Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

mugemugemuge benim de cuma günü olmam gerekiyordu aynı şikayetler ben de de var..test almaya korkuyoruuuum mafoldumben..bir de ben de çok şişkinlik var acaba adet mi olamıyorum ya allahım sen yardımcımız ol:Saruboceq:

normal adet siklüsun kaç günse onu bekliceksin illa şu gün olur diye bişey yok.kişiden kişiye değişir o.

canım benim düzensiz ama en son ay 26 günde olmuştum
bu ay 12.günde iğnemi oldum
zaten ovülasyon ogün pozitifti yani 14 gün saymam gerekiyor
bilmiyorum yarın bi test yaparım olmazsa perşemneyi beklerim

canım benim iyiyim bende napıym. gene klomene başladım bugün 3. gü hayırlısı bakalım hepimiz için.

sultan,valla bişeyler söylemek için çok erken daha 10 gün var.kasıkların ağrıması çok çok normal ilaçların etkisinden oluyor bunlar.kafaya takma,dinleme kendini.inşallah bebiş geliyordur.

zehracım neden test yapmıyorsun.korkunun ecele faydasımı var.varsa var,yoksa yok dersin.önüne bakarsın.bence kendinide daha fazla sitrese sokmadan test yap.

canım doğru doktorlar rahim filminden sonra 6 ay gebelik olur diyorlar... ama ben 5, ayımda dayanamadım gittim şimdide gittiğim için pişman oldum klomende bugün 4, günüm bi isteksizlik çöktü içime neden böyle oldum anlamadım klomeni kullanmayı bırakacaktım eşim kızdı onun zoruyla kullandım bu ay bi garip oldum yanikafamçokkarıştı

gelinc canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et canımopuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm tekrar olur bebişin üzülme:teselli:

Selam canlarım. Hayırlı bir hafta geçiririz inşallah.
Balsuratçığım senin mr sonuçların çıktı mı, hala başın ağrıyor mu merak ediyorum seni.

Esemosum yeni Klomen ayın hayırlı olsun gülüm. Bu psikolojik çöküntüyü büyük ihtimalle klomen yapıyordur canım. Ben de kullanırken kendimi tanıyamıyordum bazen. Allah aklımızı korusuun...

kızlarrr ben önceki klomen kullanmalarımda hep 5. günü klomene başlıyordum 12. günüde çatlama iğnesi oluyordum bu kez 3. günü klomene başladım çatlama iğnesini ne zaman olacamki yumoşlar geliştiyse ona göremi olacam offf ya çok sıkıldım artık her ay foss buay içim çok sıkılıyo ne hale geldim ALLAH ım hayırlısını versin hepimize belki iğne felan olmam zaten bu pskolojiyle ben bu ay tedaviyi yarım bırakacam sanırım

Gülcanım sen nasılsın güzel güzelim. Yanlış hatırlamıyorsam kontrole gidecektin, nasıl geçti. Bebişimiz el salladı mı, teyzelerine selam söyledi mi?

Esemosum yeni Klomen ayın hayırlı olsun gülüm. Bu psikolojik çöküntüyü büyük ihtimalle klomen yapıyordur canım. Ben de kullanırken kendimi tanıyamıyordum bazen. Allah aklımızı korusuun...

ilk defa böyle oldu hep içimden ağlamak geliyor evden çıkmak istemiyorum kimseyi görmek te istemiyorum umutlum gerçekten çok kötüyümsenağlama

Gülüm beniimm. :1hug: Biraz sakin olmaya çalış tatlım. Sen bari tecrübelisin klomen kullanımı konusunda. Doktorun seni yumurta takibine çağırmadı mı? Eğer çağırdıysa zaten büyüyüp büyümediğine göre o sana söyler çatlatma iğnesini ne zaman olacağını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…