Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım bir ara eşime keçiboynuzu kürü yapmıştım baya faydası olmuştu, başka kür yapmadım ben,

canım bir ara eşime keçiboynuzu kürü yapmıştım baya faydası olmuştu, başka kür yapmadım ben,

canım benim eşimde sorun varmı bilmiyorum spermiyogram yaptırmadı
ama nasılsa zararı yok diye pekmezini içiriyorum inşllah faydası olur

kızlar dün akşamdan beri sol kasığımda bi benneyaptımkiağrı var öyle bi ağrıki sol bacağıma vuruyor ara ara giriyo beni mahvediyor bide tuvaletim geldiğinde bu ağrı iyice artıyor bu ay sol tarafımda 4 tane yumoşum olmuştu kistemi dönüştü acaba kistte böyle ağrı olurmu kızlar yoksa üşüttümmü anlamadımCADIARZU

canım klomen kullanınca aynı ağrılar bende hep oluyor hele çatlatma iğnesi olunca daha beter oluyo sonra çatlayınca bitiyor ama sen yinede bir doktora git istersen belki idrar tahlili isterler enfeksiyon olması

saol canım nasıl olayım işte ağrıyla uğraşıyorum yumoşlarım kist oldu galiba:gitme:

canım geçen ay bende klomen kullandım biliyosun o ağrılar bendede oldu hatta doktorumu aradım yumurtaların çatlıyor dedi sonra yine oldu ara ara ben tam hamileyim dedim günümde geçti testede negatif tamam dedim ya kist oldu bunlar doktora gittim reglimin 3.günü hiç bişeyim yok kist filan olmamış zaten doktorum olsada reglde atar bunda olmasa bidahaki ay atar dedi kendini sıkma tatlım
bu arada eşin nasıl içti pekmezi

uhde cim opuyorumnanaktansenin kırmızıların geliş tarihi yarın varmı bi değişiklik yada belirti:kedi:

canım eşim akşam yatarken 3 tatlı cokacimcoookkaşığı ve sabah aç karnına 3 tatlı cokacimcoookkaşığı içti.. bende aynı şekilkde cokacimcoookiçtim...

mrb arkadaşlar bende her ay sadece bir tane yumoş oluşuyor tek yumurtayla hamile kalan var mı gerçi allah verdikten sonra tekde olsa tam gelişmesede verir ama ben yaşayan var mı öğrenmek istedim

mrb arkadaşlar bende her ay sadece bir tane yumoş oluşuyor tek yumurtayla hamile kalan var mı gerçi allah verdikten sonra tekde olsa tam gelişmesede verir ama ben yaşayan var mı öğrenmek istedim

canım meraba bende bu ay klomen kullandım önce 2 yumurtaydı sonra biri söndü tek yumurtayla kaldım adetin 18. günü 20 cm oldu çatlatma iğnesi yaptırdım bugün iğnenin 19. günü adetim de 26 eylüldü günümde geçti şimdi adet sancısının 10 katı ağrım oluyo ara ara bilmiyorum hamile miyim pazartesi test yapacam 3-4 gün önce de 2 damla kahverengi lekelenmem oldu şimdi beklemedeyim

canım çok büyük ihtimalle hamilesin sen test yap mutlaka çıkar varsa sende varmı demekten kurtulursun yoksada hemen doktoruna git çünkü kist olmuş olabilir
hemen yap haber ver bence senden güzel haberler gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…