nurtopu canım hayırlı uğurlu olsun
ilk aşılaman mı
klomen tedavisi ne kadar devam ettikten sonra aşılamaya geçtiniz?
yada hiç klomen tedavisi gördünmü?
Dinazorum :))) bebek olayına alışmana sevindimmm kaydirigubbakcemile5
Evet canım ertelemede :)O olmadanda yaşıyorum Alla şükür .Olmasada olmaz ne yapayım .Rabbim herşeyin en iyisini bilir..Hiç kuduramam hiç değmez çünküü
2. aşılamam canım
benim tedavi biraz karışık
1 kez klomen kullanmıştım aşılama yapılacaktı ama yumurta fazla gelişince aşılamadan vazgeçildi
sonra o ay klomen kisti patlaması yüzünden ufak çaplı bi iç kanama geçirdim
sonraki ay klomensiz aşılama yapıldı tutmadı
şimdi klomenle aşılama yapıldı ama yine yumurta kendiliğinden çatladığı için çatlatma iğnesi yapılamadı
alıştım yawrum valla ne yapalım herşeyin hayırlısı sadece :tomato:kırmızıları görünce ufak çaplı bi kafamçokkarıştıçıldırıyorum o kadar.. sende dinlen kendini hazır hissedince tekrar başlarsıntedavine vakti zamanı gelince olucak bebişimiz:ecrin_bebek:
nurtopum aşılaman hayırlı olsun bitanem gün sayıyorsun haaa süper kız vakit geçmez bu kezde benimde aşılama yapılalı 5 gün oldu inş. peş peşe hayırlı haberler veririz
2. aşılamam canım
benim tedavi biraz karışık
1 kez klomen kullanmıştım aşılama yapılacaktı ama yumurta fazla gelişince aşılamadan vazgeçildi
sonra o ay klomen kisti patlaması yüzünden ufak çaplı bi iç kanama geçirdim
sonraki ay klomensiz aşılama yapıldı tutmadı
şimdi klomenle aşılama yapıldı ama yine yumurta kendiliğinden çatladığı için çatlatma iğnesi yapılamadı
canım inş. bu sefer dierleri gibi olmas
bislere güsel haberler veririn canım:CüvCüv:
uhde cim opuyorumnanaktansenin kırmızılarıngeliş tarihi yarın varmı bi değişiklik yada belirti:kedi:
klomen kullanıp adetı gecıken oldumu?olduysa neden olur sızce?benım 3.içişim daha önce olmamıstı ama sımdı gecıktı ofya hıc belırtımde yok adet olucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?