Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

saol umutlum ya bilmiyorum işte ben bu ay niye böyle oldum anlamadım hafta sonu kuzenimin düğünü vardı orda en az 20 kişi sormuştur neden çocuk yapmıyorsun diye ogün bile kendimden beklemediğim kadar rahattım soranlara olmuyorki bekliyoruz diye söyledim benden sonra evlenen bi kız vardı onu gördüm 7 aylık hamile daha 20 yaşında onunla bile çok rahat konuştum ama dün akşam eve geldikten sonra böyle oldum bilmiyorum işte ALLAH ımdan hayırlısını diliyorum:Saruboceq:

Tamam işte tatlım, bence sen bütün hafta sonu kendini sıktın, millete birşey hissettirmemek için, o yüzden de şimdi böyle oldun. Zaten kendi psikolojimiz tam olarak yerinde değil bebek için uğraşmaktan. Bir de bu klomenin etkileri üstüne eklenince kendi kendimizi tanıyamaz oluyoruz. Kafanı dağıtmaya çalış derim canım. Git biraz çarşı pazar yap. En kötü ihtimalle 2-3 hafta sonra ilacın etkisi geçecek diye avut kendini.

kızlar hani gebelik varsa ovülasyon testide pozitif çıkıyormuş ya
bu konuda bilgisi olan varmı

sağol umutlum,çok iyiyiz şükür.
biraz lekelenme oldu doktordan geldikten sonra.aradım korkma bişey olmaz dinlen dedi.
şimdi bişey yok allaha şükür.biraz korkmuştum gerçi.
bebiş çok iyi gözüküyor kesem sağlam,3 boyutlu resmini verecekti ama çok küçük anlaşılmyo.
3 hafta sonra tekrart gidicem.bakalım.

ayşecim öyle duymuştum bikaç yerde ama doğru sonuç vermiyormuş sanırım.
sen elinde olanla denemek istiyorsan dene ama en grantilisi gebelik testi.onlar beta HCG ye duyarlı çünkü.

ayşecim öyle duymuştum bikaç yerde ama doğru sonuç vermiyormuş sanırım.
sen elinde olanla denemek istiyorsan dene ama en grantilisi gebelik testi.onlar beta HCG ye duyarlı çünkü.

canım evde vardı denedim silik ikinci çizgi var ama öyle çok silikte değil
yarın gebelik testi yapıcamda merak işte umutlansammı bilemedim
normalde yarın regl günüm tek çizgi çıkması gerekirdi değilmi

hayatım ben hiç denemedim o yüzden sana ne olur nede olmaz diyemiyorum.
seni anlıyorum silikte olsa çıkması kafanı karıştırdı.inşallah bebiş vardır canım yaa.
senden umutluyum ben.hadi hayırlısı.

canım inşallah hamişimdir
benim için dua et tatlım hamişlerin duası makbuldür
yarın test yapıcam bakalım ne olacak

Hayırlısı olsun Ayşeciğim. ama ovülasyon testiyle uğraşacağına, idrar testi yapsana. :ecrin_bebek: Varsa bebiş büyük ihtimalle çıkar.

valla var canım yarın sabah ilk idrarımla yapıcam zaten ama merak işte duramadım evdede çok ya ovülasyon testi yaptım bi tane
bakalım yarın ne çıkacak varsa çıkarmı sence

yidir Minikim sen nasılsın opuyorumnanaktan

canım napıyım.....Aynı valla bekliyorum...Ayşenin yazısını okuyunca kafam karıştı....bendede ovulasyon testinde 2.çizgi silikte olsa çıktı 5 gün boyunca...gerçi benim daha adetimin 19.günü bugün....Neyse sen napıyosun

minikcan benimde bugün 20,günüm zaten ikimizinde tarihi aynı bende kasık ve bel ağrısı var acaba sende de varmı böyle bişey

minikcan benimde bugün 20,günüm zaten ikimizinde tarihi aynı bende kasık ve bel ağrısı var acaba sende de varmı böyle bişey

canım bende bel ve kasıkta bişey yok...Ama göğüslerime dokunamıyorum....Bende anlamadım...Ben klomen kullanırkende buna benzer belirtiler olmuştu ama bu ay klomen kullanmadım sadece adaçayı içtim...Pek ümitli değilim ama bilmiyorum ki canım...

hakkımızda hayırlısı canım ben bu ay klomen +incir+havuç kürü kullanmıştım inşallah tutmuştur bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…