Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

gamzeli ben anlamadım dr un tam ne dedi yumurtalarım calısıyormus ilac içincemi duruyormus nası yanii?? hasta oldun ve hala yumurta orda duruyorsa adı artık yumurta değil over kisti. yani catlamayan yumurtanın olusturdgu basit onemsiz kist. ama boyutuna gore dr un dogum kontrol hapı verebilir ve bir ayı bosa geçirebilirsin . benim bu ay oyle oldu mesela ne yazıkkı

sabire ve atladıgım diger yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz .
bol bol paylasım dilegiyle.

eslem ne durumdasın adet falan gelmedi değilmi ?? insallah bu ay olmustur

mavis surekli yazıyorum rahim filmini digital ceken biryerde cektirme sansınız olursa ki çou yerde digital varartık hiç korkacak birsey yok kadın dogum muaynesi + adet yada gaz sancısı dusun birkaç dakikalık o da. o kadar basit gercekten teselli için soylemiyorum. ama umarım gerek kalmaz bu ay hamilesindir

dıpdıs yumurtaların geç catladıgı için dr unun 3. gun ilac baslatması çok mantıklı. ve buyumekte zorlaan yumurtalar ataga geçmis dr tabiki tahmin e dememistir bu durumu her ay olan bir sey değil.
soyle soyliyim benim bu ay yumurtam 27 mm idi ve dr catlatma ignesi verdi. o ay tek yumurtam vardı 11. gun bakıldıgında. sonra adet oldum dr a gittim ve çok sayıda minik minik yumurtalar olusmustu. muhtemelen catlatma ignesini n etkisi ile. ve o buyuk 27 lik yumurtada aynen duruyordu. yani dr un dogru yolda bence buyuk olan yumurtayı catlatma ignesi ile catlatmaya calısmak risk . aklım almamıstı bunu igne olup garantilemek catlamayı daha mantıklı değilmi diye birkaç dr a yazdım netten. onlarda keske igne olmasaydınız dediler. e bunu benim dr niye dusunmuyor iste onu gercekten bilmiyorumm...
yani dr un igne vermedi ise hiç dusunme. madem hep takipdesin kendi catlıyor yine üçatülayacaktır
ama bir arkadasda yazmıs 18-22 mm arasındaki yumurtaların dollenme ihtimali daha yuksek. ama istisnalar kaideyi bozmaz. bu sekilde catlamayan yumurtası ile dogum kontrol hapi içerken hamile kalan birini tanıyorum. biray sonra çatlayan yumurta dollenmis yani allahın isi.

berayna hosgeldin,
klomen vs ilacların yan etkisi kist olusturması. igneli uygulamanın ise yan etkileri neler bilmiyorum ama onların yan etkisinin daha az old ugunu ancak pahalı oldugu için tercih ed ilmedigini biliyorum. yani iglener zararlı diy ebir sey hiç duymadım.
soyle de birsey var ama
bir kisi sayet gerekli tum testlerini yaptırmadan bir kisi değil aslında esinde yani ikinizde greken testler iyaptırmadıysanız hormon yuklenmes ikadının hiç mantıklı değil çok sacma bosa kurek çekiyor olabilirsiniz . hormon ilaclarının kalıcı buyuk zararları oludgunu duymadım ama cesitli insanı sıkan rahatsız eden yan etkiler ivar. dugygusal değisimler sinirlilik kasık agrııs vs gibi. o nedenle dr un aksini soylese bile tahlillerini yaptırıp oyle ilac kullanmakta israrcı ol bence.
ayrıca ozel dr lar çok iyi akademik bilgiye sahiptir ssk dr ları dandiktir mantgıı genelde tutsa da. sunu da unutma ki ozel dr senden her ay yumurtlama takipi yaparak para kazancak. ssk dr ise sadece isini yapıyor bilgisni sana aktarıyor. burdan bakarsan daha akla yatkın gorunuyor değilimi.

casmiyn hosgeldin,
avrupa yakasnıda merkez bilmiyorum ama medikana demis bir arkadas anadolu yakasındakı için iyi diiye duymustum o yakadakı de iyidir umarım.

mavis insalah bu ay tutmusturrr

bende 6,5 sene kullandım spirali en son alt karın bolgemde sık sık agrı hissedioyrdum batmalar oluyordu ve dr spirali çikaralım deidi ve çıktıktans onra tum agrılarım geçti.

inş. canım ya allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin pazartesi günü ultrasona gittiğimde sağ tarafım 2 tane 23 mm olmuştu dün 25 ti hemen iğnemi vuruldum bakalım hayırlısı sizce değerlerim iyimi

jennefer yumurtaların olması grekenden ideal olculerden yani biraz fazla buyumus. d ollenme sansı 18-22 mm disinda olunca azalıyor . ama dollenmez diye birsey yok tabi çok çok da yuksek değil biri 23 mm ise sayet dollene bilir insalahhh.

