ben kaldım canım
ama düşükte yaptım
myom ve PCO da var bende düşük nedeni hangisi ama bilmiyorum
canım tablet olarak almadım.bolbol fındık,ceviz yiyorum.bide ton balık yemeye başladım haftada 2 kere.daha sonraki kontrolde doktordan daha detaylı bilgi alıcam.tablet olsa daha iyi olur fınfdık ceviz benim yüzümü maffediyor.
bide anne sütü artırıcı çay varmış.nezaman başlanması gerektiğini filan öğrenicem.malum anne sütü çok önemli.ablalarımdan biliyorum hiçbiri doğru dürüst emziremi sütleri kesildi hemen.ben emzirmek istiyorum.
bende 4+3 ken gitmiştim ilkkez bakmamıştı bile.7.haftamda gittim kalp atışınıda gördüm.
günaydın canım nasılsın
bugün iğnenin 15.günü test negatif regl yok umudum çokkkkkkkk:)
umutlum bende şükür iyiyim iş ev arası mekik döşüyorum perşembe progesteron tahlili vercem 23,gün belimde ve kasıklarımda ağrı var hayırlısı inşallah
birde normal grip aşısını sordum kesinlikle yaptırmıyor.aklınızda olsun.
kızlar test aldım iki tane yaptım rabbime çok şükür ben de hamileyiiiiiiiim..Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin:Saruboceq: kalp atışlarını da bi duysam..
doktora gttm test yaptık veee sonunda HAMİLEYİMMMM
slm kızlar ben adetımın 4. gunu tekrar klomene basladım ayrıca adacayıda ıcıyorum bılıyorum buay da fos olacak alıstım artık ama yınede ıcmeyı bırakamadım kendı dr um ıc dıyor mecbur ıctım bende ılkonce kutuyu aldım karar veremedım ben kutuya kutu bana baktık durduk sonra cope atacaktım kapagını actım son anda vazgectım ıctım ınanın artık ıcımde hıc ısstek kalmadı sureklı kırmızıları gormek garıp bır duygu ınsanoglu ıste umut etmekten vazgecmıyor hemen ılk tabletten sonra psıkolojım acayıp degıstı melankolık uzgun bıtkın umutsuz oldum ne ıllet bır hap bu ya kocıs yandı 10 gun suratımı ceker artık ınsan kendınıde kontrol edemıyorkı(( streslı agresıf gecımsız kavgacı uzgun sureklı aglamaklı bır ruh halı gelıyor offf off
inş. bebişin gelicek canım bekle sabırlı ol... çok stres yapıyorsan kendine kan testi yaptır rahatla canım
ben de daha önce düşük yaptım,o zaman idrar yolu iltihabin yeni oluştu urolok iğne vermişti bu adetimi bekliyodum kullanmak için nasip olmadı ne gibi şikayetler yapar acaba?
canım çok sevindim gözün aydın hayırlısıyla sağlıklı bir hamişlik geçir bebişinide sağlıkla kucağına al inşşş:Saruboceq:a.s.
kızlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?