canım kk da okuduklarımdan söyliyim..Bu evde yapılan gebelik testlerine güven olmuyor....Bir arkadaş adetine 1 gün kala,adet günü test yapmış negatif...Ama kanda baktırmış pozitif....Seni fazla ümitlendirmek istemem ama bir kaç gün daha bekle eğer hastalanmazsan kanda baktır derim...
ıyı aksamlar mınıkcan ve dıger arkadslar.
kızlar ben kaçtım iyi akşamlar size benim için dua edin olurmu ben sizler için ediyorum
ben adetimin 3. günü klomen başladım ve bugün 4. günü klomenin. Fakat dünden beri adetim bitti ve hemen yumurtlama dönemindeki gibi şeffaf bi akıntı başladı. Başına böyle bişey gelen var mı? Bu dönemde yumurtluyor olabilir miyim ki?
günaydın uhde.
herkes nerelerde bugün.
kızlar günaydın ben regl olmadım hep sabah olurum bugünde yok sanırım
ama sabah test yaptım ondada bişey yok şaştım kaldım
canım kanda baktırsana belkide geç döllenme olmuştur ondan çıkmıyodur
tebrik ederim kızlar:)) Allah kucağınıza almayı nasip etsin..
sağlıklı olsunlar:))
gülcancım beni de listeye ekler misiniz adet tarihi 13 kasım
2.kez klomene başladım
beklenmeyen adet tarihim 16 kasım hepinizi öpüyorum annem ameliyat oldu şükür iyi hamile arkadaşlar tebrikler darısı başımıza
keşke kan testi yaptırabileceğim bi yer olsa doğudayım bide ilçedeyim 60 km mesafe var en yakın hastane için eşimde görevde yarınıda beklicem ben şu gg den ovülasyon testinin yanında hediye ettikleri testlerden yapıyorum acaba onlar dandikmi
yarın eczaneden aldığım bi testle yapıcam bakalım zaten en kötü ctesi doktora gidicem
bu arada ben bu ay klomen kullandım
en geç yarın regl olmasam 2 neden den olabilir
1 hamileyim inşallahhhh
2 yumurtam çatlamadı kist oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?