atladıgım diger yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz .
bol bol paylasım dilegiyle.
taze arkadaşlar hoşgeldiniz
hay maşallah liste kabardıkça kabarıyor
inşallah hamile listemizde kabara kabara bi hal olur da sayfalar sığmaz
ayyy 3 gün sonra adet günüm, heyecan basıyo ara ara
Görelim Mevlam neyler, Neylerse güzel eyler
eslem ne durumdasın adet falan gelmedi değilmi ?? insallah bu ay olmustur
Günaydin of kizlar ya canim çok sikiliyo adet tarihim 12 eylül test aldim ama yapip yapmamakta kararsizim acaba beklesemmi bi kaç gün daha. Eşim bugün yada yarin sperm testi yaptiracak bende bidahaki ay filan rahim filmi çektirmek iztiyorum ama korkuyorum çok. Benim bu gonapheneyle 3.ayimdi. Henüz bebiş yok.ama biz galiba tam yumurtlama günlerini tuttiramiyoruz bide haftada 2 kere çalişma yapiyoruz acaba ondanmi olmuyo daha sik mi yapmamiz gerekiyo herkes günaşiri diyo ama biz ikimizde çaliştiğimizdan dolayi yorgun oluyoz genelde o yüzden çalişmalar az oluyo ama bebişte çok istiyorum valla bunaliyorum artik
mavis surekli yazıyorum rahim filmini digital ceken biryerde cektirme sansınız olursa ki çou yerde digital varartık hiç korkacak birsey yok kadın dogum muaynesi + adet yada gaz sancısı dusun birkaç dakikalık o da. o kadar basit gercekten teselli için soylemiyorum. ama umarım gerek kalmaz bu ay hamilesindir
kızlar herkese merhaba... artık bende bularda olucam galiba...
prolaktinim yüksek çıkmıştı. 1 aydır ilaç kullanıyordum. bugün dr a gittim. iyi haber prolaktinim 17 ye düşmüş. ama yumurtlamam olmamış. adet olmam için ilaç verdi ve adetin 3. günü gel dedi. yumurta oluşması için ilaç verecekmiş. sonrada çatlama için iğne! nasıl oluyo bu durum?
simeray hosgeldin sende. topik in basından beri okursan yada internetten klomen vs diye aratma yaparsan tam olarak bu ilacların neye yaradıgını nasil ilerledigini tedavinin bulabilirsin. tibbi detaylı bilgi anlamında yoksa bizim burda yazdıklarımızıda bastan okuyabilirsin.
Banada kimze yardım etmiyoo dktora gittimyumurtalarım çalışıyormuş tekrar iğnemi verecekler bu ayda çatlatmak için arkadaşlar bilgisi olan yardım etsin bana çok merak ediorum....
gamzeli,
catlamayan yumurtanın artık pek bir onemi kalmıyor ondan medet umulmuyor yani. onemli olan yeni gelisen ve 14-15. gibi gunlerde yumurtanın catlaması ideal olan bu . adetten sonra kiste donusup o haled iken catlayan ve hamile kalan birkaç tandgıım var internetetn ama bunlar istisna seyler. o catlamayan yumurta artık dogum kontrol hapı guibi baskılayıcı bir hormon ilacı ile buzulup kuçulerek bir sonraki a dette atılacak. onu nası catlayacak vs diye dusunme catlamayacak muhtemelen. onemli olan taze yumurta olusturmak ve catlatmak. yaslı yumurtadan dollenme olma ihtimali çok çok dusuk yani umutlar ne yazıkkı senin için ileriki aylara .