bende birkeresinde 11 gün erken olmuştum.arada rahimde napcağını şaşırıyor.
dur bakalım belki peşinden güzel haberler gelir.hadi hayırlısı.
alm kızlar ya bişi sorcam hamiş arkadaşlar ya benim karnım çok ağrıyo iki gecedir gecenin bi saati uykudan bile uyandırıyo ağrı.gün boyuncada hep huzursuz karnım.sanki içinde kocaman bi balon yara var gibi hissediyorum bu normalmi.dr kontrolüm 29 unda üff daha çok var yarında bhcg baktırcam tekrar yükselme nasıl die
minikcanım canım hoşbulduk naber:))nasılsın
Canım iyi diyelim iyi olsun 10 gün erken adet oldum...akannehir...Artık takmıyorum....Sen nasılsın balım yoktun ne zamandır
10 gün erken olmak biraz şaşırttı beni :bbo:hayırlısı olsun..Ben yoktum ailem bursadan geldı buraya onlarla hasret gideriyordum
Canım iyi diyelim iyi olsun 10 gün erken adet oldum...akannehir...Artık takmıyorum....Sen nasılsın balım yoktun ne zamandır
alm kızlar ya bişi sorcam hamiş arkadaşlar ya benim karnım çok ağrıyo iki gecedir gecenin bi saati uykudan bile uyandırıyo ağrı.gün boyuncada hep huzursuz karnım.sanki içinde kocaman bi balon yara var gibi hissediyorum bu normalmi.dr kontrolüm 29 unda üff daha çok var yarında bhcg baktırcam tekrar yükselme nasıl die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?