canım bu kadar üzme kendini bir şekilde mutlaka gelecek bebişlerimiz,sabırlı olmamız lazım mücadele etmemiz gerekiyo Allahım verdiği zamanı beklememiz gerekecek üzülme hiçç
merhaba kızlar bu gün bilgisayarın başına yeni oturdum ve hemen sizin yanınızakoştum ben malesef kırmızıları sabah mafoldumbengördüm her zamanki gibi erken geldi her ay üzülmücem diyorum ama kendimi tutamıyorum adeta hayattan senağlamasenağlamakopuyorum kırmızıları gördüğüm anda içimde gözyaşı kalmadı ağlamaktan.. Allah ıma sığınıyorum ve hep hayırlısını :saruboceq:diliyorum ama gel gelelim kendimi tutamıyorum ve hep ağlıyorum :gitme:sabah 8 den bu saate kadar ağladım eşim aradı biraz onunla konuştum lmaz:moral verdi... Sonra eşim doktorumu aramış normalde kasımda gidecektim ama yarın çağırmış beni nasıl bi tedavi yolu izleyecek şimdi merak ediyorum tam 5 ay oldu tedaviye ara vereli... Neyse kızlar çok uzun oldu iyiyki varsınız bunları burda sizinle paylaşmak beni çok rahatlatıyor... Bu arada yeni tarihim 14 kasımmafoldumben
özemek kaç çıktı sonucun
ewet canım gelicek bebişlerimiz ama işte içime geçiremiyorum şu kırmızıları görünce deliriyorum dile kolay 3,5 sene oldu ALLAH ım sabrını vericek biliyorum yine toparlanacam
Bence yok dİye dÜŞÜnÜyorum benİm doktorum 10 ve ÜstÜ olması gerek dİyo İnŞallah yanılırımda vardır bebeĞİn
merhaba kızlar bu gün bilgisayarın başına yeni oturdum ve hemen sizin yanınızakoştum ben malesef kırmızıları sabah mafoldumbengördüm her zamanki gibi erken geldi her ay üzülmücem diyorum ama kendimi tutamıyorum adeta hayattan senağlamasenağlamakopuyorum kırmızıları gördüğüm anda içimde gözyaşı kalmadı ağlamaktan.. ALLAH ıma sığınıyorum ve hep hayırlısını :Saruboceq:diliyorum ama gel gelelim kendimi tutamıyorum ve hep ağlıyorum :gitme:sabah 8 den bu saate kadar ağladım eşim aradı biraz onunla konuştum lmaz:moral verdi... sonra eşim doktorumu aramış normalde kasımda gidecektim ama yarın çağırmış beni nasıl bi tedavi yolu izleyecek şimdi merak ediyorum tam 5 ay oldu tedaviye ara vereli... neyse kızlar çok uzun oldu iyiyki varsınız bunları burda sizinle paylaşmak beni çok rahatlatıyor... bu arada yeni tarihim 14 kasımmafoldumben
tşk ederim kızlaaaarr çok mutluyuuuum.darısı tüm isteyenlerin başına olsun.bu akşam hepiniz için dua edicem
sevracım inan ben çooook sevindim
sen bana umut olacaksın demiştim hatırlıyomusun
şimdi umudum arttı inşallah bende arkandan gelirim ayağını sürt ve dualarında benide hatırla bu arada idrarda çıkmamıştı demi
sevracım inan ben çooook sevindim
sen bana umut olacaksın demiştim hatırlıyomusun
şimdi umudum arttı inşallah bende arkandan gelirim ayağını sürt ve dualarında benide hatırla bu arada idrarda çıkmamıştı demi
canım benim sıkma o tatlı canını lütfen
esemos cum canım inşallah allah ım senin için kasım ayını hayırlamıştır
çok iyi anlıyorum seni benimde 5 yılı geçti halen yok ama ne yapalım mecburen beklememiz gerekiyor elbet birgün bizede verecek Allahım hiç üzülme canım
seninde bayaaa olmuş uhde 5 yıl da uzun bir zaman ALLAH sanada sabır versin inş. en kısa zamanda bebişine kavuşursun.
slm kıslar bende tedaviye 2 ay oldu başlayalı.Hormon testi ve rahim filmi temiz çıktı.Bu ay doktor klomen verdi kullandım geçen cumada çatlatma iğnesi vuruldum.İlk iğnede hamiş kalan varmı??Duyduklarınız varmı?Bende şu an hiç bi belirti yok sadece ilaçtan sonra kabızlık oldu halende var kullananlardada böyle bir sorun oldumu?İğne ve ilaç sonrası vucudunuzda değişikler olmu?
slm kıslar bende tedaviye 2 ay oldu başlayalı.Hormon testi ve rahim filmi temiz çıktı.Bu ay doktor klomen verdi kullandım geçen cumada çatlatma iğnesi vuruldum.İlk iğnede hamiş kalan varmı??Duyduklarınız varmı?Bende şu an hiç bi belirti yok sadece ilaçtan sonra kabızlık oldu halende var kullananlardada böyle bir sorun oldumu?İğne ve ilaç sonrası vucudunuzda değişikler olmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?