Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

slm kızlar bu ay bnde klomn kullanmaya baslıycam ama nasıl kulllanılıyo neler yapmam gerekiyo cok acemiyim yarınn doktora gidicem ama sizdende bilgi almak istiyorum bu hapın kötü tarafllarıda var mı bu ay bnde kist cıktı smdi adetle atıysam baslıycaz bn kist cıkarmı yine acaba diyorum bnm yumurtlama prob yok ancak dıs gebelik gecirdim ve tek tüpüm alındı doktor daha fazla yumurta olgunlassın ihtimalin arsın dedi o yuzden kullancam beni bilgilendirirseniz sevinirim burda hamile kalanların listesini gördüm umudum arttı insalah hepimiz en kısa zmnda hamile kalırız

canım doktorun hangi günler ne nekadar içeceğini anlatacak sana zaten.
geçmiş olsun diyorum.tedavin hayırlı olur inşallah.
ilacın yan etkisine gelince orayı hiç karıştırma.

ayşecim inşallah bebiş vardır.başka marka test al yada mutlaka sağlık ocağı vardır bulunduğun yerde orda bir test yaptır.

ayşecim inşallah bebiş vardır.başka marka test al yada mutlaka sağlık ocağı vardır bulunduğun yerde orda bir test yaptır.

canım birazdan gidip alıcam çkmazsa yarın sağlık ocağına giderim artık
seninkinin markası neydi
sen tedavisiz hamile kladın değilmi

canım doktorun hangi günler ne nekadar içeceğini anlatacak sana zaten.
geçmiş olsun diyorum.tedavin hayırlı olur inşallah.
ilacın yan etkisine gelince orayı hiç karıştırma.

nasıl yani cok mu yan etkisi var kistten korkuyorum kist demek korunmak zorunda kalmak demek ve buda umutlarımı ertelemek demek bn cok yoruldum beklemekten

nasıl yani cok mu yan etkisi var kistten korkuyorum kist demek korunmak zorunda kalmak demek ve buda umutlarımı ertelemek demek bn cok yoruldum beklemekten

merhaba ktg canım bende bu ay ilk defa kullanmaya başladım dün 5.hapımı içtim şimdi çalışma günleriniz dedi dr inşallah hepimiz biran evvel hamiş oluruz 16 ay oldu bizim sende durumlar nasıl

kızlar günaydın...ben dün adet oldum....ayın 30 unda olmam lazımdı....anlamadım bu işi....

calısma günleriniz mi dedi cok erken degilmi sen kac günde bir adet oluyosun bnde adetten 10 gün sonra yumurtluyorum die o zaman calsıyodum

bersuuu canım benımde 16.ayım bu ay.ılk defa buay klomen kullandım dr rum 13.gel demıstı ama sehır dısında oldugu ıcın gıdemedım.bugunde 17.gun artık kuculmeye baslamıstır dıyede gıtmedım hemde dr ruma kızdım.onların yuzunden hep ertelenıyo en onemlı konturoller.sınır oldum bende.bu ay adet olursam 3.gunu gıtmeyı dusunuyorum.benımde tek tupum kapalı cıktı rahım fılmınde.ama bu ayda hamıle kalmazsam burda cok onemlı dır prof.doktor var ucretı bıraz yuksek ama artık daha fazla beklemek ıstemıyorum bıran once asılama olmak ıstıyorum hayırlısı bakalım

hayır her hafta gitmiyosun canım yumurta takibi için gidiyosun yumurtaların istenilen büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi yapılıyo sonrasında bekliyosun işte

canım birazdan gidip alıcam çkmazsa yarın sağlık ocağına giderim artık
seninkinin markası neydi
sen tedavisiz hamile kladın değilmi

sıradan bir testti canım vallahi hatırlamıyorum şimdi markasını.
hayır canım listedende görebilirsin.klomen ve gfloken kullnıyordum.pco luyum ben.8 ay tedavi sonunda oldu.

alm kızlar ya bişi sorcam hamiş arkadaşlar ya benim karnım çok ağrıyo iki gecedir gecenin bi saati uykudan bile uyandırıyo ağrı.gün boyuncada hep huzursuz karnım.sanki içinde kocaman bi balon yara var gibi hissediyorum bu normalmi.dr kontrolüm 29 unda üff daha çok var yarında bhcg baktırcam tekrar yükselme nasıl die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…