arkadaslar bu alt alta alıntı yaparak yanıt yazma isni yeni kesfettim çogu zaman vakit ayıramadıgmıdn geri donup sayfalara yanıt yazaamadıgımdan atladıgım yazılar oluyordu artık d aha raat yazı yazacagım çok hayıflandım bgune kadar nasıl dikkat etmedim buraya diye:))

canım hoşgeldin aramıza fakat liste için eylüldeki adet tarihini yani beklediğim adet tarihini verirsen eklerim tabikiii tamam mı canım????

semacım durumun nedir canım adet olmadın degilmi?

oldum cicim pazartesi akşam geldi benim kırmızılar ama inan hiç üzülmedim daha doğrusu üzülemedim çünkü sınavlarımın sonuçları açıklanmaya başladı veeeeeeeeeee sanırım tek ders sınavıyla 15 20 güne mezun oluyorum allahım nasipederse hayırlısıyla çok mutluyum en azından önümdeki sorunlardan biri kalkmış oldu sonra bi de iş bulurum inşallah ondan sonra da dr a devam çok mutluyum allahım inşallah bi aksilik çıkmazzzzzzzzz

11.09.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

HAYIRLI RAMAZANLAR

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

EYLÜL AYI LİSTESİ

YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EYLÜL??????????????????
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EYLÜL??????????????????
nbatur55::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL??????????????????
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL?????????????????
nesemese:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EYLÜL????????????????
MAVİŞ83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12EYLÜL
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::::::::::::12EYLÜL
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
SADOLİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
nina55 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16EYLÜL
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17EYLÜL
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18EYLÜL
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19EYLÜL
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
perlin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
tuanna23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
raebzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
başak35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21EYLÜL
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26EYLÜL
ASİSTANTRUS :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 EYLÜL
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29EYLÜL
KIRMIZIBEYAZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30EYLÜL
benssenb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30EYLÜL
BETTY0::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................???????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
yas23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
OelfidaO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
d.e.s.i.r.e.:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
?[/B]

İŞTE EKİM LİSTESİ İKİ BAYRAM ARASI MÜJDELER ÇOĞALSIN İNŞALLAH

DORUKK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
HANDEFE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
sabirekara:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4EKİM
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
sema3455:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EKİM
loresimax:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
GAMZELİİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ

mrb cnm,benim drum da ilaçtan sonra hemen çatlatma iğnesi vermişti hoş çatlatma iğnesinden önce kendiliğinden çatladı yumurtam. doktorun garantiye almak ve zamanında çatlatmak için vermiştir b,i bildiği vardır bence. telaşlanme yani.evet yumoşlar çok olunca çogul gebelik olabiliyor ama nadiren.insallah hamiş kalırsın cnm :)

İnşşş cnm namazlarımda yasinlerimde hep dua ediyorum herkese Allah benden önce sizlere versin bunu kalpten söylüyorum:Saruboceq::1hug:

saol gamzeli ama hepimize hayırlı zamanda versin. öle bize verip seni bekletmesin allahımmm. güzel duaların için teşekkürlerr

üzülmeceee yokkk.. umudumuzu kaybetmemeliyiz arkdaşlarrr.

canım insallah hamişsindir. benim de 7 günüm kaldı. sadece gögüs uçlarım sızlıyor ve büyüdüler.ama eger adet olursam sanki 3 gün içinde olcakmışım gibi. eger 7 gün içinde adet olmazsam o zman hamişimdir (yani inş) çünkü adetime 4gün kala bu belirtiler çıkıodu.1 hafta öncesinden değil yanee. hade hayırlısıı..

hoş geldin şekeriiimç nabersin bakalım?

saolasın cnm benim. sanırım ben de üşütmüşüm

beyaz melek canım insallah hamiş haberi verirsin bizee şimdilik en önde sensin

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa kıslar ndn kimse yok yafu........

ben geldiiiimmmmmmmmmmm

semacım çok sevindim ya hadi Allahtan hayırlısı.bi iş ardındanda bi bebiş oooh harika olur valla Allah gönlüne göre versin canım.esrako canım alt alta nasıl alıntı yapıyorsun yardım edermisin?

canım hayırlı olsun gözün aydın mezun oluyosuun :) hade önümüzdeki ay da hamiş ol insallaaaahhhh:içelim:

kızlar doktordan geldim yarın yarın yani adetimin üçüncü günü klomene başlıyorum günde bir tane 5 gün alıcakmışım adetimin onüçüncü günüde yumurtalarıma bakmak için çağırdı bakalım hayırlısı inşallah bu ay hamiş kalırım kızlar sizin doktorlarınız her kontrelde para alıyomu
benim doktorum yumurtalarımı kontrol etmeğe gittiğim zamanda benden ekstra ücret alıcak merak ettim sizin doktorlarınızda öylemi yapıyo

canım ben özel doktorun muaynanesine gidiyorum fakat benden sadece ilk muaynede para alıyor kontrole gittiğimde almıyo yani adetliyken gidiyorum bakıyo kist felan yoksa ilaç veriyo tekrar yumurtalara bakmak için kontrole çağırıyor ama kontrolde almıyor para

kıslar biraz önce eşim aradı sperm testini yapmış sonuçlar yarın alınacakmış inş.kıslar sonuçlar iii çıkar bende 1 ay sonra rahim filmi çektirmek istiyorum ama korkuyorum inş.çektirmeme gerek kalmadan hamiş olurum

