Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

inş. hamilesindir. rahatlarsın. benimkiler yeterince gelişmiyor bakalım pazartesi gel dedi. herşey allahdan ol derse olur

kızlar benimde 36 oldu daha bişey yok akıntı haicinde. Allahım inşallah olmaz yaa. karnım çok şişti gazdan heralde. göğüsler de şişti ama sadece uçlar ağrıyo. geç yumurtlamış da olabilirim. sivilcelerim yine çıktığı için hamileliğe yormuyorum işte bakalım 40.güne 4 gün kaldı inşallah olmam Allahım lütfen....

canım neden 40. günü bekliyorsun benim de adetim geçti de o yüzden sordum

inş. hamilesindir. rabbim bu günlerde sana sonunda selametler olan sabırlar ihsan etsin. en zor güner bu günler çünkü

merhabalar
ben 7 yıldır evliyim çocuk istiyorduk ama bir türlü olmuyordu geçen ay klomen kullandım dün öğrendim ki 5 haftalık haamileyim allahım tüm isteyenleri çocuksuz bırakmasın geçen ay bir ümit klomenle hamile kalanları ararken bu sayfaya denk gelmiştim beni acayip ümitlendirmişti şimdi benim bu yazdığım yazıda belki birilerine umut ışığı olur sevgileer:)))))

kızlar bişey danışıcam hani şu sümüksü uzayan akıntı varya yumurtlamaya işaret olan bugün benim reglimin 8.günü öyle akıntım var yumurtluyor olabilirmiyim

elvan 77 tebrik ederim canım
darısı bizlere bende bu ay ilk defa klomen ve preglny kullandım
kuzu 81 ve özlem147 sizlerde hamilesinizdir inş

günaydın kızlar
kimseler uyanmadı galba daa
kasıklarımda ince ince bi sızlama var çatlatma iğnesinden galba?

nurtopu canım hayırlı uğurlu olsun
ilk aşılaman mı
klomen tedavisi ne kadar devam ettikten sonra aşılamaya geçtiniz?
yada hiç klomen tedavisi gördünmü?

balım ben varım geçmişi okuyordum geçmişte neler yazmışın tekrar onlara göz attım şimdiki halime maaşallah dedim onları okuyunca geçmişe göre çok çok toparlanmışım ve alışmışım..sen nasılsın canım bebiş olayı hala ertelemedemi

Dinazorum :))) bebek olayına alışmana sevindimmm kaydirigubbakcemile5

Evet canım ertelemede :)O olmadanda yaşıyorum Alla şükür .Olmasada olmaz ne yapayım .Rabbim herşeyin en iyisini bilir..Hiç kuduramam hiç değmez çünküü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…