Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım ümütsizliğe kapılmalmaz:lmaz:hele bi günün gelsin belkide var göbişinde bebişin:CüvCüv:

esemosum naber nasılsın
ben neden bilmem umudumu kaybettim bu ay için
sanki yokmuş gibi geliyor bilmiyorum kafam çok karışık
Allahım senin gibi uzun zamandır bekleyenlere sabır ve bebk versin

seni çok iyi anlıyorum canım heleki şu kırmızıların gelmesine birkaçgün kala insan çok stresli oluyor takma desemde takacaksın çünkü bende kafama takmadan bekleyemiyorum hakkımızda hayırlısı canım ben inanıyorum bebişlerimiz teker teker gelicek belki bu ay belki sonra vakti geldiğinde zaten gelicek inş. sen hamişsindir canım bunu çok istiyorum şuanda:Saruboceq::Saruboceq:

Esomos canım bneımde Çıkolata kıstım vardı amelıyat olalı bır yıl oldu..2 kere klomen kullandım kıst oluŞtu..2 ay ara verdık...yanı kanallar aÇık rahım gÜzel hıÇ bır sorun yok dıyor doktorum ama bır yıldır olanbıŞey yok

canım inşallah senin bebişinde annesini çok bekletmez teker teker anne oluruz
bende senin bebişinin olmasını çok istiyorum inan akşamları dua ediyorum
çok yakında anne olacaz ben biliyorum

canım hiçbir sorun yoksa gelir bebişin merak etme annesi yola çıkmıştır belkide önüzdeki ay hemen gelir....

canım inşallah senin bebişinde annesini çok bekletmez teker teker anne oluruz
bende senin bebişinin olmasını çok istiyorum inan akşamları dua ediyorum
çok yakında anne olacaz ben biliyorum

inş. canım ALLAH ım herkese o güzel duyguyu yaşatır inş. beklicez sabredecez ve görecez bebişlerimizi..

Esomos senın baya zor olmuŞ canım ya...kıyamam...senın tÜplerın tıkalıyken boŞu boŞuna mı kullandırttılar ılaÇı...nefret edıyorum bÖle doktorlardan ya..ınan

bızde bu ay soz kez gıdıcez doktora ondan sonra 6 ay kendı halımızde denıcez...ama klomene devam tabı...bakalım 6 ay sonunda olmazsa aŞılama olucak

kırmızıları bekleyen arkadaşlar inş. hepinizin bebişi geliyordur ALLAH müjdeli haberler duymanızı nasip etsin bebişlerinize bu ay kavuşursunuz inş:Saruboceq:

hakkımızda hayırlısı canım kötü günler geride kaldı güzel günler bizi bekliyor...

slm gulcanım cok ıyı nıyetlısın beklemede yazmısın ama dr gıttım yok bebıs
adet sokturucu kullanıyorum adet olunca solerım herkese hayırlı cumalar

ninik inşallah o kistler biran önce erir giderde gelir bebişler.
ben iyiyim canım sağol.bulantım filanhiç olmadı.ama hergün birkere mutlaka hafiften başdönmesi oluyor.başkada bişey yok yani.allah izin verirse bugün doktor randevum var bebişi görücem yine.birazcık büyümüşmü bakalım.

hasreti hayırlısı olsun canım napalım.en azından söktürüne başlada biran önce yeniden tedavine başlarsın.bol şans canım.

hasreti hayırlısı olsun canım napalım.en azından söktürüne başlada biran önce yeniden tedavine başlarsın.bol şans canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…