kızlar ıyıgeceler herkeze klomenım 2 gun once bıttı cumartesı dr ra gıdıcem buyuduklerını gorucekmısım.bız sımdı adetten sonra basladık hemen calısmalara.cumartesı bakıldıktan sonra kac gun daha bırlıkte olmak lazım acaba ılk dafa gıdıcem yumos ıcın dr ra.
canım yarın klomen kullanmaya başlıyorum çarş.kontrolüm var aşılama olabilir buay ama herşeyden önemlisi benim doktorum muhteşem biri beni çok rahatlatıyor piskolog gibi adam onun yanına gidince kahkahalarım en alt kattan duyulur. gerçekten doktor çok önemli bence..
Günaydın Uhdeciğim.
Herkese hayırlı sabahlar.
herkse günaydın hayırlı cumalar
kızlar neden bilmiyorum ben ümidimi kestim bebiş filan yok bu ay sanki
ümidi kesince belirti sandığım şeylerde uçtu gitti zaten
neden böyle oldum bilmiyorum aslında her ay çok umutlanırdım kan testine bile güvenmezdim bu ay böyle ne oldu bana bilmem
herkse günaydın hayırlı cumalar
kızlar neden bilmiyorum ben ümidimi kestim bebiş filan yok bu ay sanki
ümidi kesince belirti sandığım şeylerde uçtu gitti zaten
neden böyle oldum bilmiyorum aslında her ay çok umutlanırdım kan testine bile güvenmezdim bu ay böyle ne oldu bana bilmem
herkes arkadaşını bulmuş onunla konuşuyo biz yeni geldik kimse bizi takmıyo
hasankehf h.g neden takmayalım bu arada bende yeniyim bilgilerimizi paylaşıyoruz işte:)
kızlar yanıyorum yaaa sizde böle bişi varmı aşılama lanlar acaba????
8 aydır korunmuyoruz
ama hala bebeğimiz yok malesef
uzun zamandır rahim filmi çektirmek istiyordum ne zamandır hep bir aksilik çıktı en son artık ne olursa olsun yaptracağım dedim ve gittim oktor ön muayne yaptı kist çıktı doğum kontrol hapı alacaksın dedi...
nys biz bu doktora güvenmedik başka doktora gittik...
doktor hem alttan hem üstten baktı kisti gördü ve telaşlanacak birşey olmadığını kendi kendine gözlem altında tabi eriyebileceğini söyledi..
sonra bebek istediğimizi, öğrenince bana 3günlük bir iğne ve antibiotik tarzı bir ilaç veri bunları tedavi amaçlı vermediğini söyledi..herşey şuan yolunda eğer 2-3 ay içinde hamile kalamzsan rahim filmini çekeriz dedi peki bu doktor bana bu ilaçları niye verdi?????
slm kızlar. bu ay bende klomene başlıcam. olmazsa önümüzdeki ay aşılama yptırıcaz.birbirimize dua edelim nolur. normak yollarla hamiş olalım
ayşecim ümidini kesmede....çok da ümitlenme çünkü çok kafaya taktık mı hamile olmasakda kendimizi hamile gibi hissediyoruz...bende de olmuştu...inşallah hamilesindir canım
canım benim zamanla alışıyoruz mesela bende ilk tedaviyi gördüğüm ay kırmızılar gelince saatlerce ağladım sonraki aylarda biraz daha iyiydim hatta insan iyi olunca tahlilleri bile süper çıkıyor onun için ümidini yitirme ama olmayıncada moralini bozma tırnağını yaratmaya gücümüz yok inşallah rabbim her anneye bu kokuyu tattıracak
ayşecim neden bukadar ümitsizliğe kapıldın anlamadım.gelecek bebişin canım merak etme.
olmazsada tedavine devam et ve biraz ümit biraz sabır bak bebişin nasıl gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?