Allah ım nice zamandır bu mübarek RAMAZAN ayı nı bekledim.........duaların geri çevrilmediği vakit olduğu için
Allah ım bana ve tüm inanan müminlere kaldıramayacağından fazla yük vermezsin.buna inanıyorum
Allah ım,asla isyan da değilim.hatta şükürden o kadar aciziz ki bizi bağışla.....aldığımız her nefes için sana sonsuz şükürler olsun...
Allah ım,dert verip dermansız bırakmazsın bunada yürekten inanıyorum........
Allah ım başımı eğme,kimselere güldürme.eşime aileme beni mahçup kılma,,,,,,,,,,,bir tarafım hep eksik ama sadece TAMAM olan her türlü sıfattan münezzeh olan da yanlız sensin.bunu da biliyorum.......
Allah ım bu mübarek vakit ve ayda sana el açtım.....sabrettim dayandım....sustum..bir yerde evlat severken ya da bana türlü sebeplerle karşıma bu noksanlığım geldiğinde sessizce içimden ağladım....vardır yaradanımın bir bildiği dedim.
Allah ım.beni ve eşimi zürriyetsiz evlatsız bırakma.ama herşeyin sahibi sensin.sen ol dediğin vakit olur.....hayırlısı ise diliyorum .o sevdiğin evlat sahibi olmayı nasip ettiğin kulların gibi benide sevindirirmisin..........
Allah ım.sen kalpleri bilensin.....her vakit ezanda ağlayıp sana el açtım.......anneliği o lohusa yatağını kurmayı bana da nasip eder misin?
Allah ım.dayanma gücü ver........yüküm çok ağır..........kalbim taşıyamıyor artık......

canım benim hepimiz senin yanındayız inan okurken ağlamamak için kendimi zor tuttum allahım tez zamanda bebiş versin hepimize gerçekten dayanmak zor

canım benim hepimiz senin yanındayız inan okurken ağlamamak için kendimi zor tuttum allahım tez zamanda bebiş versin hepimize gerçekten dayanmak zor:Saruboceq:

canım çok güzel bir dua allah hepsini görüp duyuyor canım en kısa zamanda eli ayagı düzgün hayırlı vakitte nasip etsin... diger arkadaşlar inşallah hamilesinizdir haberlerinizi bekliyoruz kendinize iyi bakın semacım umarım sınav sonuçların iyi gelir bol şanslar..

canım benim allahım en güzel bebişi sana nasip etsin ne güzel bi kalp ne güzel bi yürek mevlam ii yazlılar yazsın bundan sonra nerdesin diye hep meraktaydım işte kendi derdime daldım özür dilerim inşallah mevlam sesimizi duyuyor ve bizi de anne yapacaktır eminim bizki daha doğmadan kokularına hasretiz biz ki şimdiden onlar için hayallar kurup hep hayırlı olmaları için dya edip her ay yeni bir umutla yılmadan bıkmadan usanmadan onların gelmesi için çalışan çabalayanlarız allahım bize de mis kokulularımızı gönderecektir bize bunun için gereken gücü ve sağlığı ve imanı verdiği için binlerce şükür......

seni özledik yine kendini yıpratmaya başlamadın umarım bak ben artık 45günde bir regl oluyorum sanırım yumurtlamıyorum ilaçsız ama hlal allahım diyorum nolur yardım et bana ve arkadaşlara yılma hep yanındayız ne zaman ihtiyacın olursa canım öğretmenim seni seviyoruzzzzz

kızlar bişey sorabilirmiyim size ben ayrıyetten dişlerim için tedavide görüyorum ve antibiyotik kullanıyorum doktoruma sordum klomeni kullanmayı birdahaki ayamı erteleyelim doktorum sorun olmaz gebeliktede kullanıyoruzbu antibiyotiği dedi ama ben yinede korkuyom acaba bu antibiyotik klomenin etkisini yok edermi belki biraz saçma gelecek size ama napıyım aklıma kırk bin türlü şeyler geliyo beni bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler....

kontrolde tekrar para alacak olması ilkginç geldi bir kere her branşta kontrol süre vardır 10 gün ve bu 10 gün içinde gidildiğinde artı bir ücret alınmamaktadır tabii muayene olarak tahlillerde falan alınıyor

aminnn kırmızıbeyaz tüm yüreğimle duana amin diyorum tatlım Rabbim birgün sanada banada bizede o lohusa yatağını kurmayı nasip edecek buna yürekten inanmalı bol bol dua etymeliyiz zor belki ama sabretmekten başka çare yok canım

benim dr muayene ücreti değil de takip ücreti alıyor. ilk gittiğimde veriyorum 2. gittiğimde almıyor, 3.üde alıyo, 4.de almıyo öle yane.

hade canım insallah bunlara gerek kalmadan bebişin karnını doldururr :)

canım benim eltim antibiyotik kullandığı ay hami,ş kaldı ve bebeği gayet sağlıkluı suan, yani doktoruna güven bence ama sen bilirsin yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…