Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

nurtopu canım hayırlı uğurlu olsun
ilk aşılaman mı
klomen tedavisi ne kadar devam ettikten sonra aşılamaya geçtiniz?
yada hiç klomen tedavisi gördünmü?

2. aşılamam canım
benim tedavi biraz karışık
1 kez klomen kullanmıştım aşılama yapılacaktı ama yumurta fazla gelişince aşılamadan vazgeçildi
sonra o ay klomen kisti patlaması yüzünden ufak çaplı bi iç kanama geçirdim
sonraki ay klomensiz aşılama yapıldı tutmadı
şimdi klomenle aşılama yapıldı ama yine yumurta kendiliğinden çatladığı için çatlatma iğnesi yapılamadı

alıştım yawrum valla ne yapalım herşeyin hayırlısı sadece :tomato:kırmızıları görünce ufak çaplı bi kafamçokkarıştıçıldırıyorum o kadar.. sende dinlen kendini hazır hissedince tekrar başlarsın tedavine vakti zamanı gelince olucak bebişimiz:ecrin_bebek:

nurtopum aşılaman hayırlı olsun bitanem gün sayıyorsun haaa süper kız vakit geçmez bu kezde benimde aşılama yapılalı 5 gün oldu inş. peş peşe hayırlı haberler veririz

:)Ben artıkk ömür boyu dinlenmek istiyorum tedavi artık :)Rafa kaldırıldı olursa olur olmazsa çocuksuz yaşarım ne yapayım :jeyyar:kaydirigubbakcemile3

canım inş. bu sefer dierleri gibi olmas
bislere güsel haberler veririn canım:CüvCüv:

klomen kullanıp adetı gecıken oldumu?olduysa neden olur sızce?benım 3.içişim daha önce olmamıstı ama sımdı gecıktı ofya hıc belırtımde yok adet olucam.

uhde cim opuyorumnanaktansenin kırmızıların geliş tarihi yarın varmı bi değişiklik yada belirti:kedi:

iyi akşamlar arkadaşlar,

esemoscum bugün adet olmam gerekiyo ama şu saat oldu olmadım henüz inş. olmamda ama fazla belirtim yok arada bel ağrım oluyor o kadar ama gögüslerim felaket şiştiler ve ağrıyolar onun haricinde şimdilik birşey yok, klomen ve çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra adet gecikmesi olurmu onuda bilmiyorum açıkcası gecikirsede onların etkisidir diye düşünecegim bakalım kısmet canım

basakcım hayırlı olsun canım Allahım kucagına almayı nasip etsin inş.:Saruboceq:

klomen kullanıp adetı gecıken oldumu?olduysa neden olur sızce?benım 3.içişim daha önce olmamıstı ama sımdı gecıktı ofya hıc belırtımde yok adet olucam.

canım bende bugün olmam lazım ama şu saat oldu olmadım bende merak ediyorum klomen adet gecikmesi yaparmı acaba ?? işin garibi bendede belirti yok, rahat ol canım inş. bebişin gelmiş ve senledir :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…